Hem

Startup Labs

På Mindpark – Think open space erbjuds du som företagare eller som funderar på att starta företag hjälp och rådgivning från oss eller någon av våra samarbetspartner varje onsdag 11-13. Här kan du även sitta och arbeta fritt, träffa andra företagare för inspiration och nätverk. Här finns även fritt wifi och kaffe.
Läs mer

Projektet pågår under tre år och startas med stöd av Helsingborgs Handelsförening.

Träff oss och andra spännande företag på Företagsdagarna på Lindab Arena!

Företagsdagarna 10-11 maj 2019

Företagardagarna är nordvästra Skånes största näringslivsmässa med drygt 220 utställare och ca 8000 besökare på två dagar. Mässan är till för alla branscher och med fri entré för besökarna. Mässans syfte är att öka den regionala andan och uppmuntra till affärer inom regionen. Det är ett ypperligt tillfälle att skapa underlag för ökade affärer och nätverka. Företagardagarna riktar sig främst till näringslivet på fredagen och till privatpersoner på lördagen. Se programmet för de båda mässdagarna:

Fredag 10 maj

Lördag 11 maj

Partnerträff på Museum of Failure

Den 19 September arrangerades en partnerträff för våra lokala samarbetspartners.

Harry Goldman från Nyföretagarcentrum centralt inledde och berättade om den viktiga roll i samhället vår organisation har och vad vi tillför näringslivets utveckling. Anneli Ödén, verksamhetschef på Nyföretagarcentrum berättade sedan om den stora satsning och nystart som nu görs på Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst. Därefter  berättare Samuel West, initiativtagare till Museum of Failure, om hur han fick idén till och sjösatte en av årets största succéer som satt Helsingborg på världskartan.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Vi  deltar i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av Almi Företagspartner och som för vår del administreras av Nyföretagarcentrum Sverige. Programmet innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, vilken bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. På så sätt får du en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra nationella samarbetspartners