Hem

Gå vår kurs!

Är du sugen på att starta eget

Den 11 spetember 2018 så startar höstens Starta eget utbildning ”Steget-till-eget”. Är du sugen på att lära dig mer om företagande så finns det platser kvar. Vi kommer att vara på CoOperate now, Coffice på Hagatorget 1 i Söderköping.

Välkommen

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

 

Anmäl dig till våra E-kurser här

Save the date soppluncher 4 oktober och 15 november - Norrköping

Nu laddar vi för höstens soppluncher på Coffice, Strykbrädan i Norrköping. Möt  och nätverka med andra företagare. Ät en god soppa och lyssna till företagare som gjort en resa. Vi ses torsdagar 11.30-13, den 4 oktober och 15 november (OBS NYTT DATUM). Varmt välkomna att boka här: https://www.nyforetagarcentrum.se/norrkoping/boka-radgivning/

 

Notiser

Få ditt företag att växa

VÄXA-stödet, hur funkar det?

Är det dags att anställa? Känner du till VÄXA-stödet? Arbetsgivaravgifter och allmän löneavgift sänks från 31,42 procent till 10,21 procent för den första anställda medarbetaren.

Läs mer här!

Nyföretagarcentrum är öppet

 

Hoppas ni har haft en härlig sommmar, nu är vi tillbaka ni är välkommna att boka tid för rådgivning.

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners