Hem

Möten och EventsProgram steget till eget

Anmälan sker till soderkoping@nyforetagarcentrum.se

För att boka gå till fliken ”BOKA RÅDGIVNING

Save the date

Höstens soppluncher i Norrköping kommer att äga rum 4 oktober och 1 november.
Hoppas vi ses

Den första Sopplunchen i Söderköping!

Med anledning av invigningsveckan på CoOperate Coffice så är vi oerhört glada över att kunna bjuda in er till den första sopplunchen i Söderköping. Om du inte känner till konceptet, så fungerar det enligt följande.

Vi, NyföretagarCentrum Söderköping bjuder dig och andra personer som ska eller har startat företag i Söderköping till ett nätverksevent som vi kallar för ”Sopplunch”. Sopplunchen är till för er att nätverka, träffa nya människor samt få ett större samband. Vi bjuder även in en intressant föredragshållare som delar sin erfarenhet och kunskap med oss andra. Till detta serveras en god och matig soppa och kaffe på maten.

Sopplunchen är till för er i Söderköping och den är helt kostnadsfri om man föranmäler sig på vår hemsida http://jobs.gotlandica.se/bokning/extern/advicereservation_step1.asp?meeting=0

Välkommen till oss på CoOperate Coffice, Hagatorget 1 den 23 januari 2018 så får även du lyssna på Lina Skandevall och hennes föredra om ”Hur kan besöksnäringen skapa business”.

Boka in dig själv genom att följa länken här eller klicka på affishcen så kommer du till bokningen, därefter så får du ett bekräftelsemail.

Vi ses!

 

Sopplunch på CoOperate Coffice

 

Är du sugen på att starta eget

Utbildningarna för att starta-eget-företag kommer vi nu att starta upp på Coffice i Söderköping redan nu 12 december med en informationsträff och med utbildningsstart i januari 2018.

16 november sopplunch – Investerarpanelen, vi pratar finansiering för mindre företag. Lyssna till Mattias Weinhandl – entreprenör/investerare. Med i LIAF – Linköpings affärsänglar, Krister Wahlström – Innovationsrådgivare på Almi Företagspartner i Östergötland AB samt Camilla Karlsson – företagschef Swedbank Norrköping.

 

7 december sopplunch – Holistic AB´s VD Peter Hencz berättar om Holistics resa där de erbjuder kunskap och produkter inom hälsa och livsstil för att hjälpa människor att må bättre och fortsätta utvecklas. Nyligen flyttat huvudkontoret till Norrköping från Motala

 

Läs mer om soppluncherna

Soppluncher

Vill du få inbjudan till våra soppluncher? Klicka här

Tidigare träffar

5 oktober sopplunch – Anna Lövheim, Näringspolitisk chef, Östsvenska Handelskammaren

11 maj sopplunch – Ideal of Sweden

28 april café starta eget –

6 april sopplunch – Charbel Gabro

9 mars sopplunch – Catrine Tibbling

2 mars Mini-mässa ekonomi och skatt – frukostträff

 

Är du sugen på att starta eget

Utbildningarna för att starta-eget-företag kommer vi nu att starta upp på Coffice i Söderköping redan nu 12 december med en informationsträff och med utbildningsstart i januari 2018.

Sidan uppdaterades 2018-09-23

Våra samarbetspartners