Hem

Om oss

NyföretagarCentrum Öresund ger dig som funderar på att starta eget företag – eller nyligen har startat – kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning.

Vi välkomnar dig till Starta Eget Informationsträff eller vår Individuella rådgivning. När du har varit på rådgivning hos oss är vårt mål att du kommer vara väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda vi kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé. Vi har diplomerade rådgivare, alla själva erfarna företagare, vilka hjälper dig med din affärsplan vilket inkluderar affärsidén, frågor kring budget, marknadsföring eller vad just du behöver och som rör ditt företagande. Talar du inte svenska kan du även få rådgivning på engelska, tyska, finska eller arabiska. Är du etablerad i Danmark och vill starta företag här, eller tvärtom, erbjuder vi dig Öresundsrådgivning i samarbete med Öresunddirekt.

När du väl bokat rådgivning hos oss bjuder vi in dig till Club Eget-träffar, vårt affärsnätverk där du möter andra nyföretagare, våra rådgivare och våra samarbetspartners. Vill du mingla med oss och andra nyföretagare på kvällstid välkomnar vi dig till StartUp Bar som vi arrangerar tillsammans med tidningen Starta & Driva Företag och Nina Jansdotter första onsdagen i varje månad med uppehåll jul och sommar.

I vårt Mentorprogram som vi driver på uppdrag av Almi Företagspartner och som vänder sig till nyföretagare ges årligen ett 30-tal adepter möjlighet att utvecklas tillsammans med sin mentor. För dig som är mellan 18-35 år kan också ansöka om medverkan i vårt mentorprogram för unga – Ung & Eget.

Rådgivningen är konfidentiell och så gott som alla våra aktiviteter är kostnadsfria tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder oss, både med finansiella medel och med personlig expertis och engagemang.

Varmt välkommen!

 

Sidan uppdaterades 2017-05-24

Våra samarbetspartners