Hem

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30 under vecka 18-20.

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Information från Skatteverket

Skatteverket har nyttig information för dig som vill starta företag på sin hemsida.
Gå gärna in och titta: Länk till skatteverket

Mentorskap som bidrar med erfarenhet

Som nyföretagare har du efter rådgivning möjlighet att kostnadsfritt få tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk.

Läs om mentorskap här

Företagscoachning.

Första tisdagen varje månad samlas några företagsstödjande organisationer hos Nyföretagarcentrum
för att ta emot dig som har frågor att ställa. Det är ett enkelt sätt att möta oss vid ett och samma tillfälle. Läs mer >

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer här

Nomineringar

Läs mer om vilka som är nominerade till Årets nyföretagare 2020.

Till de nominerade

Samarbetspartner och sponsorer

Vi har ett gott samarbetet med våra partners. De deltar på våra träffar och berättar och delar med sig av sina erfarenheter och hur det kan hjälpa er som nyföretagare.
Se vilka våra partners är.

Kontakta oss

Rådgivare
Claudia Häggström
NyföretagarCentrum Örnsköldsvik
Lasarettsgatan 5, bredvid Biblioteket
Box 827, 891 18 Örnsköldsvik
Tel: 073-83 181 30
ornskoldsvik@nyforetagarcentrum.se