Hem

Boka rådgivning via nätet

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell enskild rådgivning.

Klicka här för dig som bokar rådgivning för första gången. Här ser du lediga tider >>

Boka med kod för dig som varit på rådgivning tidigare >>

Vi har olika typer av möten du kan boka

Enskild rådgivning för dig som har en färdig affärsidé och jobbar med en affärsplan. Detta är individuell rådgivning och tar upp till en och en halv timme. Observera att det står på listan vilken plats (kommun) som rådgivningen äger rum i. Välj den plats som passar dig bäst!  Just nu ligger det endast telefonrådgivningar ute. Vill du att vi ses fysiskt i Österåker eller Vaxholm så sms eller maila tillbaka så bokar jag en lokal.

Varmt välkommen!
/Linda Moberg
Rådgivare

Grupprådgivning eller starta-eget-utbildning, för dig som funderar på att starta eget, men inte är klar över förutsättningarna. Du ser på listan vilken plats och vilka dagar och tider som finns lediga.

Specialevenemang, mässor, utbildning och liknande. På listan framgår alltid vilken typ av möte eller evenemang det handlar om.

Om du får svaret i första rutan ”Inga kommande möten hittades”, är vi tyvärr fullbokade på fasta tider. Nya rådgivningstider läggs dock upp fortlöpande.

Vi vill hjälpa dig!
Har du som företagare frågor eller funderingar utifrån den extraordinära situationen just nu? Vi gör vårt bästa och är tillgängliga för rådgivning via telefon eller digitala kanaler för att du som har ett befintligt eller nystartat företag ska få hjälp.

Hör av dig till oss så kan vi vara ett bollplank för stöttning och försöka hitta vägar framåt. Boka en rådgivning genom att maila osteraker@nyforetagarcentrum.se alt boka via hemsidan https://www.nyforetagarcentrum.se/osteraker/boka-radgivning/ för kostnadsfri rådgivning.

Förbered dig för mötet med rådgivaren

Förbered dig innan du kommer på individuella rådgivningen. Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan. NyföretagarCentrum har en interaktiv affärsplan på nätet på länken här!

På grupprådgivning behöver du inte ha en affärsplan, men det är naturligtvis en fördel om du har påbörjat arbetet med din affärsplan.

Boka av möte om du inte kan komma

Du kan alltid skicka ett mejl till oss och föreslå egna tider som passar just dig!

Om du har fått en tid men inte kan komma: boka alltid av din tid senast dagen före om du har fått förhinder. Gör du inte det, förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

Sidan uppdaterades 2023-04-05