Hem

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30 under vecka 18-20.

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Bonde söker turist

Nu deltar vi som rådgivare – och våra samarbetspartners som experter – i Tourism in Skånes projekt med det roliga namnet Bonde söker turist.

Ett 20-tal företag, huvudsakligen inom lantbruk, ska genom vår coachande rådgivning kopplat till fritt valda experttimmar inom olika områden göra en förflyttning mot besöksnäringen under året.

Projektet pågår 2021-2023. Publicerad 210511. 

Ferieentreprenörer 2021

Sommaren 2021 följs fjolårets succé med Ferieentreprenörer upp då en ny kull med ca 40 ungdomar i åldrarna 15-19 år tränas i entreprenörskap och företagsamhet.

Platsen är Carbinen Coworking i Trelleborg och under tre veckor varvas pitchar, affärsplanering och draknästen med presentationsteknik, intervjuträning och teamsamverkan.

Det blir även inspirationsföredrag av gästande entreprenörer mm. Publicerad 210511.  

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Covid-19

Välkommen till vår starta eget-rådgivning online! Du bokar tid precis som vanligt och kontaktas sedan av din rådgivare för information om hur ni går tillväga för onlinerådgivning.

Boka din rådgivning som vanligt här!

Svedala välkomnas som samarbetskommun!

Vi är oerhört glada över att få välkomna Svedala kommun som samarbetskommun. I Svedala erbjuds rådgivning på plats eller online med rådgivare varje vecka och regelbundet arrangeras Club Eget-träffar i tät samverkan med det lokala näringslivet. Bland föreningens lokala samarbetspartners finns 2Remmare AB vars VD Rune Nilsson sitter i NyföretagarCentrum Öresunds styrelse och också som mentor i NyföretagarCentrum Öresunds mentorprogram. Under sommaren engagerade sig föreningen i Sommarchefen – kommunens satsning på företagsamma ungdomar. Svedala har höga ambitioner för näringslivet och tillsammans kan vi göra ännu mer.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>