Hem

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig här

AGENDA 2030 - skapa lönsamma affärer för ditt företag?

Införandet av de globala målen för hållbar utveckling kommer att innebära en stor förändring för företag – ett nytt sätt att tänka och anpassa kompetens och resurser för att samspela med de nya målen. Primärt behöver företag se över sin strategi och inriktning för att synliggöra och leverera sitt bidrag till målen där resultatet ska gynna företagen både vad gäller socialt, ekonomiskt och miljömässigt.

Läs mer och anmäl dig nu!

Boka här

Kom och hälsa på en advokat

ANNOT Advokatbyrå informerar om sin verksamhet och bjuder på fika!

Den 16 maj kommer andra eventet i vårt nya koncept ”Fika hos en partner” där vi får träffa ANNOT Advokatbyrå dom kommer att berätta mer om sig själva och bjuda på fika.
Max 15 platser och anmälan är ett krav.

Boka här

Notiser

Eget Företag-mässan för UF-elever

Följ med oss upp till Stockholm och Älvsjömässan för årets upplaga av mässan Eget Företag.

Läs mer här!

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners