Hem

 

Utmärkelsen Årets Nyföretagare delas ut av NyföretagarCentrum till ett nystartat företag som har goda möjligheter att utvecklas. För att kunna nomineras till priset ska företaget ha en lovande affärsidé som redan är eller har potential att bli lönsam och verksamheten ska ha startat under den senaste femårsperioden.

Årets Nyföretagare 2018

Nyköping

Kalle Gustafsson, Impera i Nyköping Bygg AB

Juryns motivering:

”Årets Nyföretagare har byggt basen runt huset, skapat utveckling kring traditionell verksamhet och står för imponerande tillväxt. Konstruerar nya, innovativa lösningar som helt enkelt blir ”huvudet på spiken”!”

 

 

 

 

 

 


Trosa

Emma Salmonsson och Christian Ramefelt, Bravo Webbyrå 

Juryns motivering:

”I Trosa nästan nya men imponerar med erfarenhet, ligger i framkant och erbjuder lönsamma tjänster. En byrå med fokus på långvarigt och lösningar med ett företagsnamn som säger allt – Bravo!”

 

 

 

 

 

 

 

 


Gnesta

Emil Hast, Affärsutveckling och Hållbarhet

Emil HastJuryns motivering:

”Årets vinnare är en entreprenör i tiden med ett företag som kommer att betyda mycket för många. Långsiktigt hållbart är affärsidén och med en tillväxt som imponerar!”

 

 

 

 

 

 

 

 


Årets Nyföretagare 2017

Oxelösund

Casper Qvarfordt, CQ Städservice

Juryns motivering:

”Entreprenören med stort E – egentligen för ung men spränger alla gränser, ser möjligheter och skapar nya arbetstillfällen. Utförda tjänster ger genomgående 5-stjärnigt beröm. En stor företagare har sett dagens ljus och han tackar säkert Ung Entreprenör för hjälp på vägen!”

 

 

 

 

 

 


Nyköping

Martin Rentoft

Martin Rentoft, Sågteknik i Södermanland AB

”Årets Nyföretagare gör inget nytt men ”Så mycket bättre”! 3-dubblad omsättning imponerar i ett företag som ständigt förstärks med högklassiga leveranser och en servicenivå på topp! Idén är köpt, fibern en viktig del – likaså fukt.”

 

 

 

 

 


Trosa

Frida och Magnus Jonsson, Bergs Gård

arets-nyföretagare-trosa-2016-700x934Juryns motivering:

”Årets Nyföretagare har omvandlat DÅTID till framgångsrik FRAMTID! I hönshus, snickarboa och magasin har de med känsla och yrkesskicklighet skapat inbjudande miljöer för boende, fest, friluftsliv och konferens.

Dessa entreprenörer med fokus på landsbygdsföretagande ser bara möjligheter och frestar med gårdsvandring, köttlåda och ekologisk fruktkorg. Helt enkelt massor av fantastiska besöksanledningar!”

 

 

 

 

 


Gnesta

Fredrik Enér, Switch AB

IMG_0903 2

Juryns motivering:

”Ikväll dubbas den bästa av dem alla. Här osar framgång så det ibland luktar bränt, ledord är snabb leverans, nöjd kund och hög service.
’Dä ä bara å åk’
Pannan blir nästa satsning när denna serieentreprenör utvecklar mer och nytt!”

 

 

 

 

 

 

 

 


Årets Nyföretagare 2016

 

Nyköping

Lora Leijoned, Din Vårdcentral i Nyköping

Lora_leijonedJuryns motivering:
”Årets Nyföretagare har en modig och spetsig idé med en varm portion hjärta. Behovet är tydligt, inriktningen nytänkande, samhällsnyttan stor med ett fokus på hela människan.”

 

 

 

 

 


 

Oxelösund

Deborah Rosman, Skärgårdsvåfflan

DeborahRosman webb 600Juryns motivering:
”Årets Nyföretagare skapade en rutig och vågad succé med salt och söt frestelse. Skärgårdsklippan blev över en natt ett besöksmål av rang! Nu fortsätter denna serie-entreprenör med att flytta in trädgårdsborden i VarDagsRummet och vi anar nästa succé.”

 

 

 

 

 


 

 

Trosa

Christin Alvesunds Schedvins 

Christin Alvesund Schedvins-380Juryns motivering:

”Årets vinnare har tagit sig från hobby till företagande i hög fart och etablerat sig snabbt. Med en drivkraft som har lett till leverans av både sött och cellulosa har personen sett till att sprida njutning och kunskap både inom och utanför kommungränsen. Här finner vi någon som gått från ax till limpa eller snarare från idé till verklighet. Eller varför inte från äggvita och ord till skapelser med kvalitet.”

Sidan uppdaterades 2019-09-09