Hem

Hur fungerar förmåner som anställd?

·       Hur kan man tänka kring pensionssparande?

·       Hur ser det ut om du blir sjuk?

·       Vad kan du göra själv?

·       Hur kan du skydda företaget?

Som anställd har man oftast en del olika förmåner som ger extra pension, hjälper till ekonomiskt vid långvarig sjukdom och försäkring som ser till att man får snabb och smidig vård om man är sjuk eller skadat sig. Dessa delar ansvarar du själv för som egenföretagare.

I det här webbinariet går vi igenom hur det kan se ut och vad man kan göra för att skydda sig vid olika scenarion.

NÄR: 15/12 kl. 09.00-10.00
HUR: On-line via Teams
ANMÄLAN: Välj ”Boka rådgivning” ovan

 

ÅRETS NYFÖRETAGARE 2021!

”femkon AB tilldelas utmärkelsen ”Årets Nyföretagare 2021” för sitt bidrag till att skapa både tillväxt och arbetstillfällen i Sollentuna Kommun. Bolaget erbjuder tjänster inom byggnadskonstruktion, främst i Mälardalen, men även i övriga landet. Med kunden i fokus och flexibilitet som ledstjärna visar bolaget upp en imponerande stark och stabil ekonomi efter tre års verksamhet.”

Starcycle - stolt partner till NFC Sollentuna

Starcycle är den trygga och pålitliga helhetsleverantören för privatpersoner och företag.

Vi startade 2013 med en idé inom återvinning och återanvändning med miljö i fokus. Med starkt driv och envishet har vi vuxit och etablerat oss på marknaden. Vi har gått från att erbjuda enstaka tjänster till att bli en helhetsleverantör inom bortforsling, städ, transport och montage.

Läs mer om Starcycle

MOVESTIC - MED FOKUS PÅ FRAMTIDEN

Movestic Liv & Pension är ett tjänstepensionsföretag som tillhandahåller individanpassat pensionssparande och försäkringsskydd. Movestic är bland annat valbart för tjänstepension ITP och SAF-LO. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 och ägs idag av det brittiska börsnoterade bolaget Chesnara Plc.

 

Lär mer om Movestic

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare är själva erfarna företagare och hjälper dig gärna med att vässa och utveckla din affärsidé.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Som deltagare i vårt mentorprogram får du tillgång till en mentor som under ett år bidrar med sitt nätverk och sina erfarenheter.

Läs mer om vårt mentorprogram >>

Våra samarbetspartners