Hem

Välkommen på Nyföretagarkväll!

Funderar du på att starta eget eller har du nyligen startat ett företag? Då är du välkommen på vår Nyföretagarkväll 20 oktober hos Icebug (Fabriksstråket 35, Jonsered).

Vi samlas kl 17.30 och minglar fram till kl 18.00 då programmet för kvällen tar vid med en kort presentationsrunda för att sedan följas upp av bl.a. två imponerande familjeföretag som växt sig starka i Jonsered! 

Värdföretaget Icebug börjar med att berätta om sin fantastiska företagsresa. Ett skoföretag med bästa greppet och där hållbarhet och naturen är i fokus. One Cake, numera även kända från Draknästet, kommer också berätta om sin företagsresa och succén med frysta tårtor

Våra rådgivare berättar om kostnadsfria rådgivningar och hur de kan hjälpa Dig som nystartad! Henrik Andersson & Henrik Sjölander berättar om vår nya kurs ”Startklar” och diplom kommer delas ut till de första kursdeltagarna för ”Startklar 2022” som även kommer att intervjuas. 

Från Partille kommun kommer bl.a. Näringslivsansvarig Marieke Wolter med näringslivet i fokus samt representant från SEB. 

Det är gratis att delta, anmäl dig senast den 17 oktober till jaana.kollberg@nyforetagarcentrum.se.

Enklare förtäring kommer att serveras!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners