Hem

Företagsmässa på Mindpark

Den 21 November arrangerade vi en mycket lyckad företagsmässa på Mindpark. Tack till er som ställde ut: Nordea, SEB, Swedbank, Fokus styrka, Jag hör dig, Bergmann coaching, Veda Management, Cre8 Agency, Synchlaw, Floristmakeriet, Campus webbyrå, Nerina´s Wellness, E-Commerce park, Testudo och Better change.
Tack även till Amelie Lidén, Philippe Hägg, Martin Persson och Sanj Streuli för fantastiska föreläsningar! Tack till Mindpark, open space för bästa lokalerna och alla er som kom och besökte oss. Ett härligt minglade och brus som ni bjöd på!

Startup Labs

På Mindpark – Think open space erbjuds du som företagare eller som funderar på att starta företag hjälp och rådgivning från oss eller någon av våra samarbetspartner varje onsdag 11-13. Här kan du även sitta och arbeta fritt, träffa andra företagare för inspiration och nätverk. Här finns även fritt wifi och kaffe.
Läs mer

Projektet pågår under tre år och startas med stöd av Helsingborgs Handelsförening.

Ansök till vårt Mentorsprogram med start i september 2020

Mentorsprogrammet

Vi deltar i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som administreras av Nyföretagarcentrum Sverige. Programmet innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, vilken bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. På så sätt får du en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.
Nästa program startar i september 2020 och ger ett 20-tal adepter tillgång till var sin mentor under ett år. Programmet är kostnadsfritt, precis som vår rådgivning, och syftet är att du ska bli ännu starkare och tryggare i din roll som företagare. Vi har ett begränsat antal par: mentor + nyföretagare, varje år.
Vårt mentorprogram vänder sig till nyföretagare i hela Skåne Nordväst.

Läs mer

 

 

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Vi  deltar i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av Almi Företagspartner och som för vår del administreras av Nyföretagarcentrum Sverige. Programmet innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, vilken bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. På så sätt får du en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>