Hem

Kontakta våra lokala samarbetspartners!

Här hittar du mer detaljerad information om våra lokala samarbetspartners. Med hjälp av dessa får du en bättre start – med professionell hjälp! Så tveka inte att kontakta dem!

 ”Att starta företag är både en möjlighet att förverkliga sina drömmar och att skapa sitt eget jobb, Vismas bidrag är kunskap i företagande och webbaserade program som ger dig stöd i ditt företagande. Ta del av vårt erbjudande med Webbplats, webbshop och ekonomiprogram. Läs mer på vismaspcs.se/starthjalpen.

Glöm inte att berätta att du startar med hjälp av NyföretagarCentrum, då får du 25 procents rabatt på ditt första köp!”

Telefon: 0470-70 61 00
E-post: forsaljning.spcs@visma.com
Webb: vismaspcs.se

Facebook: facebook.com/vismaspcs
Instagram: instagram.com/vismaspcs
Twitter: twitter.com/vismasverige
Youtube: youtube.com/user/VismaSpcsTV

 

”Unionen Egenföretagare är för dig som är egenföretagare med högst fyra lika stora delägare och inga anställda förutom familjemedlemmar. Du får bland annat: inkomstförsäkring, affärsjuridisk rådgivning från advokatfirman Fylgia, affärscoach från Unionen, företagsekonomisk rådgivning från Wrebit, Avtal 24:s webbverktyg, förmånliga erbjudanden på sjukvårdsförsäkring, andra personförsäkringar och småföretagsförsäkring, förmånligt pensionssparande, rabatt på bokförings- och faktureringsapp från Wrebit, företagsupplysning via UC, bidrag till kompetensutveckling samt andra Unionen-medlemsförmåner.”

Telefon: 020-743 743 (medlemslinje)
E-post: egenforetagare@unionen.se
Webb: www.unionen.se/egen

 

”Svedea gillar småföretag. Och försäkring.

Vi på Svedea är själva entreprenörer, som förstår värdet av snabba beslut och smarta processer. Och så tänker vi om försäkring – det ska vara enkelt att skaffa ett skydd som passar det egna företaget. Hos oss kan du på bara en minut teckna en riktigt bra försäkring anpassad för just ditt företag, det enda vi behöver är ditt organisationsnummer. Priset på försäkringen påverkas av vilken typ av verksamhet du driver och du väljer enkelt mellan två paket: L och XL.”

Besöksadress: Sveavägen 38, Stockholm
Kontaktperson: Jonas Nilsson, chef direktaffär företag
Telefon: 077-116 01 90 (växel) och 070-618 33 36 (Jonas Nilsson)
E-post: foretag@svedea.se och jonas.nilsson@svedea.sem m
Webb: svedea.se/foretagsforsakring

Facebook: facebook.com/foretagsforsakring
Instagram: instagram.com/svedea
Linkedin: linkedin.com/company/svedea-ab
Twitter: twitter.com/svedea

 

”Frilans Finans är Sveriges största egenanställningsföretag, som gör det möjligt att fakturera utan eget företag. Som egenanställd skapar du fakturorna för dina uppdrag på vår sajt och sedan tar vi hand om resten – vi skickar fakturorna till kunderna, ansvarar för inkasso och sköter all redovisning till Skatteverket. I normalfallet (dvs när det inte finns några betalningsanmärkningar) betalar vi ut din lön inom fem dagar efter att fakturan skickats, dvs redan innan kunden betalt.

Att skapa konto går på tre minuter och är gratis. Avgiften om sex procent av fakturabeloppet dras vid varje faktureringstillfälle, inga andra kostnader tillkommer. I avgiften ingår ansvar-, liv- och olycksfallsförsäkring. Dessutom har du fri tillgång till vårt stora och kunniga team på Klientstöd, som hjälper dig med alla typer av frågor via telefon, mejl och chatt.

Som del av NyföretagarCentrum har du en särskilt utsedd Klientstödjare, Kateryna Slipenko. Genom NyföretagarCentrum Söder får du även 50 procents rabatt på din första faktura. Kontakta Kateryna eller din rådgivare på NyföretagarCentrum för värdekod.”

Besöksadress: Gamla Brogatan 13, Stockholm – vänligen kontakta oss före besöket
Kontaktperson: Kateryna Slipenko
Telefon: 077-115 10 00 (växel) och 076-001 26 23 (direkt)

E-post: info@frilansfinans.se
Webb: www.frilansfinans.se

Facebook: facebook.com/FrilansFinans
Instagram: instagram.com/frilansfinans
Linkedin: linkedin.com/company/frilans-finans-sverige-ab
Twitter: twitter.com/frilansfinans

”Win Win Ekonomi är en populär redovisningsbyrå med kontor i Slakthusområdet, nära Globen. Vi hjälper småföretagare med allt inom redovisning. Våra kunder uppskattar oss framför allt för vår höga kvalitet i kombination med ett stort personligt engagemang. Behöver du exempelvis hjälp med att bilda bolag, eller kanske ombilda enskild firma till AB? Det är vi duktiga på och hjälper dig gärna.”

Besöksadress: Palmfeltsvägen 19, Johanneshov
Kontaktperson: Ludvig Grimlund, vd
Telefon: 08-684 494 60
E-post: info@winwin-ekonomi.se
Webb: www.winwin-ekonomi.se

Facebook: facebook.com/WinWinEkonomi
Linkedin: se.linkedin.com/company/win-win-ekonomi-ab

”Med lån, riskkapital och affärsutveckling skapar Almi möjligheter för företag att växa. Vi finns nära företagen med en bred kunskap om företagande och hållbar tillväxt.

Almis uppdrag är att utveckla och finansiera små och medelstora företag med ambition att växa och därigenom bidra till hållbar tillväxt.

Våra rådgivare har lång erfarenhet av att vägleda entreprenörer i tillväxtföretag. Ju större potential ditt företag har att växa, desto mer resurser kan Almi satsa.”

Besöksadress: Kungstensgatan 38, Stockholm
Kontaktperson: Maria Widoff, affärschef Stockholm
Telefon: 077-155 85 00
E-post via kontaktformulär: www.almi.se/om-almi/kontakt/kontakta-oss
Webb: www.almi.se/Stockholm

Facebook: facebook.com/almiforetagspartner
Linkedin: linkedin.com/company/almi-f-retagspartner
Youtube: youtube.com/user/almiforetagspartner1

 

”ITO Nordic hjälper dig som nyföretagare att komma igång med din IT-utrustning. Vi hjälper er med dator, telefon, projektor, skrivare, wifi, videokonferens mm. Ni får en kontaktperson som hjälper er med det ni behöver samt ett avtal och ett ansvar. Vår filosofi är kund för livet. Självklart kan ni hyra er lösning från oss. Välkommen!”

Besöksadress: Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby
Kontaktpersoner: Fredrik Petersen och Morten Kammer
Telefon: 08-55 11 30 01 (Fredrik) och 08-55 11 30 02 (Morten)
E-post: info@itonordic.se
Webb: itonordic.se

Facebook: facebook.com/ITO-Nordic-479251062124192
Lindedin: linkedin.com/company/ito-nordic

 

”Björn Lundén Information vill förenkla ditt företagande, främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration och redovisning.

Som kund hos NyföretagarCentrum Söder kan du köpa våra praktiska handböcker till kraftigt rabatterade priser, till exempel vår bestseller Start & Driva Företag för endast 100 kr. Du kan också använda vårt  eBokföringsprogram gratis i 12 månader.”

Besöksadress: Näsviksvägen 23, Näsviken
Kontaktperson: Lars Sörling
Telefon: 0650-54 14 70
E-post: lars.sorling@blinfo.se
Webb: www.blinfo.se

Facebook: facebook.com/blinfo
Instagram: instagram.com/bjornlundeninfo
Twitter: twitter.com/bjornlundeninfo
Youtube: youtube.com/user/bjornlundeninfo

 

”Fortnox erbjuder dig som nyföretagare att gratis testa Fortnox Bokföring och Fortnox Fakturering i sex månader. Kontakta din rådgivare på NyföretagarCentrum för mer info och kampanjkod.

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings – och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox – en värld av förenklad administration.”

Telefon: 0470-78 50 00
E-post: sales@fortnox.se
Webb: www.fortnox.se/nfc

Facebook: facebook.com/Fortnoxab
Instagram: instagram.com/fortnoxab
Twitter: twitter.com/fortnoxab
Youtube: youtube.com/user/FortnoxAB

 


”7WISE Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå verksam inom avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, miljörätt, plan- och byggjuridik, rekonstruktioner och obestånd samt tvistelösning. Vi är en advokatbyrå med mångårig erfarenhet inom affärsjuridik och våra respektive specialområden. Tillsammans har vi bildat ett team av skickliga jurister med bred kompetens, engagemang och ett intresse för juridik inom varierande rättsområden och branscher. Våra vanligaste klienter är små och medelstora företag.”

Besöksadress: Kungsgatan 56, Stockholm
Kontaktperson: Leonardo Merino, advokat
Telefon: 070-090 87 22
E-post: leonardo.merino@7wise.se 
Webb: www.7wise.se
Facebook: facebook.com/7wiseadvokat

 

”SMÅA – Småföretagarnas arbetslöshetskassa – är en a-kassa för småföretagare och deras familjemedlemmar, som arbetar i små- och medelstora företag och som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet. Som en kompetent och engagerad specialist är SMÅA Sveriges bästa a-kassa för företagare. Det som skiljer SMÅA från andra a-kassor är att vi brinner för företagandet. Hela vår styrelse består enbart av företagare.” 

Besöksadress: Klara Södra Kyrkogata 1, Stockholm
Kontaktperson: Katrin Aslan
Telefon: 08-723 44 00 (växel)
E-post: kontaktformulär
Webb: www.smakassa.se

Facebook: facebook.com/smakassa
Instagram: instagram.com/smakassa
Linkedin: linkedin.com/company/smakassa
Twitter: twitter.com/Smakassa
Youtube: youtube.com/user/smakassa

 

”Wrebit – helt enkel bokföring och fakturering med två knappar i mobilen!

Wrebit är den enda helt kompletta fakturerings- och bokföringsappen för mobilen. Med några få knapptryck kan du fakturera och bokföra. Du får även automatisk momsredovisning, rapporter och mycket mer. Känn dig trygg med löpande support från en redovisningskonsult. Få allt för enbart 99 kronor i månaden.

Som del av NyföretagarCentrum får du även den första månaden helt gratis!”

Besöksadress: Wrebit-appen laddas ner på Google play eller App store
Kontaktperson: Björn Kapstö, säljchef
Telefon: 070-447 65 16
E-post: support@wrebit.se, björn@wrebit.se
Webb: www.wrebit.se

Facebook: facebook.com/wrebit
Instagram: instagram.com/wrebit
Linkedin: linkedin.com/company/wrebit-ab

 

Sidan uppdaterades 2019-09-10

Våra samarbetspartners