Hem

Webinar 21 april kl. 08:00

Dina viktigaste avtal som företagare.

Onsdag den 21 april kl. 08:00

Eleonor Kjellén, advokat hos Amber Advokater, tillsammans med sin kollega Lisa Danielsson, går igenom alla avtal som du bör ha på plats och som är otroligt viktiga att ha koll på som egen företagare. Föredraget är lättförståeligt, lärande och roligt på en och samma gång. Missa inte detta!

Anmäl dig här senast den 20/4; https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfNx3R…/viewform

Medfinansiärer som gör det möjligt för oss att erbjuda dig detta kostnadsfria webinariet: Region Blekinge & Arbetsförmedlingen Blekinge

Årets Nyföretagare i Olofström 2019

Varmt grattis till Renate Prauss, Renates Bageri & Restaurang AB, som den 19 maj mottog priset som Årets Nyföretagare i Olofström 2019.

Juryns motivering lyder:
“Årets nyföretagare i Olofström har genom envist och målmedvetet arbete etablerat en klassisk café- och restaurangrörelse som berikar både affärslivet och nöjesutbudet i centrala Olofström samt hela kommunen.”

Läs mer om Renate <här>

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30 under vecka 18-20.

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>