Hem

Nu är det dags att söka till Mentor Eget Företag hos oss på Nyföretagarcentrum Österåker/Vaxholm

Vi deltar i det nationella programmet MENTOR EGET FÖRETAG, ett program som drivs av vår moderorganisation Nyföretagarcentrum Sverige. Programmet innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång. Du kan läsa mer om programmet här: https://www.mentoregetforetag.se
Du som drivit företag mellan 1-3 år och funderar på hur du ska växa eller ta ditt företag vidare till ditt mål är välkommen att söka. I år kommer vi erbjuda deltagande till sex nyföretagare i kommunen.
Under året finns det ett par planerade nätverksträffar på kvällstid vilka är obligatoriska. Vid dessa tillfällen har vi bland annat föreläsare som vi bjuder in för att stärka era kunskaper inför företagandet. Exakta datum får du vid kickoff-kvällen. Du kommer även bli inbjuden till luncher för att träffa de andra adepterna och mentorerna. Du kommer även att ha enskilda möten med din mentor och initiativet för dessa möten ligger på dig som adept.
Kom ihåg att mentorerna ställer upp kostnadsfritt för att stödja dig i ditt företagande och därför bär du ansvaret för dessa möten.
Ansökan inför höstens uppstart sker senast den 1 septemberKrav är att du har skrivit din affärsplan och varit på rådgivning hos oss.
Vill du söka en plats? Skicka ett mail med svaren på dessa frågor och med ämnesraden mentorsprogrammet 2023
Namn :
Företagsnamn :
Startår :
Orgnummer :
Vart du är just nu i ditt företag :
Varför du behöver en mentor :
Vad du önskar av året om du kommer med:


Maila senast 1 september till linda.moberg@nyforetagarcentrum.se

Sidan uppdaterades 2023-08-22