Hem

Mentorprogram 2017/2018

Vi deltar i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av Almi Företagspartner och som för vår del administreras av Nyföretagarcentrum Sverige. Programmet innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, vilken bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. På så sätt får du en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Nästa program startar i oktober 2017 och ger ett 30-tal adepter tillgång till var sin mentor under ett år. Programmet är kostnadsfritt, precis som vår rådgivning, och syftet är att du ska bli ännu starkare och tryggare i din roll som företagare. Vi har ett begränsat antal par: mentor + nyföretagare, varje år. Alla som vill kan tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vad vi kan för dig som anmäler dig.

Vårt mentorprogram vänder sig till nyföretagare i någon av kommunerna Burlöv, Hörby, Kävlinge, Lomma, Malmö, Sjöbo, Skurup, Svedala, Staffanstorp, Trelleborg och Vellinge.

Mer information och anmälningslänkar finner ni under:

”Information till Adepter”

”Information till Mentorer”

 

 

Har du redan haft ditt företag igång under ett eller flera år ska du vända dig till ALMI i första hand.

Läs mer om Mentor Eget Företag på www.mentoregetforetag.se

Sidan uppdaterades 2017-02-15

Våra samarbetspartners