Hem

Rådgivare

NyföretagarCentrum Österåker Vaxholms rådgivare är själv företagare, med erfarenhet av vad det innebär att starta och driva företag. Vår rådgivare, Linda Moberg, har också nätverk i Österåker och Vaxholm – en lokal förankring – och kan guida dig till näringslivskontakter, som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Rådgivare med bred erfarenhet
Linda Moberg startade sitt första företag 2005. Nu är hon inne på sitt sjunde.
Hon har varit företagare inom en rad område: hälsa, personlig utveckling, utbildning, marknadsföring, försäljning, event, företagsutveckling och butik. Hon har också erfarenhet som anställd inom försäljning och marknadsföring.

Både som egenföretagare och anställd har Linda Moberg byggt nätverk, lokalt och nationellt. Gemensam nämnare för Linda Mobergs olika engagemang är det personliga mötet.

Hon har också erfarenhet från ideellt arbete som bland annat ambassadör för kvinnligt företagande 2010–2013, rådgivare för kvinnliga nätverket Business in Heart och styrelsen Företagarna Österåker. Från 2018 är hon ordförande i Företagarna Österåker.

Gift och två barn
Linda Moberg bor sedan 1998 i Åkersberga, men är född och uppvuxen i Alingsås. Hon har också bott i Strängnäs. Hon är gift och har två barn. Till fritidsintressen hör yoga, fotografering, inredning och kulinariska upplevelser.

Nätverk till förfogande
Till rådgivarens förfogande står även alla de samarbetspartner och experter, som stöder vår verksamhet!
Vi har ett expertnätverk, som kompletterar vår allmänrådgivning.

Sidan uppdaterades 2021-06-01