Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Information från Skatteverket

Skatteverket har nyttig information för dig som vill starta företag på sin hemsida.
Gå gärna in och titta: Länk till skatteverket

Mentorskap som bidrar med erfarenhet

Som nyföretagare har du efter rådgivning möjlighet att kostnadsfritt få tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk.

Läs om mentorskap här

Företagscoachning.

Första tisdagen varje månad samlas några företagsstödjande organisationer hos Nyföretagarcentrum
för att ta emot dig som har frågor att ställa. Det är ett enkelt sätt att möta oss vid ett och samma tillfälle. Läs mer >

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram

Årets Nyföretagare

På Företagarkvällen den 14 februari utsågs IE Golv och Kakel AB med Isak Anundsson och Erik Häggström till Årets Nyföretagare 2018.

Samarbetspartner och sponsorer

Vi har ett gott samarbetet med våra partners. De deltar på våra träffar och berättar och delar med sig av sina erfarenheter och hur det kan hjälpa er som nyföretagare.
Se vilka våra partners är.

Kontakta oss

Rådgivare
Claudia Häggström
NyföretagarCentrum Örnsköldsvik
Lasarettsgatan 5, bredvid Biblioteket
Box 827, 891 18 Örnsköldsvik
Tel: 073-83 181 30
ornskoldsvik@nyforetagarcentrum.se