Hem

Våra rådgivare

Våra rådgivare är eller har ofta varit företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har stora nätverk och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha nytta av i ditt blivande affärsliv. Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

Jan Björklund är affärsrådgivare på NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg och har lång erfarenhet från bankbranschen, bland annat som ledare och rådgivare till små-och medelstora företag. Jan har också drivit egna företag inom  fastighets -och skogsförvaltning.

Maria Ekman, är affärsrådgivare på NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg. Maria är  jurist med framgångsrik erfarenhet av att arbeta inom miljöteknik, IT Telekom, affärsjuridik och EU- finansiering både i Sverige och utomlands. Van att utveckla och leda verksamheter inom internationalisering på en strategisk nivå samt etablera samarbeten och leda nationella och internationella projekt och nätverk. Maria talar flytande spanska.

Shereen Kotry är första steget-rådgivare på NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg. Shereen är företagsekonom från Egypten och arbetar sedan flera år i Sverige med integrationsfrågor, som utbildningsadministratör, samhällskommunikatör och jobbcoach. Idag är Shereen integrationscoach inom Solna stad där hon informerar, coachar och hjälper nyanlända att etablera sig i svenska samhället. På NyföretagarCentrum håller Shereen ”första steget”-rådgivningar på arabiska, engelska och svenska med fokus på utrikesfödda.

Sara Strand är VD, verksamhetsledare och affärsrådgivare på NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg och driver även reklam- och strategibyrån Stark Effekt. Sara har många års erfarenhet av affärsutveckling och marknadsstrategier. Sara föreläser även på Södertörns högskola i Design management och Designstrategi.

Kontaktuppgifter rådgivning:

Rådgivning bokas här via hemsidan. Du kan inte inte boka via mail eller telefon.

E-post: solna@nyforetagarcentrum.se eller sundbyberg@nyforetagarcentrum.se
Besöksadress rådgivning Solna: Solna Stadshus, Stadshusgången 2, Solna
Besöksadress rådgivning Sundbyberg: Handelsbanken, Landsvägen 57, Sundbyberg
Digital rådgivning: Du får en länk via e-post av din rådgivare innan mötet
Telefonrådgivning: Du blir uppringd av din rådgivare vid utsatt tid för mötet

Sidan uppdaterades 2021-04-15

Våra samarbetspartners