Hem

Projekt för kvinnor som är nyföretagare i Skaraborg

Hösten 2017 startar NyföretagarCentrum upp nästa projekt för kvinnor som är företagare i Skaraborg. Ambitionen är att starta igång en grupp i västra Skaraborg med bas i Lidköping och en i östra Skaraborg med bas i Skövde. Målgruppen är du som är kvinna och som varit igång mellan sex månader och ca 3 år i ditt företag och vill utveckla dig och ditt företag. Syftet är att hjälpa dig som ny företagare att bli mer framgångsrik utifrån dina egna målsättningar.

Du får erfarenhetsutbyte med kvinnor i liknande situation och även tillgång till värdefull kunskap, tips, idéer, samt inspiration från och till varandra i ett givande affärsnätverk. Ambitionen är att hjälpa och stötta varandra, ju mer du ger – ju mer får du tillbaka. Dessutom får du inspiration från föreläsare inom olika ämnen som du har nytta av i ditt företag.

Ur innehållet:

• Bli mer klar över dina mål
• Så kan du få fler och bättre affärer
• Stöttning och peppning i nätverket i med- och motgång
• Ett bollplank att diskutera vardagsproblem och utmaningar med
• Nätverk och erfarenhetsutbyte online och offline
• Du ger och får tips om smarta lösningar som du har nytta av i ditt företag
• Utveckling och kul tillsammans med en grupp likasinnade
• Input från externa föreläsare som kan ge nya perspektiv och nya kunskaper inom bl.a. sociala medier, sälj, personligt ledarskap, effektivitet och ekonomi.
• Innehåll påverkas av dina behov och förväntningar

 

Pris: 2 000 kr exkl moms. I priset ingår deltagande i 12 nätverksträffar inkl fika, föreläsningar inom ämnen du kommer att ha nytta av, nätverksaktiviteter online mm mm.
Planerad omfattning är oktober 2017 till juni 2018.

Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse?
Kontakta Kerstin Wångstedt på 0510-223 00 eller maila lidkoping@nyforetagarcentrum.se om du är intresserad av att vara med i Lidköping och
Malin Emilsson, malin.emilsson@nyforetagarcentrum.se, 0722-46 06 89 om du är intresserad av att vara med i Skövde.

OBS! Du får ansöka om deltagande då det är begränsat antal deltagare och vi prioriterar de som driver eller har ambitionen att driva sitt företag på heltid. Max 16 deltagare per grupp.

Kontakta oss NU för att anmäla ditt intresse!

Sidan uppdaterades 2017-08-14

Våra samarbetspartners