Hem

Mentorprogram 2021/2022

Programmet har haft en första kick off den 8 juni 2021 och anmälningslänken är fortsatt öppen för ansökan då vi har möjlighet att välkomna fler matchade par till programmet.

Generell programinformation
Vi deltar åter igen som lokal arrangör i ett populärt nationellt program. Mentorprogrammet drivs av NyföretagarCentrum Sverige på uppdrag av Tillväxtverket. Programmet innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, vilken bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. Vi erbjuder också sex gemensamma träffar för fortbildning inom aktuella ämnen, erfarenhetsutbyte och nätverkande. På så sätt får du en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Programmet är kostnadsfritt, precis som vår rådgivning, och syftet är att du ska bli ännu starkare och tryggare i din roll som företagare. Då antalet mentorpar är begränsat kan alla som vill tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vi kan för att matcha dig som anmäler dig.

Vårt mentorprogram vänder sig till nyföretagare i någon av kommunerna Burlöv, Hörby, Höör, Kävlinge, Lomma, Malmö, Sjöbo, Skurup, Svedala, Staffanstorp, Trelleborg och Vellinge.

 
     

Nu söker vi mentorer till nedanstående adepter

Här är nyföretagarna som är beredda att spänna bågen – vem skulle du välja att vara mentor för?
Vi är nu i slutfasen av matchningar i mentorprogrammet 2021/2022 och söker fler mentorer. Vill du göra en viktig samhällsinsats, ge en driven nyföretagare chansen att spänna bågen och också själv få ett utökat nätverk? Då är kanske mentorskap något för dig. Här presenterar vi aktuella kandidater som omgående behöver en mentor.
Har du några av alla de egenskaper och kunskaper som efterfrågas kan det vara starten på en god matchning.
Anmäl ditt intresse direkt till anne@nyforetagarcentrum.se tel. 0734-274050.

Adept 1 matchad 210915
Adept 2 matchad 210917
Adept 3 matchad 210917

Adept 4 Man ca 30 år som kan PR- och kommunikation och har drivit sitt bolag på deltid bredvid sitt jobb som försäljare under 3 år. Försäljning av digitala tjänster mot restaurangbranschen med höga tillväxtambitioner. Söker en mentor som kan stötta honom i att konceptualisera, hitta nya sätt att ta betalt och juridiken kring att börja anställa medarbetare samt hitta vägare fram att lyfta sitt bolag till nästa steg.
Förväntningar på mentorn: Rådgivning och stöd inom uppbyggandet och planeringen av företaget. Jag behöver hjälp av en kunnig företagare som kan bidra med tips råd för att enklare hålla struktur i företaget.
Egenskaper och kunskaper som efterfrågas: Bredd, Juridik, Personalledning, Strategi, Struktur
Övrigt: –

Adept 5 matchad 210915

Adept 6 Kvinna ca 50 år som är kemist i grunden som älskar att resa på aktiva resor satsar nu på att starta eget bolag som erbjuder träningsresor till Marocko. Söker mentor som kan hjälpa till med försäljning och marknadsföring i Sverige, som gärna får ha viss erfarenhet av resebranschen. Visionen är att ha kunder i alla skandinaviska länder.
Förväntningar på mentorn: Bolla ideer och ge stöd.
Egenskaper och kunskaper som efterfrågas: Försäljning, Idérik, kreativ, Marknadsföring, Nätverk internationellt, Nätverk nationellt, Resebransch
Övrigt: –

Adept 7 matchad 210915
Adept 8 matchad 210915
Adept 9 utgår 210915
Adept 10 matchad 210915
Adept 11 matchad 210920
Adept 12 matchad 210920

Sidan uppdaterades 2021-09-20