Hem

 

Årets Nystartare 2021

Janne och Anna-Lena sadlade om och satsade på eget företagande inom tvätteribranschen mer exakt ett  miljövänligt tvätteri. Företaget startades under 2020. Med ett stort engagemang och serviceanda har Janne och Anna-Lena lyckats bygga en stabil och lönsam verksamhet till Söderköpingsbornas och företagens uppskattning.

Årets Nystartare 2020

Midas Verheijden startade upp sin restaurang Håll Bar & Kök i Söderköping januari 2020 och deltog i Steget till eget under våren i Söderköping. Midas blev också nominerade och vann Årets Nystartare i Söderköping 2020.

Håll Bar & Kök är ett ambitiöst koncept där hållbar utveckling är i fokus, god mat på menyn och bra service, Restaurangen blev snabbt populär både bland söderköpingsbor och besökare. Till verksamheten har han också kopplat fler aktiviteter inom det han kallar gästfrihetsbranchen, tack för det nyskapande ordet, bl.a.  evenemang och B&B hemma på gården på Vikbolandet.

Steget till eget företag

Är du också sugen på att starta eget, gå vår kurs!

Våra kostnadsfria informationsträffar Steget till Eget innefattar fem steg och vi rekommenderar att du går på samtliga då detta kommer att ge dig mycket av den information som vi på NyföretagarCentrum vet att du som ny företagare har nytta av att känna till i din företagarroll. Dessutom har du naturligtvis möjlighet att ställa frågor och du kan även utöka ditt nätverk!

Kursen körs två gånger per år, vår och höst. Vårens kurs 2023 startar 1’e mars 2023.

Anmälan: soderkoping@nyforetagarcentrum.se eller valdemarsvik@nyforetagarcentrum.se
Deltagandet är kostnadsfritt.

Sidan uppdaterades 2023-01-10