Hem

FÖRETAGETS BOKFÖRING - ATT TÄNKA PÅ:

Här får du allmänna kunskaper inom bokföringsskyldighet, bokföring i praktiken, redovisningsmetoder, revisionsplikt, viktiga datum, rapporter, periodisering och bokslut.

En bra grund när du startar eget företag, oavsett om du ska sköta din egen bokföring eller anlita en extern redovisningsbyrå.

Föreläsare: Dalal Nasr, rådgivare NyföretagarCentrum
När: 27/2, 26/3, 23/4
Var: Digitalt. Länk till webbinaret skickas innan webbinaret.
Webbinaret är kostnadsfritt men föranmälan krävs.
Anmälan via den gröna knappen ”Boka rådgivning”

Boka webbinarium

GÖR DITT FÖRETAGS BUDGET

En budget hjälper dig att planera din verksamhet. Du ser vad som skapar lönsamhet och får kontroll över ekonomin så att du vet om det kommer att finnas pengar att betala räkningarna med.

Föreläsare: Per-Olof Eriksson, rådgivare NyföretagarCentrum
När: 14/2, 13/3, 17/4
Var: Digitalt. Länk till webbinaret skickas innan webbinaret.
Webbinaret är kostnadsfritt men föranmälan krävs.

Boka webbinarium

BLI STARTKLAR - GÖR EN AFFÄRSPLAN

Med en genomarbetad affärsplan har du bättre förutsättningar att lyckas när du startar ditt företag. Den är också bra inför möten med t.ex. bank eller potentiella investerare och partners. Kom igång redan idag!

Till affärsplanen!

MOVESTIC - MED FOKUS PÅ FRAMTIDEN

Movestic Liv & Pension är ett tjänstepensionsföretag som tillhandahåller individanpassat pensionssparande och försäkringsskydd. Movestic är bland annat valbart för tjänstepension ITP och SAF-LO. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 och ägs idag av det brittiska börsnoterade bolaget Chesnara Plc.

Kontakta rådgivare Muamer Balijaj för ett kostnadsfritt möte!

 

Lär mer om Movestic

FÅ KOLL PÅ DITT SJÄLVFÖRTROENDE OCH DIN SJÄLVKÄNSLA

Kostnadsfritt webinarium

Hej och välkommen till mig – Dijana Jupiter, dipl Samtalsterapeut, Relationsterapeut & Livscoach

I samarbete med Nyföretagarcentrum kommer jag hålla ett webinarium kring Självförtroende och Självkänsla och hur viktigt det är med balansen mellan dessa två, eftersom de påverkar vår förmåga att driva företag.

Webinaret kommer ske online via Zoom onsdag den 21 februari kl 20.00-21.00

Anmälan via den gröna knappen Boka rådgivning eller direkt till Dijana via länken 

TA STEGET TILL EGET

PREMIÄR. Vill du få stöttning i din entreprenörsresa? Ansök om att vara med i vårens omgång av Ta Steget Till Eget – en sex veckors kurs för dig som vill vässa din affärsidé, stöd när du skriver affärsplanen och ett alldeles eget lokalt nätverk av likasinnade. 

Nu utökar vi vårt erbjudande med en kurs för dig som är på gång att starta eget företag. Vi kallar den Ta Steget Till Eget och DU är välkommen att ansöka om en plats i preimäromgången som startar under våren. Vi träffas live sex måndagkvällar under våren. Vill du vara med? Skicka din ansökan till lisa.carpevi@nyforetagarcentrum.se

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare är själva erfarna företagare och hjälper dig gärna med att vässa och utveckla din affärsidé.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Som deltagare i vårt mentorprogram får du tillgång till en mentor som under ett år bidrar med sitt nätverk och sina erfarenheter.

Läs mer om vårt mentorprogram >>

Våra samarbetspartners