Hem

29 maj 15-19

Driva Eget Dagen 2018

Går du i tankarna att starta företag?
Du kanske redan driver företag idag men vill ta nästa steg?
Den 29 maj mellan kl.15.00-19.00 på Club700 träffar du många aktörer under samma tak som har kunskap inom entreprenörskap. Här kan du ställa dina frågor, nätverka och lyssna till lokala entreprenörer som berättar om sina företagsresor från scenen, lett av moderator Mia Carlén.
Artisten,varumärket, entreprenören och språkkonstnären Petter Askergren föreläser under dagen. Vi återkommer med tid.
Fri entré

Läs mer här

Månadens entreprenör!

Christoffer startade eget!

”Idag driver jag ett Städbolag som på 8 månader har gått från 1 till 15st anställda och är i en fortsatt stark tillväxtfas.

Vi har valt att rikta in oss både mot företag och privatpersoner och hjälper då till med allt ifrån kontorsstädning och byggstädning till hemstädning och fönsterputsning.”

 

Läs mer om Christoffers företagarresa här!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners