Hem

Seminarium – Sociala Medier för små företag

  • 1 april kl.17:00 – 20:00 på Coffice

Om man inte finns på sociala medier så finns man inte (Alexander Bard). Så drastiskt är det nog inte, men idag är sociala medier en given plats för nätverk och affärer.

Nyföretagarcentrum bjuder in till seminarium/workshop onsdag 1 april kl.17:00 där vi kommer att få praktiska och strategiska råd och tips hur man som litet företag kan nyttja sociala medier för att bygga sitt varumärke och skapa affärer på ett resurseffektivt sätt. Vi kommer också att få ta del av ex. på hur ett litet lokalt företag nyttjar sociala medier.

Föreläsare Magdalena Green, WeChange. Magdalena arbetar som digital strateg i Mjölby kommun och håller utbildningar inom digital transformation i egna bolaget WeChange. Magdalena har många års erfarenhet av kommunikation och digitalisering och brinner för digitaliseringens möjligheter och kraften i sociala medier. Kontakt; linkedin.com/in/magdalena-green

Välkomna att anmäla er på soderkoping@nyforetagarcentrum.se

Seminarium – Försäljning för nystartare 

  • 25 mars kl.17:00 – 20:00 på Coffice 

Försäljning är livsnerven i alla företag och kanske det svåraste att komma igång med och få struktur på i små företag. Många känner sig också obekväma i att ta de företa kontakterna med blivande kunder trots att utan kunder ingen verksamhet.

Nyföretagarcentrum bjuder in till seminarium/workshop onsdag 25 mars kl.17:00 där vi får konkreta ex. på metoder och arbetssätt för att komma igång och strukturera sitt säljarbete.

Föreläsare Cissi Sandqvist. Great Group: Med mer än 9000 kundbesök i bagaget har Cissi en gedigen erfarenhet och kunskap om försäljning som hon förmedlar på ett inspirerande sätt. Med glädje och energi inför det så många fruktar, visas en ny värld upp. En värld där sälj handlar om att inspirera och utbilda sin kund, om att vara nyfiken och på riktigt gilla sina kunder.

Välkomna att anmäla er på soderkoping@nyforetagarcentrum.se

STEGET TILL EGET – KURS FÖR NYFÖRETAGARE

STEGET TILL EGET  – Kurs för Nyföretagare eller för dig som vill utveckla din affärsidé!

Söderköping Nyföretagarcentrum bjuder in till utbildning för dig som går i ”starta-eget-tankar” eller är du nybliven företagare som vill få mer kunskap och värdefulla kontakter.

Det blir 5 tillfällen med olika teman tisdagar kl 17.00-20.00 med start den 4 februari 2020
Plats: CoOperate Coffice, Hagatorget 1 i Söderköping

Frågor kan ställas till Åke Rolf ake.rolf@nyforetagarcentrum.se

Anmälan till:  soderkoping@nyforetagarcentrum.se
VÄLKOMMEN!

Sidan uppdaterades 2020-02-29