Hem

Erbjudanden till nyföretagare

Du kan ta del av erbjudanden från NyföretagarCentrum Söder och även från NyföretagarCentrums nationella samarbetspartner, som riktar sig särskilt till små- och nyföretagare.

visma

Smart bokföringsprogram – 50% rabatt under första året!

Bokföring ska vara enkelt. Med ett smart bokföringsprogram får du mer tid till att driva och utveckla ditt företag. Du som nyligen startat företag får 50% rabatt på vårt populäraste bokföringsprogram Visma eEkonomi Smart under ett års tid.

Ange koden nyforetagarcentrum i kassan så dras rabatten av automatiskt.

I Sverige väljer flest småföretagare Visma Spcs.

Läs mer om Visma eEkonomi


unionen

Starta eget? Eller startat eget?

Nu får du som tänker starta eget eller nyligen gjort det 60 procent rabatt första året. Unionen erbjuder skräddarsydda tjänster som affärsjuridisk rådgivning och inkomstförsäkring.

Läs mer här >>


Enkelt med försäkring från Svedea

Vi gillar småföretag. Det är de många små företagen som skapar jobb och välstånd i vårt land, och som inspirerar oss att utveckla bättre försäkringar. Svedea är ett entreprenörsbolag, och även om vi har växt en del så har vi fortfarande mycket gemensamt med det lilla bolaget. Vi vet hur viktigt det är att använda resurserna rätt och förstår värdet av snabba beslut och smarta processer. Och det är så vi tänker om försäkring – det ska vara enkelt att skaffa ett skydd som passar det egna företaget.

Länk: www.svedea.se/nyforetagarcentrum


Rabatt på böcker och bokföringsprogram

Björn Lundén Information vill förenkla ditt företagande, främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration och redovisning. Som kund hos NyföretagarCentrum Söder kan du köpa våra praktiska handböcker till kraftigt rabatterade priser, till exempel vår bestseller Start & Driva Företag för endast 100 kr. Du kan också använda vårt eBokföringsprogram gratis i 12 månader.

__________________________________________________________________________________________________________

Halva priset på första fakturan

Frilans Finans gör det möjligt att fakturera utan eget företag. Som egenanställd skapar du fakturorna på vår sajt. Sedan tar vi hand om resten. Att skapa konto går på tre minuter och är gratis. Avgiften om sex procent av fakturabeloppet dras vid varje faktureringstillfälle. I avgiften ingår ansvar-, liv- och olycksfallsförsäkring. Via NyföretagarCentrum har du en särskilt utsedd klientstödjare. Då får även 50 procents rabatt på första fakturan. Kontakta oss eller NyföretagarCentrum Söder för värdekod.

Länk: www.frilansfinans.se

 


Gratis bokföring i sex månader!

I samarbete med NyföretagarCentrum erbjuder vi dig som nyligen startat företag våra smarta och smidiga program för bokföring och fakturering helt kostnadsfritt det första halvåret. För att del av erbjudandet klicka här.

Ta del av erbjudandet >>Erbjudanden från våra nationella samarbetspartner, klicka här!

Sidan uppdaterades 2019-09-10

Våra samarbetspartners