• Logosödravärmland
Hem
Starta eget digitalt

Starta eget kurs

Under året arrangerar vi löpande Starta eget kurser.  Datum publiceras fortlöpande här på hemsidan. Under en sådan kurs går vi igenom allmän information om hur du kan starta eget företag, vad du ska tänka på och vad vi kan hjälpa till med. I utbildningen ingår fem tillfällen och varje tillfälle behandlar ett specifikt område som rör nyföretagandet. Vi går b.la. igenom Affärsplan, Ekonomi, Marknadsföring, Skatt samt Juridik & Försäkring.

Förutom att kursen ger dig kunskap om eget företagande är det också en fantastisk plattform för att möta andra i samma situation. Prata högt om din affärsidé (om du vill), knyt kontakter och kanske hittar du möjligheter till framtida samarbeten.

___________________________________

På grund av rådande omständigheter så har vi nu fått ställa om våra kurser. Vi vill inte ställa in så vi ställer om och gör dem digitala. Kursen med start 18 maj blir kostnadsfri och komprimerad. Kursen ersätter inte den fysiska varianten med ger dig goda verktyg för att kunna fortsätta din resa. Första träffen sker digitalt via Zoom. Efter det får du som kursdeltagare ett antal filmer med våra föreläsare skickade till dig.  Filmerna berör de flesta av kursens delar såsom försäkring, affärsplan, avtal & juridik, redovisning samt marknadsföring. Max antal deltagare 20 st!

Inför denna kurs betalas alltså ingen avgift in i förväg!

Anmäl dig här!

Sidan uppdaterades 2020-05-14

Våra centrala samarbetspartners