Hem

Annelie valde att starta eget!

Tyg & Rum

2017 tog Annelie Höglund steget att starta sitt eget företag. Läs om hennes idé och hur hur startade sitt eget.

”Framtidsplanerna är många, och drömma är en del av inspirationen. Jag drömmer givetvis om att kunna utveckla företaget, och med det även möjligheter till rekrytering. ”

 

Läs mer här!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Starta Eget Information

Lekeberg 7 nov kl 17-19

Den 7 November kl 17 är du varmt välkommen till informations- och inspirationskväll för dig som vill veta mer om hur det är att starta eget.

Vi ses i Klaessonhuset på Vallgatan 43 i Fjugesta. På plats har vi också våra partners Lekeberg Sparbank, Lekebergs Kommun och Admit Lekeberg.

Vi bjuder på fika och du får tillfälle att ställa alla dina frågor till våra partners och till rådgivarna från oss på NyföretagarCentrum.

Träffen är kostnadsfri och ingen anmälan krävs. Välkommen!

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>