Hem

Nu är sommaren här!

Från och med vecka 26 är kontoret stängt, vi öppnar igen den 22 augusti. Men redan nu finns det tider att boka i augusti. Vill du boka en rådgivning tidigare går det bra på något av övriga nyföretagarcentrum i Östergötland på deras respektive sidor eller på https://www.nyforetagarcentrum.se/ostergotland/.

Vill du maila oss går det bra på norrkoping@nyforetagarcentrum.se, det kan dock dröja någon dag innan svar kommer.

Boka rådgivning och event

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning och våra event. 

boka_radgivningboka_kod

Förbered dig gärna innan du kommer på individuella rådgivningen.

Vid rådgivning är det bra om du har börjat med en affärsplan. Använd gärna vårt digitala verktyg på affarsplanen.com. Följ länken HÄR för att börja.

Vi har olika typer av möten och event du kan boka:

– Introduktions rådgivning för Dig som vill veta mer on företagande i allmänhet. Detta är grupp rådgivning och tar två timmar och max 10 personer.

– Enskild rådgivning för Dig som har en färdig affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Detta är individuell rådgivning och tar max. en timme.

– Event; mässor, sopplunch, tematräffar, utbildning och liknande. På listan framgår alltid vilken typ av möte eller evenemang det handlar om.

Om Du får svaret i första rutan ”Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade på fasta tider. Nya rådgivningstider läggs dock upp fortlöpande.
Om du har fått en tid och inte kan komma: Boka helst av din tid senast dagen innan om du har fått förhinder. Du kan även mejla på norrkoping@nyforetagarcentrum.se.  Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 600 kronor.

Sidan uppdaterades 2019-07-08

Våra samarbetspartners