Hem

Hej här är jag! Ny verksamhetsledare i Sollentuna

LISA CARPEVI – verksamhetsledare och företagsrådgivare
I mitten av mars tillträdde jag jobbet som verksamhetsledare i Sollentuna och just nu arbetar jag med att sätta mig in i tjänstens alla spännande områden, starta upp min företagsrådgivning,  få koll på adepter och mentorer i Mentorprogrammet och nätverka åt alla håll och kanter. Det känns otroligt spännande och roligt att vara på plats och jag ser fram emot att stötta och peppa dig med just din affärsidé och förhoppningsvis få vara med på företagsresan.

Till dig som har startat eget de senaste tre åren , som vill hjälp att komma igång med ditt företagande eller vill bolla en affärsidé: känn dig VARMT VÄLKOMMEN att boka in en rådgivning eller vår populära starta-eget-webinarium.

/Lisa Carpevi
Verksamhetsledare och företagsrådgivare

Boka rådgivning

WEBBINARIUM: STARTA-EGET-INFO

Kanske går du och funderar på att starta eget? Under 45 min går vi igenom vad som är bra att tänka på innan du startar företag. Det blir handfasta tips och råd blandat med övergripande information samt möjlighet att ställa frågor.

När: 29/3
Kl. 09.00-09.45
Hur: via Zoom
Anmälan: klicka på ”Boka rådgivning” välj webinarium

Boka webbinarium

BLI STARTKLAR - GÖR EN AFFÄRSPLAN

Med en genomarbetad affärsplan har du bättre förutsättningar att lyckas när du startar ditt företag. Den är också bra inför möten med t.ex. bank eller potentiella investerare och partners. Kom igång redan idag!

Till affärsplanen!

MOVESTIC - MED FOKUS PÅ FRAMTIDEN

Movestic Liv & Pension är ett tjänstepensionsföretag som tillhandahåller individanpassat pensionssparande och försäkringsskydd. Movestic är bland annat valbart för tjänstepension ITP och SAF-LO. Företaget har huvudkontor i Stockholm, grundades år 2000 och ägs idag av det brittiska börsnoterade bolaget Chesnara Plc.

Kontakta rådgivare Muamer Balijaj för ett kostnadsfritt möte!

 

Lär mer om Movestic

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare är själva erfarna företagare och hjälper dig gärna med att vässa och utveckla din affärsidé.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Som deltagare i vårt mentorprogram får du tillgång till en mentor som under ett år bidrar med sitt nätverk och sina erfarenheter.

Läs mer om vårt mentorprogram >>

Våra samarbetspartners