Hem

MENTORPROGRAM 21/22 - ANSÖK NU!

Varför en mentor?
Under 12 månader får du som nyligen startat eget möjlighet att träffa en erfaren företagare. En person som blir ditt bollplank kring idéer och utmaningar under ett år. Att vara en del av ett mentorprogram är även en möjlighet att bredda ditt lokala nätverk.

Vill du bli mentor?
Mentorprogrammet är en möjlighet att stötta en mindre erfaren företagare. Att bidra till andras utveckling känns ofta meningsfullt och det är roligt att se sin adept växa både med sitt företag och som individ. Har du drivit ditt bolag i minst 2 år är du varmt välkommen att höra av dig.

Anmäl ditt intresse
Maila kort om dig, var du befinner dig i ditt företagande och varför du vill ha en mentor eller vara mentor till hanna.clerkestam@nyforetagarcentrum.se
Du blir sedan kontaktad av oss för en urvals- och matchningsprocess.

Läs mer om mentorprogrammet här

KOM IGÅNG MED DIN AFFÄRSPLAN

Börja arbeta med din affärsplan online redan idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på väg mot att starta eget företag. Det är också en förutsättning för att du ska få öppna företagskonto hos banken.

Börja med affärsplanen

Starcycle - stolt partner till NFC Sollentuna

Starcycle är den trygga och pålitliga helhetsleverantören för privatpersoner och företag.

Vi startade 2013 med en idé inom återvinning och återanvändning med miljö i fokus. Med starkt driv och envishet har vi vuxit och etablerat oss på marknaden. Vi har gått från att erbjuda enstaka tjänster till att bli en helhetsleverantör inom bortforsling, städ, transport och montage.

Läs mer om Starcycle

LÄR DIG MER OM OLIKA BOLAGSFORMER

Går du i tankarna om att starta bolag? Vad ska du välja? Aktiebolag eller enskild firma?  Matthias Vidh, VD hos vår partner Baker Tilly Mapema, svarar på skillnaden. Han berör även ämnen som “vad gör en revisor” eller “hur går en revison till”.

Klicka in på deras YouTubekanal för att ta del av korta informativa filmer.

Baker Tilly Mapema YouTube

 

Läs mer om Baker Tilly Mapema

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare är själva erfarna företagare och hjälper dig gärna med att vässa och utveckla din affärsidé.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Som deltagare i vårt mentorprogram får du tillgång till en mentor som under ett år bidrar med sitt nätverk och sina erfarenheter.

Läs mer om vårt mentorprogram >>

Våra samarbetspartners