Hem

Starta eget i Olofström!

MÄSSAN EGET FÖRETAG - DIGITAL

Mässan Eget Företag

Torsdag och fredag den 23-24/3, virtuellt online.

Nu kan alla besöka Eget Företag. Är du föräldraledig, blivit sjuk, jobbar hemma? Ingen fara. Onlinemässan med föreläsningar är här för att stanna. Mässan är för dig som vill starta eget eller redan driver företag. Träffa rådgivare och experter digitalt, chatta och ses över video samt lyssna på seminarier. Precis som en fysisk mässa men över nätet med utställare, montrar och erbjudanden.

Mässan Eget Företag

Eventet är kostnadsfritt!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>