Hem

Vårt uppdrag: stimulera ökat nyföretagande!

NyföretagarCentrum Sverige fungerar som NyföretagarCentrums moderorganisation och finns på Skeppsbron i Stockholm. Vi startar nya NyföretagarCentrum och bistår de som finns med stöd i form av IT-system, rådgivningsverktyg, trycksaker, kampanjer, mässor, och mycket annat. Vi svarar också för vidareutbildning av rådgivare och kvalitetssäkrar verksamheten genom certifiering av enskilda NyföretagarCentrum och diplomering av rådgivare, vilket garanterar att de har kunskaper inom flera områden som rör företagande. Vår verksamhet finansieras främst av näringslivet men även av myndigheter och organisationer. Sammantaget har vi ett 30-tal nationella sponsorer, men tillsammans med alla landets NyföretagarCentrum stöds verksamheten av mer än 2 300 företag, organisationer och myndigheter, som alla stöder idén om att Sverige behöver fler livskraftiga företag.

NyföretagarCentrum Sverige står också bakom arrangemang som Mässan Eget Företag, kampanjen Vecka 17, Nyföretagarbarometern samt organiserar nätverket CSR Sweden.

 

Kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning

Den personliga rådgivningen på NyföretagarCentrum är alltid kostnadsfri, objektiv och konfidentiell. Och den är alltid intimt kopplad till lokalt näringsliv. Eftersom varje NyföretagarCentrum stöds av lokalt näringsliv som ställer upp med tid, pengar och engagemang, kan vi erbjuda våra kunder tillträde till ett unikt nätverk. Där, och i rådgivarnas stora engagemang, ligger våra styrkor. Du får råd om företagande av företagare.

Sidan uppdaterades 2019-09-17

Våra samarbetspartners