Hem

Vi som arbetar på NyföretagarCentrum Stockholm

Våra diplomerade rådgivare är egna företagare, med gedigen erfarenhet av hur man startar företag. De har breda nätverk, och kan guida dig till näringslivskontakter som du har stor nytta av.

Fredrik Lundström är verksamhetsledare på NyföretagarCentrum Stockholm och har en bakgrund som regionchef för Svenskt Näringsliv och som affärsutvecklare hos Östsvenska Handelskammaren. Fredrik har tidigare startat upp och drivit flera företag inom tjänstesektorn som VD och aktiv ägare.

Sara Zaker är diplomerad rådgivare och professionell coach enligt International Coaching Federation. Hon hjälper dig med allmän rådgivning och tips så du kommer vidare med din affärsidé och att gå från ord till handling. Sara har ett långt förflutet inom IT plattform /applikation i Life science och haft roller som chef och projektledare för nationella och internationella företag. Sara erbjuder rådgivning på svenska, persiska och engelska.

Pialill Ring har varit diplomerad rådgivare och verksamhetsansvarig på NyföretagarCentrum i Karlskoga och Degerfors i närmare tio år. I Stockholm fortsätter hon att fortsätta att ge rådgivning och stöd för dig som behöver få dom bästa förutsättningarna med just din affärsmöjlighet och få klarhet i vilken ordning man ska ta stegen för att komma vidare. Pialill har varit i många spännande roller genom åren, som både egen företagare, anställd, föreläsare och även haft uppdrag för kommuner som projektledare för stora som små evenemang. Har erfarenhet och engagemang i styrelser och diverse nätverk som har gett henne ett stort kontaktnät. Pialill håller rådgivningar på både svenska och engelska. 

Henrik Andersson är diplomerad rådgivare och har lång erfarenhet att arbeta med försäljning, marknadsföring och tillhörande affärsutveckling. Henrik kan hjälpa dig att fokusera på det viktiga säljarbetet som måste fungera i alla företag och hjälpa till att tänka kundorienterat och att förtydliga ditt erbjudande så att det tilltalar din målgrupp.

Johan Stenius är producent för film och TV i eget företag, och arbetar med pedagogisk film och dokumentärfilm. Driver en site/databas på nätet som följer upp barns läsutveckling, som vänder sig till skolor och kommuner.

Anette Skoglund är inriktad på kreativa näringar och kulturföretagare.
Hon har bred erfarenhet från olika branscher – allt ifrån tillverkning till tjänster och handel.

Per-Olof Eriksson är ekonomisk rådgivare och hjälper företag under uppstart med rådgivning i allmänna ekonomifrågor,  bank och finansieringsfrågor. Per-Olof har en bred erfarenhet av arbetet i bank sedan 1981 och har bl a varit företagsrådgivare för både mindre och större företag.

Sidan uppdaterades 2021-09-02

Våra samarbetspartners