Hem

Erbjudanden till nyföretagare

Du kan ta del av erbjudanden från NyföretagarCentrum Söder och även från NyföretagarCentrums nationella samarbetspartner, som riktar sig särskilt till små- och nyföretagare.

Välkommen till ett modernt coworking space med flexibla medlemskap för varje arbetsstil, företag och budget. Oavsett om du letar efter en enskild kontorsplats, snabbt WIFI eller ett privat kontorsrum. www.thepark.se

Erbjudande till NyföretagarCentrum Stockholms kunder:

20% på samtliga medlemskap under det första året! Maila till sales@thepark.se och uppge kod NFC20.


”Funderar du på om du saknar ett viktigt skydd för ditt företag? Ingen fara. Olika verksamheter har olika risker och behov – vi ser till att ditt företag får en försäkring anpassad efter just din bransch. Vi kan exempelvis hjälpa till med juridiskt och ekonomiskt stöd vid rättstvister och skadeståndskrav. Eller ersättning om du själv eller dina medarbetare skulle skadas i en olycka under arbetet. Med vår försäkring får du den hjälp du och företaget behöver.”

Klicka här för att ta del av erbjudandet


Terra Advokat, i samarbete med Zeta Advokat, erbjuder Nyföretagarcentrums medlemmar en timme gratis rådgivning i varje nytt enskilt ärende samt juridiskt biträde i affärsjuridiska frågor till ett rabatterat arvode.

Terra Advokat är en affärsjuridisk advokatbyrå med bred kompetens inom affärsjuridik och har även en lång erfarenhet av att samarbeta och stötta organisationer inom näringslivet.

Vi består av fem advokater och två biträdande jurister med olika kompetensområden inom affärsjuridik.

Vårt kontor är beläget vid Östermalmstorg i Stockholm men vi är verksamma över hela landet.

Exempel på vad vi kan bistå er med:

 • Upprättande av olika typer av avtal
  • aktieägaravtal,
  • aktieöverlåtelseavtal,
  • kompanjonsavtal,
  • hyresavtal,
  • konsultavtal,
  • anställningsavtal,
  • VD – avtal med mera.
 • Löpande rådgivning samt processtöd inom arbetsrätt
 • Entreprenadjuridik
 • Företagsöverlåtelser
 • Granskning och upprättande av kommersiella avtal
 • Fastighetstransaktioner
 • Offentlig upphandling

Se kontaktuppgifter nedan till kontaktperson på Zeta Advokat.

Mejl: ad@zetaadvokat.se


Smart bokföringsprogram – 50% rabatt under första året!

Bokföring ska vara enkelt. Med ett smart bokföringsprogram får du mer tid till att driva och utveckla ditt företag. Du som nyligen startat företag får 50% rabatt på vårt populäraste bokföringsprogram Visma eEkonomi Smart under ett års tid.

Sverige väljer flest småföretagare Visma Spcs.

Läs mer om Visma eEkonomi


Gratis bokföringsprogram i 12 månader!
Erbjudande till dig som är kund hos NyföretagarCentrum

BL Ekonomi Bokföring är ett lättanvänt bokföringsprogram online som fungerar i alla operativsystem, även Mac OS X. Det hanterar alla företagsformer och momsmetoder. I erbjudandet ingår programsupport, säker serverlagring, säkerhetskopiering och programuppdateringar. Du får utan förpliktelser använda programmet gratis i 12 månader. Om du därefter vill fortsätta kostar det endast 79 kr i månaden, men det är som sagt frivilligt. Läs mer på bjornlunden.se/ebokforing.

Så här gör du för att få tillgång till erbjudandet:

 • Du går in på blekonomi.se och väljer ”Ladda ner och installera BL Ekonomi”.
 • När programmet är installerat väljer du alternativet ”Skapa demolicens” (Notera din licensnyckel).
 • Därefter ska du snarast meddela/maila ditt NyföretagarCentrum följande: licensnyckel, namn, e-post samt eventuellt företagsnamn.
 • Ditt NyföretagarCentrum mailar sedan ovanstående uppgifter till Björn Lundén som förlänger din licens till 12 kostnadsfria månader.

______________________________________________________________________________

Halva priset på första fakturan

Frilans Finans gör det möjligt att fakturera utan eget företag. Som egenanställd skapar du fakturorna på vår sajt. Sedan tar vi hand om resten. Att skapa konto går på tre minuter och är gratis. Avgiften om sex procent av fakturabeloppet dras vid varje faktureringstillfälle. I avgiften ingår ansvar-, liv- och olycksfallsförsäkring. Via NyföretagarCentrum har du en särskilt utsedd klientstödjare. Då får även 50 procents rabatt på första fakturan. Kontakta oss eller NyföretagarCentrum Söder för värdekod.

Länk: www.frilansfinans.se


Gratis bokföring i sex månader!

Du har tagit steget som många bara drömmer om. Som nystartad kan dock checklistan vara lång och besluten många. Med Fortnox kan du bocka av bokföring och fakturering från listan, och vi bjuder dessutom på 6 månaders kostnadsfritt användande! Kontakta din rådgivare på NyföretagarCentrum Stockholm för mer information och kampanjkod.

Med Fortnox får du mycket av bokföringen per automatik, och du kan sköta ditt företags ekonomi var och när du vill. Med automatiska kopplingar till banker och myndigheter kan du göra snabba, säkra betalningar, och vara säker på att du följer regler och myndighetskrav. Behöver du hjälp eller rådgivning har du alltid nära till vårt support, eller någon av de tusentals redovisningskonsulter som använder Fortnox.

Ta del av erbjudandet >>


Vi är här för att hjälpa till att svara på dina frågor. Revisionsområdet kan vara komplicerat, våra experter finns tillhands för att hjälpa dig. Vi är mycket stolta över att använda vår expertis med dig och ser fram emot att höra från dig.

E-post: kontakt@maroni.se

Telefon: 08-777 85 80


Erbjudanden från våra nationella samarbetspartner, klicka här!

Sidan uppdaterades 2023-02-28

Våra samarbetspartners