Hem

VILL DU HA EN MENTOR?

ANSÖK NU – START I OKTOBER!
Under 12 månader får du som nyligen startat företag möjlighet att bolla tankar, idéer och utmaningar med en etablerad företagare. Att vara en del av ett mentorprogram är också en möjlighet att bredda sitt lokala nätverk då du blir inbjuden till olika aktiviteter under året.

Skriv kort om dig, var du befinner dig i ditt företagande och varför du skulle vilja ha en mentor. Du blir sedan kontaktad av oss för en urvalsprocess efter sommaren. Välkommen med din ansökan!

Ansök här!

Planera för buffert och investeringar

Tänk till kring företagets ekonomi.
Vår partner Nordea tipsar om hur du kan tänka kring företagets likviditet, riskhantering och sparande till buffert och planerade investeringar. De kan även tipsa om långsiktigt sparande som passar när företaget har ett överskott att placera.

Läs mer här!

Webbinarium: Starta-Eget-Info 

Kanske går du och funderar på att starta eget? Under 45 min går vi igenom vad som är bra att tänka på innan du startar företag. Det blir handfasta tips och råd blandat med övergripande information samt möjlighet att ställa frågor.

När: 13/9 kl. 09.00-09.45
Hur: On-line via Teams
Anmälan: klicka på ”Boka rådgivning” välj webbinarium

Anmäl dig här!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan on-line. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag! Den är också bra inför möten med t.ex. bank eller potentiella investerare eller partners. 

Kom igång redan idag!

MOVESTIC - MED FOKUS PÅ FRAMTIDEN

Movestic Liv & Pension är ett tjänstepensionsföretag som tillhandahåller individanpassat pensionssparande och försäkringsskydd. Movestic är bland annat valbart för tjänstepension ITP och SAF-LO. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 och ägs idag av det brittiska börsnoterade bolaget Chesnara Plc.

Kontakta rådgivare Muamer Balijaj för ett kostnadsfritt möte!

 

Lär mer om Movestic

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare är själva erfarna företagare och hjälper dig gärna med att vässa och utveckla din affärsidé.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Som deltagare i vårt mentorprogram får du tillgång till en mentor som under ett år bidrar med sitt nätverk och sina erfarenheter.

Läs mer om vårt mentorprogram >>

Våra samarbetspartners