Hem

Starkare Företag

Stöd och hjälp för nystartade företag att utveckla företaget och få fart på lönsamheten.

Inget nytt kurstillfälle finns just nu!
I samverkan med Sparbanksstiftelsen Skåne

 

 

 

Vill du öka möjligheterna att bli framgångsrik egen företagare? Är du nyfiken på vad som verkligen fungerar?

Då är NyföretagarCentrums kurs, Starkare företag- ”stöd och hjälp för nya företag att utveckla företaget och få fart på lönsamheten” något för dig. Anmäl dig NU!

Vad får Du?
Du får praktiskt testa och praktisera dina och andras idéer. Dela med dig samt få ta del av andras erfarenheter. Hitta bra vägar för att synas på marknaden. Ta rätt betalt. Hitta glädjen i att sälja. Lära dig tänka affärsstrategi och lönsamhet. Bygga affärsnätverk samt, inte minst, utveckla dig själv som företagets viktigaste resurs. Verktyg du behöver för ditt företags utveckling, din grund för lönsamhet, framgång och tillväxt.

Varför?
Det är här NyföretagarCentrum kommer in i bilden. Hos oss hittar varje år flera hundra nya företagare svaren på sina frågor. Vi ser att de flesta nyföretagare bär på gemensamma frågeställningar, söker svar och erfarenheter. En utmaning för de flesta är ovanan i entreprenörskapet. Många är duktiga utförare och behöver utveckla sig till att samtidigt bli duktiga företagare. Det är detta vi jobbar med i kursen. Vi vill ge dig en unik möjlighet att fördjupa dina kunskaper i att göra bra affärer – som ny egen företagare.

Hur?
I sex handledda workshops, med deltagargrupp om 6-8 företagare, arbetar vi utifrån det egna företagets förutsättningar. Varje deltagare erbjuds dessutom individuell coaching och rådgivning.

Vem?
Till dig som har startat företag nyligen eller under det senaste året. Du ska tro på din affärsidé, vilja dela med dig av din kunskap och erfarenhet till andra samt vilja utvecklas som företagets viktigaste resurs.

När?
Inget nytt kurstillfälle finns just nu. 

Anmäl ditt intresse NU till oss med ett mail med namn och telefonnummer till: marlene.taudien@nyforetagarcentrum.se. Märk mailet med Starkare företag Helsingborg.

Märk mailet ”Starkare företag”. Vi återkommer till dig med några frågor om dig och ditt företag. Detta för att matcha ihop en bra och dynamisk grupp egna företagare. Blir du antagen och påbörjar kursen tar vi ut en anmälningsavgift om 500kr + moms.

Frågor?
Ring Marlene Taudien 072-018 18 16, Anneli Ödén 042-400 00 83 eller Guy Rambech, 042-400 00 80.

 

Sidan uppdaterades 2019-09-06