Hem

Hej kvinna! MAXA OCH VÄX MED DITT NÄTVERK

Vi fortsätter vårt populära kvinnliga entreprenörsnätverk med en ny lunchträff. Den här gången med tema på nätverkande.
Att nätverka är centralt för att bygga en professionell karriär och öka möjligheterna att nå framgång. Nätverkande handlar om relationsbyggande och det kräver tid, ansträngning och ömsesidigt förtroende. Lyssna till entreprenörerna Mia Woll Hedin och Lisa Carpevi sam träffa representanter från Almi och NyföretagarCentrum. Anmäl dig via boka rådgivning och välj lunchseminarium samt den 1/9.

Vad? Lunch för kvinnliga entreprenörer
Föreläsare? Mia Woll Hedin och Lisa Carpevi
När? 1/9 kl 11.30 – 13
Var? I Sundbyberg, plats ej bestämd

Anmäl dig

WEBBINARIUM: STARTA-EGET-INFO

Kanske går du och funderar på att starta eget? Under 45 min går vi igenom vad som är bra att tänka på innan du startar företag. Det blir handfasta tips och råd blandat med övergripande information samt möjlighet att ställa frågor.

När? 24/5 kl 9-9.45
Var? digitalt
Anmälan: klicka på ”Boka rådgivning” välj webbinarium

Boka webbinarium

BLI STARTKLAR - GÖR EN AFFÄRSPLAN

Med en genomarbetad affärsplan har du bättre förutsättningar att lyckas när du startar ditt företag. Den är också bra inför möten med t.ex. bank eller potentiella investerare och partners. Kom igång redan idag!

Till affärsplanen!

MOVESTIC - MED FOKUS PÅ FRAMTIDEN

Movestic Liv & Pension är ett tjänstepensionsföretag som tillhandahåller individanpassat pensionssparande och försäkringsskydd. Movestic är bland annat valbart för tjänstepension ITP och SAF-LO. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 och ägs idag av det brittiska börsnoterade bolaget Chesnara Plc.

Kontakta rådgivare Muamer Balijaj för ett kostnadsfritt möte!

 

Lär mer om Movestic

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare är själva erfarna företagare och hjälper dig gärna med att vässa och utveckla din affärsidé.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Som deltagare i vårt mentorprogram får du tillgång till en mentor som under ett år bidrar med sitt nätverk och sina erfarenheter.

Läs mer om vårt mentorprogram >>

Våra samarbetspartners