Hem

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30 under vecka 18-20.

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Stöd till företagare med anledning av Coronaviruset

NyföretagarCentrum är en av många aktörer som knutna till den Företagsjour (019-602 99 00) som Region Örebro län tagit initiativ till. Givetvis kan ni även kontakta oss direkt.

Läs mer om:

Statlig lånegaranti till små och medelstora företag: Regeringen

Sjuklöneansvaret och Slopat karensavdrag hos Försäkringskassan

Skatteinbetalning och preliminärskatt på Skatteverket

Om du har lån, kolla med din lånegivare vilka insatser som görs.

På Verksamt.se finns samlad information gällande tillfälligt ändrade lagar och regler med anledning av coronaviruset.

Informationsträffar

Informationsträffar inställda

Med anledning av Coronaviruset tvingas vi ställa in våra informationsträffar tills vidare. Detta gäller såväl träffarna i Örebro som i Lekeberg. Vi återkommer med en digital lösning och givetvis med nya datum så snart vi kan. Vi erbjuder dock rådgivning som vanligt, även över telefon om så önskas

Värdegrund som affärsidé

Vajje

Joel och Jennifer är pedagogerna som brinner för värdegrundsarbete i skolan men saknade verktyg för hur man kan arbete med dessa frågor på ett enkelt, effektivt och roligt sätt. Därför tog dom saken i egna händer och skapade ett verktyg anpassad till grundskolan. 2019 startade dom företaget Vajje.

Läs mer här!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>