Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är företagare själva, med stor erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har breda nätverk och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt företagande.

Alla våra rådgivare har bred kunskap om företagande och vissa är mer specialiserade än andra på exempelvis juridik, finansiering eller marknadsföring. Till rådgivarnas förfogande står de samarbetspartners som stöder vår verksamhet.

Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

Birgit Båvner

Verksamhetschef och rådgivare – utbildningskonsult och ekonom med många års erfarenhet av Starta Eget-rådgivning, har ett brett nätverk och lång erfarenhet som projektledare främst inom offentlig förvaltning.

Inger Wickbom 

Rådgivare med lång erfarenhet inom e-handel, import/export, offentliga tjänster, restaurang och försäljning. Inger har ett brett kontaktnät inom näringsliv, organisation och myndigheter. Hon driver ett konsultföretag Consultinger AB, har erfarenhet av kooperativt företagande, samt driver en e-butik sedan 2008.

Anders Eriksson
Rådgivare – utbildningskonsult, redovisningsekonom och föreläsare med lång erfarenhet av både vuxenutbildning och projektledning inom såväl offentlig förvaltning som privat näringsliv.

Sidan uppdaterades 2019-09-09