Hem

Charbel Gabro – Sveriges bästa talare 2019!Charbel Gabro vann Stora talarpriset 2019. Han fick ta emot priset och utnämningen till Sveriges bästa talare 2019 vid en ceremoni i Uppsala på måndagen. 
-Jag är mållös och chockad. Jag hade inte väntat mig det här. Bara att vara nominerad tillsammans med sådana talare som Greta Thunberg, Jonas Gardell, Björn Natthiko Lindeblad och Annika R Malmberg var stort, säger Charbel Gabro och har glädjetårar i ögonen. Jag är bevis på att det går att ta sig från botten till toppen men man hittar sin plats i det svenska samhället. 

 
Motivering av vinnaren Charbél Gabro
”Han är föreläsaren som älskar att beröra – och utmana vår tankevärld. Med en sällsynt närvaro griper han tag i frågor om mångfald, integration och inkludering. Han ifrågasätter och skakar om. Med sin begåvade retorik lika mycket kompetensutvecklar han svenskfödda som utlandsfödda att lyfta blicken, se sig själva utifrån och höja medvetenheten om vad goda relationer innebär på djupet. Med stort hjärta gör vår vinnare skillnad och hjälper andra till framgång.” Stora Talarpriset 2019 går till, Charbél Gabro.

 
Stora Talarpriset är Sveriges största och enda oberoende pris. Ett bevis på vem som är Sveriges bästa talare. Tio talare nomineras av P&P Meetings och varje jurymedlem har möjlighet att nominera ytterligare en talare. En vinnare tas fram efter att juryn lagt sina poäng som bedöms efter kriterier för vad som kännetecknar en bra talare. Syftet med priset är att uppmärksamma talekonsten och det arbete talare gör för att berika andra med kunskap, inspiration och motivation.
Nominerade 2019 var: Greta Thunberg, Jonas Gardell, Carina Bergfeldt, Annika R Malmberg, Ami Hemviken, Barbro Fällman, Björn Natthiko Lindeblad, Charbel Gabro.


Charbel är en av våra många duktiga nyföretagare och har som många andra besökt oss för rådgivning och stöd i sitt företagande. Har du missat hans föreläsningar finns flera på youtube

Sidan uppdaterades 2019-11-06

Våra samarbetspartners