Hem

Almi lanserar nytt "Brygglån"

Almis Brygglån är riktat till bärkraftiga små och medelstora företag i Sverige där finansieringsbehov uppstår som en följd av coronavirusets spridning. Syftet är att överbrygga en period av svårigheter och lånet ger möjlighet till villkor som är särskilt anpassade till rådande situation. Läs mer här

 

 

 

WELLSTREET STÖTTAR DET LOKALA NÄRINGSLIVET


”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något”
Vår partner Wellstreet lånar nu ut 50 000 kr till fem företag i Sollentuna helt avgifts- och räntefritt. Syftet är att erbjuda en brygga under de kommande veckorna och att lånet skall räcka till att bedriva full verksamhet under april månad.

Bra att veta… Bolagen skall vara i service- eller besöksnäringen, välskötta samt omsätta under 10 mkr. Lånen kommer endast beviljas bolag där det bedöms finnas en fungerande affär innan Covid-19krisen och där återbetalningsförmågan bedöms finnas vid normal verksamhet. Maila ÅR 2019, BR och RR samt en kort beskrivning till sollentuna@wellstreet.se för att ansöka.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare är själva erfarna företagare och hjälper dig gärna med att vässa och utveckla din affärsidé.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Som deltagare i vårt mentorprogram får du som nyföretagare  tillgång till en mentor, som under ett år bidrar med sitt nätverk och sina erfarenheter. På så sätt får du en ännu bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners