Hem

En kväll om upphandling!

Nätverksträff 21 jan 18:00

NyföretagarCentrum bjuder in till nätverksträff för dig som är på G att starta, driver eget företag eller bara är nyfiken på entreprenörskap och företagande.

Vi kommer under kvällen att få lyssna till Helena Sköld Lövgren som är upphandlingschef i Örebro kommun. Varje år upphandlar Örebro kommun för över 3,5 miljarder kronor. Kanske ditt företag vill göra affärer med det offentliga? Kom och lyssna till hur man gör om man vill ha Örebro kommun som sin kund. Vad ska man tänka på? Var hittar jag vad som ska upphandlas? Hur kan jag vara med och ha en dialog med kommunen?

Under kvällen får du också träffa några av våra partner som berättar om hur de kan hjälpa till när du vill starta eget företag. IKEA Business, Lindahl, Unionen, Dina Försäkringar, Admit och Digitalpartner.

Kvällen är kostnadsfri och vi bjuder på lättare tilltugg.

Anmälan senast 17 Jan!

Anmäl dig här

Annelie valde att starta eget!

Tyg & Rum

2017 tog Annelie Höglund steget att starta sitt eget företag. Läs om hennes idé och hur hur startade sitt eget.

”Framtidsplanerna är många, och drömma är en del av inspirationen. Jag drömmer givetvis om att kunna utveckla företaget, och med det även möjligheter till rekrytering. ”

 

Läs mer här!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>