Hem

Årets Mentor

Mentor Eget Företag drivs gemensamt av NyföretagarCentrum Sverige och Almi Företagspartner, med stöd av Näringsdepartementet. Programmet pågår under ett år och är kostnadsfritt. NyföretagarCentrum riktar sig till nyföretagare medan Almi vänder sig till etablerade nyföretagare. Mentorerna ställer upp ideellt. Sedan starten 2006 har cirka 15 000 par över hela landet fullföljt programmet. Det gör Sverige till ett av världens bästa länder på ideellt mentorskap. Läs mer om Mentor Eget Företag

Årets Mentor Sörmland 2016

Ann Östman har utsetts till Årets Mentor Sörmland 2016. Priset delades ut den 28/9 på Sörmlandsdagen som arrangeras av länsstyrelsen varje år. Denna gång på Strängnäs Business Park.

Ann Östman har under ca 1 år varit mentor åt Magnus Eriksson som driver företaget En Kreativ Byrå. Så här säger Magnus om sin mentor:

”Ann har hjälpt mig att bli tydligare i mitt kunderbjudande, se nya kunder. Att jag inte ska känna mig så liten fast jag är själv utan att jag ska våga stå för den jag är och den kunskap jag har med mig, sa Magnus Eriksson till tidningen.”

Juryns motivering:
”Ann Östman har visat ett ärligt och genuint engagemang för sin adept, både på ett personligt och professionellt sätt. Hon har lyckats förena mentorskapets utmaningar i att vara strukturerad, entusiasmerande, vara ett bollplank och samtidigt vågat ställa de utmanande frågorna och ge konstruktiv kritik. Samarbete under året har burit frukt. Adeptföretaget har fått en tydligare profil, breddat sin kundbas och ökat omsättningen. Adeptens tro på sig själv som företagare har stärkts.”

20160929 Ann Östman årets mentor 2016

Sidan uppdaterades 2019-09-09