Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Boka tid för Videomöten!

Boka tid för Videomöten!

Nu öppnar vi upp för videorådgivning om du känner en osäkerhet inför fysiskt möte med NyföretagarCentrum Ronneby. Vi förutsätter att du stannar hemma om du har några förkylningssymtom och använder videorådgivning istället.

Du bokar din tid som vanligt på länken nedan men istället för att skriva din affärsidé är det viktigt att du där anger att du önskar ett videomöte. Vi bjuder sedan in till detta möte på bestämd dag och tid. Enkelt!

Du kan också skicka mail med önskan tid, som du sett är ledig enligt länk nedan, för videomöte till: ronneby@nyforetagarcentrum.se

https://jobsdata-nyforetagarcentrum.se/ExternBooking?OfficeId=25600e28-5096-e811-80d7-0050568571f4

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra partners