Hem

Vad gäller kring pension som egen företagare?

·       Hur kan man tänka kring pensionssparande?

·       Hur ser det ut om du blir sjuk?

·       Vad kan du göra själv?

·       Hur kan du skydda företaget?

Som företagare ansvarar du själv för att avsätta pengar till din pension och teckna försäkringar som täcker upp om du blir sjuk eller skadad.

I det här webbinariet går vår partner Movestic igenom vad som kan vara bra att tänka på för att ha så bra förutsättningar som möjligt vid olika scenarion.

NÄR: 31/5 kl. 09.00-10.00
HUR: On-line via Teams

 

Boka här!

Frukostseminarium 2/6 för kvinnliga entreprenörer

Vendela är entreprenören som skapade bolaget Rerobe 2019 med affärsidén att göra det enklare för konsumenter att handla kläder hållbart, genom att skapa en tjänst där innovation, tech och mode kunde mötas.

Du får också input kring hur du kan skapa en hållbar tillväxt. Inspireras över en trevlig frukost på United Spaces Solna Strand och passa på att nätverka med andra företagare.  Almi bjuder på frukost.

När: 2/6 kl. 08.30-10.30
Var: United Spaces Solna strand, Elektrogatan 10, Solna
OSA: 26/5

Anmäl dig här!

Webbinarium 7 juni; Starta-Eget-Info 

Kanske går du och funderar på att starta eget? Då är detta webbinarium något för dig. Under 45 min går vi igenom vad som är bra att tänka på innan du startar företag. Det blir handfasta tips och råd blandat med övergripande information samt möjlighet att ställa frågor.

När: 7/6 kl. 09.00-09.45
Hur: On-line via Teams
Anmälan: klicka på ”Boka rådgivning” välj webbinarium

Anmäl dig här!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan on-line. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag! Den är också bra inför möten med t.ex. bank eller potentiella investerare eller partners. 

Kom igång redan idag!

MOVESTIC - MED FOKUS PÅ FRAMTIDEN

Movestic Liv & Pension är ett tjänstepensionsföretag som tillhandahåller individanpassat pensionssparande och försäkringsskydd. Movestic är bland annat valbart för tjänstepension ITP och SAF-LO. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 och ägs idag av det brittiska börsnoterade bolaget Chesnara Plc.

 

Lär mer om Movestic

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare är själva erfarna företagare och hjälper dig gärna med att vässa och utveckla din affärsidé.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Som deltagare i vårt mentorprogram får du tillgång till en mentor som under ett år bidrar med sitt nätverk och sina erfarenheter.

Läs mer om vårt mentorprogram >>

Våra samarbetspartners