Hem

Informationsträffar

Nyfiken på eget företag

En gång i månaden har vi en informationsträff för dig som är nyfiken på att veta mer om att driva eget företag eller om du är nystartad och har frågor och funderingar.

Alla datum och platser

Säljkanaler – skapa, utveckla, behålla

Nätverksfruksot Last Tuesday 31 jan

Hur bygger man sitt personliga varumärke och hur nå ut med företagets kommunikation?

Varmt välkommen till den första nätverksträffen med Last Tuesday 2023.

Tisdag 31 jan
Kl. 7.30–9.00
Elverket Café, Nyköping

Vi startar året med ett besök av Mohammed Mouaid (Svensk Fastighetsförmedling Nyköping) och Jonas Ingre, (reklambyrån You Are Here). Jonas och Mohammed kommer att prata kundrelationer och förtroende i relation till säljuppdrag. Vi vågar lova att det blir en intressant diskussion kring hur man når ut med sina budskap i en allt tuffare omvärld.

Företagarna bjuder oss på frukosten.

Kostnadsfritt men vi behöver din anmälan

Vad gör du när din Facbooksida blir nedstängd?

Affärsnätverket 3 feb

Veronica Carlson är en Trosa-företagare som bygger upp sin verksamhets via sociala media. Plötsligt en dag spärrades hennes FB-profil.

Kom och lyssna till Veronicas kamp att få tillbaka sitt varumärke på sociala media.

Fredag 3 februari
Kl. 7.30 – 9.00
Trosa Stadshotell

Trosa kommun ger oss nyheter.

Anmäl här

Digitala utbildningar

Vi erbjuder flera digitala utbildningar inom olika områden.

Försäljning, bokföring, digitala arbetssätt, juridik och mycket mer.

Till utbildningarna

GNESTA 2022

Årets Nyföretagare

Vi säger stort grattis till Årets nyföretagare i Gnesta kommun 2022:

Emy Fältskog Rosin & Daniel Rosin, Rosins Trädgård AB

Rosins Trädgård är ett företag som har använde sig av de fantastiska möjligheter som vi kan erbjuda en nystartad, från rådgivning till att ha en mentor via oss.

Juryns motivering:

Ett nyfiket och kreativt företag som satsat fullt ut från start och förstått värdet att ha ett bra nätverk som ger trygghet och stöd i företagsstarten. Årets nyföretagare är ett företag som sått sina frön rätt och bidrar till näringslivet i Gnesta kommun. De erbjuder att trädgårdsdrömmar blir verklighet med god planering och noggrannhet.

TROSA 2022

Årets Nyföretagare

Årets Nyföretagare i Trosa
Havrevretens Gård AB
Lova Sima och Tobias Dagöö

Så här lyder juryns motivering:

”Med mod, nytänkande och kärlek till platsen har detta företag skapat en möjlighet för fler att få uppleva den sörmländska naturen utan att lämna stora avtryck efter sig utan bara härliga intryck.”

Stort grattis säger vi och rekommenderar er alla varmt att besöka Havrevreten och önskar Lova och Tobias lycka till med fortsatt verksamhet.

Havrevretens hemsida hittar du här.

OXELÖSUND 2022

Årets Nyföretagare

Årets nyföretagare 2022 i Oxelösund
Sari Ståhlgren, Glada Hundar

Vi gratulerar Sari Ståhlgren som välförtjänt utnämnts till Årets Nyföretagare Oxelösund. Sari driver företaget Glada Hundar Hundsalong som bla erbjuder tjänster som klippning och kloklipp. Sari är utbildad hundfrisör samt utbildar sig till hundinstruktör.

Juryns motivering:
”Årets Nyföretagare Oxelösund är en varm person som genom starkt entreprenörskap skapat nya affärsmöjligheter. Med mod, nytänkande och kärlek till sina kunder har detta företag skapat möjlighet att fler företagare kan verka tillsammans och lämna små och stora avtryck efter sig. En företagare som ställt om på ett framgångsrikt sätt och funnit nya vägar att både nå och träffa kunderna.”

Här kan du läsa mer om Sari och boka tid hos hennes hundsalong.

Susanne Sabith, Framstegscoachen

Årets Nyföretagare Nyköping 2022

Årets Nyföretagare i Nyköping heter Susanne Sabith. Susanne driver företaget Framstegscoachen sedan 2019, https://framstegscoach.se/

Juryns motivering:
Årets Nyföretagare är en varm person med unik kompetens som genom målmedvetet entreprenörskap hittat sin nisch. Med driv, uthållighet och mod har hon skapat förutsättningar att bygga en stark grund i företaget. En strålande stjärna är född på Nyköpings Näringslivshimmel!

STÖDLINJE

Direkt stöd och rådgivning till ny- och småföretagare.

Vi vill hjälpa dig!

Har du som företagare frågor eller funderingar utifrån den extraordinära situationen just nu? Vi gör vårt bästa och är tillgängliga på en direkttelefon för att du som ska, eller har startat företag kan få hjälp med dina frågor och funderingar.

Stödlinjen för ny- och småföretagare: 010-344 35 30

———————-

Direct support and advice to new and small entrepreneurs.

We want to help you!

Do you, as a new entrepreneur, have questions or thoughts based on the extraordinary situation right now? We do our best and are available on a direct phone for you to, or just started a business can get help with your questions and thoughts.

New and small entrepreneurs supportline: 010-344 35 30

———————

الدعم الفوري والاستشارات للشركات الناشئة والصغيرة!

نريد مساعدتك!

هل لديك كرائد أعمال أسئلة واستفسارات في هذه الظروف الاستثنائية ؟ نحن نبذل قصارى جهدنا ومتاحون على الهاتف المباشرللأجابة عن اسئلتكم واستفسارتكم اذا كنت تملك شركة او تفكر في تأسيس شركة.

رقم دعم الشركات الناشئة والصغيرة المباشر: 0103443530

verksamt

Portalen för dig som driver eller vill starta företag

Verksamt

Verksamt.se är ett samarbete mellan flera myndigheter för dig som funderar på att starta, ska starta, redan driver, vill utveckla eller ska avveckla ett företag.

nyhetsbrev fr NFC prenumerera

Nyhetsbrev från NFC Östra Sörmland

Välkommen att skriva upp dig på vår utskickslista.

Prenumerera!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Notiser

Följ NFC på Facebook!

För aktuella inbjudningar, uppdateringar, tips och rapporteringar.

Affärskvinnans Nätverk FB

Följ Affärskvinnans Nätverk på FB

För aktuella inbjudningar och inspiration.

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>