Hem

Kontakta våra lokala samarbetspartners!

Här hittar du mer detaljerad information om våra lokala samarbetspartners. Med hjälp av dessa får du en bättre start –  med professionell hjälp!
Så tveka inte att kontakta dem!

Utöver samarbetspartners som syns nedanför har vi fler partners och deras kontaktuppgifter kommer att uppdateras här

Citi
JP Morgan
Nordea
SEB

Digitala redovisningsbyrån
Fortnox

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Vi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag. www.almi.se

Björn Lundén Information är ett kunskaps- och utbildningsföretag som sedan starten 1987 förenklar vardagen för nystartade, små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och anställda. Vårt mål är att vad du än undrar över när det gäller ditt företagande så ska du kunna få information och verktyg från oss. Det kan vara i någon av våra många böcker eller e-böcker, genom våra dokumentmallar, i något av våra ekonomi- eller skatteprogram, med hjälp av någon av våra appar eller webbtjänster, genom vår frågeservice eller på någon av våra kurser eller webbkurser. www.blinfo.se

 

Entella bygger webb- och mobilapplikationer, skräddarsyr affärssystem och utvecklar digital infrastruktur åt företag i alla branscher. Vi hjälper dig att förverkliga din idé från koncept till en produkt som är redo att sjösättas på marknaden. Vi har erfarenhet från att jobba med startups i alla steg i utvecklingstrappan. Allt från att bolla idéer, utveckla prototyper och förverkliga koncept till vidareutveckling och underhåll. Kom till oss när du behöver hjälp med:

✓ Mobilapplikationer
✓ Responsiva hemsidor
✓ Affärssystem
✓ Bemanning

entella.se

 

ITO Nordic hjälper dig som nyföretagare att komma igång med din IT-utrustning. Vi hjälper er med dator, telefon, projektor, skrivare, wifi, videokonferens mm. Ni får en kontaktperson som hjälper er med det ni behöver samt ett avtal och ett ansvar. Vår filosofi är kund för livet. Självklart kan ni hyra er lösning från oss. Välkommen!

Fredrik Petersen                         Morten Kammer
08-55113001                                 08-55113002

itonordic.se


Radix Kompetens hjälper dig på vägen till rätt jobb. Radix Kompetens har utbildningar och tjänster för arbetssökande oavsett bakgrund, drömmar eller mål! Om 90 dagar kan du vara på väg till ditt nya jobb.

www.radixkompetens.se

 


7WISE Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå verksam inom avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, miljörätt, plan- och byggjuridik, rekonstruktioner och obestånd samt tvistelösning. Vi är en advokatbyrå med mångårig erfarenhet inom affärsjuridik och våra respektive specialområden. Tillsammans har vi bildat ett team av skickliga jurister med bred kompetens, engagemang och ett intresse för juridik inom varierande rättsområden och branscher. Våra vanligaste klienter är små och medelstora företag.

Besöksadress: Kungsgatan 56, Stockholm
Kontaktperson/kontaktpersoner: Leonardo Merino, advokat
Telefon: 0700 908 722
E-post: Leonardo.merino@7wise.se
www.7wise.se

 

 

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyrå. Vi har identifierat ett behov av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster som bidrar till en förenkling av företagets administration.
Slipp Redovisning i Kista hjälper dig och ditt företag med den löpande redovisningen, skatt, bokslut, årsredovisningar och rådgivning. Med smarta, digitala verktyg för redovisningen till fasta månadspriser finns vi alltid nära till hands för dig och ditt företag.

Besöksadress: Borgarfjordsgatan 12, 164 55 Kista
Kontaktperson/kontaktpersoner: Fredrik Eriksson – Kontorsansvarig
Telefon: 070-4233070
E-post: kista@slipp.se
Webbadress/webbadresser: www.slipp.se/redovisningsbyra/kista (kontorssidan). www.slipp.se (huvudsidan)

 

Win Win Ekonomi  är en populär redovisningsbyrå med kontor i Slakthusområdet, nära Globen. Vi hjälper småföretagare med allt inom redovisning. Våra kunder uppskattar oss framför allt för vår höga kvalitet i kombination med ett stort personligt engagemang. Behöver du exempelvis hjälp med att bilda bolag, eller kanske ombilda enskild firma till AB? Det är vi duktiga på och hjälper dig gärna.  www.winwin-ekonomi.se

 Att starta företag är både en möjlighet att förverkliga sina drömmar och att skapa sitt eget jobb, Vismas bidrag är kunskap i företagande och webbaserade program som ger dig stöd i ditt företagande. Ta del av vårt erbjudande med Webbplats, webbshop och ekonomiprogram. Läs mer på vismaspcs.se/starthjalpen.

Glöm inte att berätta att du startar med hjälp av NyföretagarCentrum, då får du 25 % rabatt på ditt första köp!

Telefon: 0470-70 61 00

E-post: forsaljning.spcs@visma.com

Webbadress: vismaspcs.se

Facebooksida: facebook.com/vismaspcs/

Workaround hjälper mindre företag att hitta nästa kontor genom vår marknadsplats där du enkelt söker utifrån område, pris, vad som ingår samt flera andra faktorer. Vi har hittills lyckats hjälpa över 300 företag och alla är eniga om att vi hjälpt dem spara både tid och pengar!

Det vi erbjuder är en digital förmedlingstjänst, där vi enkelt och smidigt hjäper företag att hitta nytt kontor. Hos Workaround får du en personlig kontaktperson som hjälper dig ta fram relevanta förslag anpassade efter ditt företags behov. Du har även möjlighet att på vår hemsida själv söka på kontorslösningar som passar ditt företag. Vi hoppas bidra till mer transparens och högre nyttjandegrad för befintliga kontor vilket gynnar såväl företagen, fastighetsbranschen och miljön.

Besöksadress: Tegelbacken 4A, Stockholm
Kontaktperson: Oscar Elvinsson, Hyresgästsansvarig
Telefon: 070-428 4475
E-post: oscar@workaround.se
Webbadress: www.workaround.se

 

WREBIT – Helt enkel Bokföring & Fakturering med två knappar i mobilen!

Wrebit är den enda helt kompletta fakturerings- och bokförings-appen för mobilen. Med några få knapptryck kan du fakturera och bokföra, du får även automatisk momsredovisning, rapporter och mycket mer. Känn dig trygg med löpande support från en redovisningskonsult, få allt för enbart 99 kr i månaden.

Som del av Nyföretagarcentrum får du även den första månaden helt gratis!
Besöksadress: Wrebit appen laddas ner på Google play eller App store
Kontaktperson: Björn Kapstö säljchef
Telefon:0704476516
E-post: support@wrebit.se, björn@wrebit.se
Webbadress:www.wrebit.se

 

 

Sidan uppdaterades 2018-05-16

Våra samarbetspartners