Hem

Nyföretagarhjälpen fortsätter

Med anledning av att Covid-19 fortfarande spökar så fortsätter vi med våra livesändningar ”Nyföretagarhjälpen”  på vår facebook sida. Nyföretagarhjälpen stöttar och vägleder Sveriges nyföretagare i krisen. Lokal hjälp finns nära dig, boka rådgivning och få råd och vägledning,

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum
youtube.com/nyforetagarcentrum

Boka tid med en rådgivare

Har du en företagsidé eller vill du vidarutveckla ditt företag? Boka tid med oss redan idag.

Boka nu

Få ditt företag att växa

VÄXA-stödet, hur funkar det?

Är det dags att anställa? Känner du till VÄXA-stödet? Arbetsgivaravgifter och allmän löneavgift sänks från 31,42 procent till 10,21 procent för den första anställda medarbetaren.
Läs mer på Skatteverket och AF.

Läs mer

Vill du få en bra start? Börja med din affärsplan redan idag!

Affärsplanen hjälper inte bara dig att få en röd tråd i ditt företagande, det hjälper dig att planera budget men också inför start av bankkonto och kontakter med andra företag.

Börja skriv på din affärsplan

Notiser

Nyföretagarcentrum är öppet

 

Välkomna att boka tid för rådgivning. Vi erbjuder nu även digitala rådgivningar under Coronatider.

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>