Hem

Mentorprogram 2023/2024

Programmet planeras starta i sep 2023. Anmälningslänken är nu öppen, läs programinformationen här och välj sedan en flik ovan – Information för Adepter eller Information för Mentorer. Se även nedan om antagning till vårt andra Mentorprogram i samarbete med världens största yrkesnätverk – Rotary.

Generell programinformation
Vi deltar åter igen som lokal arrangör i ett populärt nationellt program. Mentorprogrammet drivs av NyföretagarCentrum Sverige på uppdrag av Tillväxtverket. Programmet innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, vilken bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. Vi erbjuder också sex gemensamma träffar för fortbildning inom aktuella ämnen, erfarenhetsutbyte och nätverkande. På så sätt får du en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Programmet är kostnadsfritt, precis som vår rådgivning, och syftet är att du ska bli ännu starkare och tryggare i din roll som företagare. Då antalet mentorpar är begränsat kan alla som vill tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vi kan för att matcha dig som anmäler dig.

Vårt mentorprogram vänder sig till nyföretagare i någon av kommunerna Burlöv, Hörby, Höör, Kävlinge, Lomma, Malmö, Sjöbo, Skurup, Svedala, Staffanstorp, Trelleborg och Vellinge.

NYHET! Mentorprogram i samarbete med Rotary
Nu erbjuds du möjlighet att ta del av vårt framgångsrika mentorprogram i samarbete med världens största yrkesnätverk – Rotary. Flera av våra rådgivare är aktiva medlemmar i Rotary sedan många år tillbaka, och genom dessa öppnas nu dörrarna till Rotarys unika nätverk. Vi har etablerat ett samarbete mellan NyföretagarCentrum Öresund och Rotary Distrikt 2390 som gör det möjligt för dig att både få en mentor i en klubb nära dig och att ta del av Rotarys fantastiska nätverk.

Läs mer om programmet i samarbete med Rotary och anmäl dig här.

 
     Sidan uppdaterades 2023-05-20