Hem

Vi hjälper dig till ett mer lönsamt och framgångrikt företag

Oavsett om du drivit ditt företag i flera år eller nyss börjat fundera på att starta bolag kan du komma till oss för gratis och konfidentiell rådgivning. Våra rådgivare har lång erfarenhet och en bred kundskap som hjälper dig och ditt företag att utvecklas vidare, bli mer lönsamt och hitta nya affärer – kostnadsfritt! Boka ett möte via webben idag!

 

Från en av våra samarbetspartners.

Kontorsplatser uthyres – gatuplan!
Vi hyr ut 1-3 kontorsplatser i vårt ljusa & nyrenoverade kontor på gatuplan på Sollentunav 131. Internet, skrivare, höj- och sänkbart skrivbord finns. Tillgängligt omgående. I lokalen finns en resebyrå & två redovisningsbyråer – det vore trevligt att vara fler företag!
Nära Sollentuna C med bra kommunikationer. Trevliga Beckers kök ligger vägg i vägg. Slå gärna en signal på 070-376 35 57 eller kika in och besök oss på Sollentunavägen 131. 

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare är själva erfarna företagare och hjälper dig gärna med att vässa och utveckla din affärsidé.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners