Hem

EGET FÖRETAGARMÄSSA 8-9 DEC

Årets höjdpunkt för dig som redan driver eller funderar på att starta företag!

Mässan är uppbyggd på samma sätt som en fysisk mässa. Med en arena och entre, entréhall, besöksregistrering, utställningshallar, montrar med utrustning, seminarie- och mötesrum.

Du kommer kunna chatta eller prata med utställarna, lyssna på inspirerande föreläsningar och hämta hem viktigt material.

 

Boka din fribiljett här!

Kom igång med din affärsplan!

Börja arbeta med din affärsplan online redan idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på väg mot att starta eget företag.

Börja med affärsplanen

SKATTEVERKET HÅLLER WEBBSEMINARIER

Boka plats på Skatteverkets kostnadsfria informationsträffar och lär dig mer om skatter, avgifter och annat du som företagare behöver veta. Läs mer här

Exempel på ämnen är:

  • Inköp och försäljning i ditt företag, enskild firma
  • Moms, så fungerar det
  • Rätt skatt på vinsten, enskild firma
  • Skatter och utdelning i ditt aktiebolag
  • Starta företag

Läs mer här

ÅRETS MENTOR I STOCKHOLMS LÄN

Anna-Karin Gisslén från Sollentuna tilldelas utmärkelsen ”Årets Mentor i Stockholms Län” för att hon på ett professionellt sätt bidragit till utvecklingen av bolaget Sleep4life, grundat av Lisa Carpevi. Under mentoråret 19/20 har Anna-Karin bidragit till att stärka Lisa, både i sin roll som företagare och som person. Anna-Karin har på ett mycket strukturerat och engagerat sätt motiverat, utmanat och stöttat sin adept under ett händelserikt år.”

Läs mer om årets mentor

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare är själva erfarna företagare och hjälper dig gärna med att vässa och utveckla din affärsidé.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Som deltagare i vårt mentorprogram får du tillgång till en mentor som under ett år bidrar med sitt nätverk och sina erfarenheter.

Läs mer om vårt mentorprogram >>

Våra samarbetspartners