Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Nyföretagarkväll i Folkets Hus Sävedalen onsdagen den 23/10-19 kl 17.30

Välkommen på Nyföretagarkväll!

Funderar du på att starta eget eller har du nyligen startat ett företag?

Välkommen på en kväll med företagandet i fokus, arrangerad av
NyföretagarCentrum i Partille.

Vi startar med en enklare förtäring och mingel. Kvällen bjuder sedan på intervjuer och korta presentationer av två nystartade företagare; Suzana Fridh dipl. coach och Jolanta Wazniak, återförsäljare av honung som berättar hur det varit att starta och driva företag.

Vår rådgivare Henrik Andersson berättar om hur han kan hjälpa dig som funderar på att starta företag eller är nystartad. En mingelpaus med kaffe och glass från Triumfglass samt en liten överraskning! Därefter presentation av två etablerade företagare i Sävedalen; Lina Hallgren, Sävedalens belysning och Anders Müntzing, Triumfglass.

Du har även möjlighet att träffa oss på NyföretagarCentrum Partille, representanter från SEB och tjänstemän och politiker från Partille kommun med näringslivet i fokus samt info om en nystartad entreprenörsutbildning.

Det är gratis att delta, anmäl dig till verksamhetsledare Jaana Kollberg senast den 18 oktober.
E-post: jaana.kollberg@nyforetagarcentrum.se
Vid eventuella frågor ring Jaana Kollberg 070-594 1874

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>