Hem

Vi som arbetar på NyföretagarCentrum Stockholm

Våra diplomerade rådgivare är egna företagare, med gedigen erfarenhet av hur man startar företag. De har breda nätverk, och kan guida dig till näringslivskontakter som du har stor nytta av.

Sara Zaker är diplomerad rådgivare och professionell coach enligt International Coaching Federation. Hon hjälper dig med allmän rådgivning och tips så du kommer vidare med din affärsidé och att gå från ord till handling. Sara har ett långt förflutet inom IT plattform /applikation i Life science och haft roller som chef och projektledare för nationella och internationella företag. Sara erbjuder rådgivning på svenska, persiska och engelska.

Magnus Palm är diplomerad rådgivare och entreprenör. Han har startat, utvecklat och sålt ett antal företag i olika branscher de senaste tjugo åren. Magnus kan hjälpa dig att prioritera och agera inom de olika områdena som krävs vid en uppstart. Tillsammans med Magnus får du chansen att ta fram det unika med ditt företag.

Henrik Andersson är diplomerad rådgivare och har lång erfarenhet att arbeta med försäljning, marknadsföring och tillhörande affärsutveckling. Henrik kan hjälpa dig att fokusera på det viktiga säljarbetet som måste fungera i alla företag och hjälpa till att tänka kundorienterat och att förtydliga ditt erbjudande så att det tilltalar din målgrupp.

Hanna Reimers är diplomerad rådgivare och entreprenör med gedigen erfarenhet av att starta och utveckla företag, bland annat glassföretaget Lily & Hannas, en veganglass som nu distribueras i ledande dagligvarukedjor och på cafe i Sverige och internationellt. Med expertis inom försäljning, affärsutveckling, paketering och varumärkesbyggande hjälper hon dig ta ditt företag till nya höjder. Hanna erbjuder rådgivning på svenska och engelska.

Per-Olof Eriksson är ekonomisk rådgivare och hjälper företag under uppstart med rådgivning i allmänna ekonomifrågor,  bank och finansieringsfrågor. Per-Olof har en bred erfarenhet av arbetet i bank sedan 1981 och har bl a varit företagsrådgivare för både mindre och större företag.

Mahfouz Habrawi, en erfaren e-handelsentreprenör med stark IT-kompetens, har dedikerat över tre år åt att vägleda dem som vill starta företag i Sverige. Från affärsidé till företagsregistrering, erbjuder Mahfouz helhetslösningar för blivande företagare. Rådgivning tillgänglig på svenska, engelska och arabiska.

Linn Ney är verksamhetshetsledare för NyföretagarCentrum Stockholm, diplomerad rådgivare med bakgrund från ledande befattningar i såväl multinationella som mindre företag. Hon har även arbetat som konsult med fokus på start av företag. Över 15 års arbete i olika länder har gett Linn erfarenhet av interkulturell kommunikation och hon har ett stort engagemang i utrikesföddas företagande.

Sidan uppdaterades 2024-04-23

Våra samarbetspartners