Hem

VEM BLIR ÅRETS NYFÖRETAGARE 2021?

I Sollentuna har vi många kreativa nyföretagare och det vill vi såklart uppmärksamma. Kanske är det du som har det där lilla extra? Eller känner du någon som gjort resan från att se potentialen i en idé till att starta bolag?

Nominera dig själv eller tipsa om en företagare i Sollentuna som varit verksam i max 3 år. 

Skriv en kort nominering och skicka till sollentuna@nyforetagarcentrum.se före 26/9-21.

 

KOM IGÅNG MED DIN AFFÄRSPLAN

Börja arbeta med din affärsplan online redan idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på väg mot att starta eget företag. Det är också en förutsättning för att du ska få öppna företagskonto hos banken.

Börja med affärsplanen

Starcycle - stolt partner till NFC Sollentuna

Starcycle är den trygga och pålitliga helhetsleverantören för privatpersoner och företag.

Vi startade 2013 med en idé inom återvinning och återanvändning med miljö i fokus. Med starkt driv och envishet har vi vuxit och etablerat oss på marknaden. Vi har gått från att erbjuda enstaka tjänster till att bli en helhetsleverantör inom bortforsling, städ, transport och montage.

Läs mer om Starcycle

MOVESTIC - MED FOKUS PÅ FRAMTIDEN

Movestic Liv & Pension är ett tjänstepensionsföretag som tillhandahåller individanpassat pensionssparande och försäkringsskydd. Movestic är bland annat valbart för tjänstepension ITP och SAF-LO. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 och ägs idag av det brittiska börsnoterade bolaget Chesnara Plc.

 

Lär mer om Movestic

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare är själva erfarna företagare och hjälper dig gärna med att vässa och utveckla din affärsidé.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Som deltagare i vårt mentorprogram får du tillgång till en mentor som under ett år bidrar med sitt nätverk och sina erfarenheter.

Läs mer om vårt mentorprogram >>

Våra samarbetspartners