Hem

Välkommen att boka tid för rådgivningKlicka på Boka första gången här! för att komma till bokningen. När du valt en tid kommer du till ett formulär där du fyller i dina personuppgifter. Du är då registrerad hos oss, välkommen.

Just nu är det endast digital rådgivning som ges här på NyföretagarCentrum Norrköping. Detta pågrund av Coronaviruset som sprider sig snabbt. När du bokar ett möte kommer du att få ett mail med en länk till det digitala mötesrummet. Vid problem ring eller maila oss.

boka_radgivning

Du som redan är registrerad har fått en kod som du använder vid nästa bokning. Klicka på Boka med kod nedan.

Förbered dig innan du kommer på individuella rådgivningen. Innan du tar kontakt med oss första gången kan du förbereda dig genom följande frågeställningar:

  • Varför vill du starta eget?
  • Hur ser din affärsidé ut?
  • Finns det kunder till den vara eller tjänst du vill sälja?
  • Finns det konkurrenter till ditt blivande företag?
  • Vilka kontakter behöver du för att bygga upp ditt företag?
  • Vilka resurser i form av exempelvis tid, utrustning, lokal och personal behöver du för att komma igång?
  • Hur ser en första budget ut och vilka finansieringsalternativ finns det?
  • Hur påverkas din privata ekonomi av ditt nyföretagande?

Förbered dig gärna innan du kommer på individuella rådgivningen.

Vid rådgivning är det bra om du har börjat med en affärsplan. Använd gärna vårt digitala verktyg på affarsplanen.com. Följ länken HÄR för att börja.

Vi har olika typer av möten och event du kan boka:

– Introduktions rådgivning för Dig som vill veta mer on företagande i allmänhet. Detta är grupp rådgivning och tar två timmar och max 10 personer.

– Enskild rådgivning för Dig som har en färdig affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Detta är individuell rådgivning och tar max. en timme.

– Event; mässor, sopplunch, tematräffar, utbildning och liknande. På listan framgår alltid vilken typ av möte eller evenemang det handlar om.

Om Du får svaret i första rutan “Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade på fasta tider. Nya rådgivningstider läggs dock upp fortlöpande.
Om du har fått en tid och inte kan komma: Boka helst av din tid senast dagen innan om du har fått förhinder. Du kan även mejla på norrkoping@nyforetagarcentrum.se.  Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 600 kronor.

Sidan uppdaterades 2020-04-02

Våra samarbetspartners