Hem

ÅRETS NYFÖRETAGARE 2022

Malin King tilldelas utmärkelsen ”Årets Nyföretagare 2022” för sina utpräglade entreprenörsegenskaper, sin målmedvetenhet och sitt starka affärsdriv. Under varumärket ”Sovande Barn” erbjuder företaget tjänster där barn i åldern 0-6 år får hjälp till bättre sömn genom sömncoaching riktad till deras föräldrar. Redan under första året har bolaget omsatt över 1 miljon kr och på Instagram har kontot fler än 5 300 följare.”

Läs mer om Malins företag här!

WEBBINARIUM: STARTA-EGET-INFO

Kanske går du och funderar på att starta eget? Under 45 min går vi igenom vad som är bra att tänka på innan du startar företag. Det blir handfasta tips och råd blandat med övergripande information samt möjlighet att ställa frågor.

När: 14/12
Kl. 09.00-09.45
Hur: via Teams
Anmälan: klicka på ”Boka rådgivning” välj webbinarium

Boka webbinarium

BLI STARTKLAR - GÖR EN AFFÄRSPLAN

Med en genomarbetad affärsplan har du bättre förutsättningar att lyckas när du startar ditt företag. Den är också bra inför möten med t.ex. bank eller potentiella investerare och partners. Kom igång redan idag!

Till affärsplanen!

ALMI ERBJUDER WEBBINARIER

Vår samarbetsparter Almi erbjuder seminarier online som är till nytta både för dig som nyligen startat och för dig som redan driver företag.

Exempel på ämnen är:
– Digital marknadsföring och sälj
– Så möter du dina kunder digitalt
– Driv företaget genom storytelling

Läs mer här!

MOVESTIC - MED FOKUS PÅ FRAMTIDEN

Movestic Liv & Pension är ett tjänstepensionsföretag som tillhandahåller individanpassat pensionssparande och försäkringsskydd. Movestic är bland annat valbart för tjänstepension ITP och SAF-LO. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 och ägs idag av det brittiska börsnoterade bolaget Chesnara Plc.

Kontakta rådgivare Muamer Balijaj för ett kostnadsfritt möte!

 

Lär mer om Movestic

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare är själva erfarna företagare och hjälper dig gärna med att vässa och utveckla din affärsidé.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Som deltagare i vårt mentorprogram får du tillgång till en mentor som under ett år bidrar med sitt nätverk och sina erfarenheter.

Läs mer om vårt mentorprogram >>

Våra samarbetspartners