Hem

Mentorprogram 2019/2020

Programmet är igång och anmälningslänken är nu stängd. Nästa antagningsomgång startar hösten 2020 – välkommen tillbaka för att ansöka om deltagande då.

Generell programinformation
Vi deltar åter igen som lokal arrangör i ett populärt nationellt program. Mentorprogrammet drivs av NyföretagarCentrum Sverige på uppdrag av Tillväxtverket. Programmet innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, vilken bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. Vi erbjuder också sex gemensamma träffar för fortbildning inom aktuella ämnen, erfarenhetsutbyte och nätverkande. På så sätt får du en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Programmet är kostnadsfritt, precis som vår rådgivning, och syftet är att du ska bli ännu starkare och tryggare i din roll som företagare. Då antalet mentorpar är begränsat kan alla som vill tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vi kan för att matcha dig som anmäler dig.

Vårt mentorprogram vänder sig till nyföretagare i någon av kommunerna Burlöv, Hörby, Höör, Kävlinge, Lomma, Malmö, Sjöbo, Skurup, Svedala, Staffanstorp, Trelleborg och Vellinge.

Sidan uppdaterades 2019-10-23