Hem

Starkare Företag!

Stöd och hjälp för företag att utvecklas och få fart på lönsamheten!

Vill du öka möjligheten att bli framgångsrik egen företagare? Känner du att du har en bra idé, men att företaget inte utvecklas som du önskar? Många nya entreprenörer möter efter en tid utmaningar i sin verksamhet. Det kan exempelvis handla om att det tar längre tid att skaffa kunder, svårigheter att hitta rätt prismodell, ensamhet som företagare och problem med att få tiden att räcka till. I kursen Starkare företag hjälper vi dig med detta!

För vem?
Programmet vänder sig till företagare som varit igång med sin verksamhet något år och som behöver ytterligare stöd för att utvecklas. I en mix mellan olika affärsidéer och inriktningar med personer som inte ingår i det vardagliga nätverket ser vi enorma utvecklingsmöjligheter. Du ska tro på din affärsidé, vilja dela med dig av din kunskap och erfarenhet till andra samt vilja utvecklas som företagets viktigaste resurs.

Varför?
Vi ser att de flesta nyföretagare bär på gemensamma frågeställningar, söker svar och erfarenheter. En utmaning för de flesta är ovanan i entreprenörskapet. Många är duktiga utförare och behöver utveckla sig till att samtidigt bli duktiga företagare. Det är detta vi jobbar med i kursen. Vi vill ge dig en unik möjlighet att fördjupa dina kunskaper i att göra bra affärer!

Hur?
Kursen leds utav Nyföretagarcentrum i samarbete med Ängelholms Näringsliv och Ängelholms kommun. Genom sex handledda workshops omfattande ca åtta företag leds deltagarna utifrån det egna företagets förutsättningar. Varje deltagare erbjuds även två individuella coachingstillfällen. Workshopsen innefattar genomgång och diskussion samt hemuppgifter däremellan. Efter utbildningen har varje entreprenör nya kunskaper och verktyg att använda för sin fortsatta verksamhet. Vi uppmuntrar också fortsatt kontakt och stöd mellan deltagarna.

Innehåll:
1) Tydlighet och hållbarhet i affärsmodell och idé
2) Marknad, konkurrens, vision och mål
3) Marknadsföring – bli det självklara valet!
4) Lönsamhet, sälj och tillväxt
5) Att inte vara ensam!
6) Nästa steg för ny framtid

Vi startar upp höstens omgång i Ängelholm på Ängelholms Näringsliv, Järnvägsgatan 5 A , med ingång via Turistcenter.

Kurstillfällen till hösten, kl. 09.15 – 12.00

1) Torsdag 27 september
2) Torsdag 11 oktober
3) Torsdag 25 oktober
4) Torsdag 8 november
5) Torsdag 22 november
6) Torsdag 6 december

Pris: 500 :- ex moms

Ansökan:
Ansök om din plats till “Starkare företag” till marlene.taudien@nyforetagarcentrum.se senast den 1 september. Berätta kort om ditt företag och varför du vill gå kursen.
Begränsat antal platser.

Frågor?
Kontakta Marlene Taudien på marlene.taudien@nyforetagarcentrum.se

 

 

Sidan uppdaterades 2018-07-05

Våra nationella samarbetspartners