Hem

Erbjudanden till nyföretagare

Du kan ta del av erbjudanden från NyföretagarCentrum Söder och även från NyföretagarCentrums nationella samarbetspartner, som riktar sig särskilt till små- och nyföretagare.

visma

Smart bokföringsprogram – 50% rabatt under första året!

Bokföring ska vara enkelt. Med ett smart bokföringsprogram får du mer tid till att driva och utveckla ditt företag. Du som nyligen startat företag får 50% rabatt på vårt populäraste bokföringsprogram Visma eEkonomi Smart under ett års tid.

Sverige väljer flest småföretagare Visma Spcs.

Läs mer om Visma eEkonomi


Gratis bokföringsprogram i 12 månader!
Erbjudande till dig som är kund hos NyföretagarCentrum

BL Ekonomi Bokföring är ett lättanvänt bokföringsprogram online som fungerar i alla operativsystem, även Mac OS X. Det hanterar alla företagsformer och momsmetoder. I erbjudandet ingår programsupport, säker serverlagring, säkerhetskopiering och programuppdateringar. Du får utan förpliktelser använda programmet gratis i 12 månader. Om du därefter vill fortsätta kostar det endast 79 kr i månaden, men det är som sagt frivilligt. Läs mer på bjornlunden.se/ebokforing.

Så här gör du för att få tillgång till erbjudandet:

  • Du går in på blekonomi.se och väljer ”Ladda ner och installera BL Ekonomi”.
  • När programmet är installerat väljer du alternativet ”Skapa demolicens” (Notera din licensnyckel).
  • Därefter ska du snarast meddela/maila ditt NyföretagarCentrum följande: licensnyckel, namn, e-post samt eventuellt företagsnamn.
  • Ditt NyföretagarCentrum mailar sedan ovanstående uppgifter till Björn Lundén som förlänger din licens till 12 kostnadsfria månader.

______________________________________________________________________________

Halva priset på första fakturan

Frilans Finans gör det möjligt att fakturera utan eget företag. Som egenanställd skapar du fakturorna på vår sajt. Sedan tar vi hand om resten. Att skapa konto går på tre minuter och är gratis. Avgiften om sex procent av fakturabeloppet dras vid varje faktureringstillfälle. I avgiften ingår ansvar-, liv- och olycksfallsförsäkring. Via NyföretagarCentrum har du en särskilt utsedd klientstödjare. Då får även 50 procents rabatt på första fakturan. Kontakta oss eller NyföretagarCentrum Söder för värdekod.

Länk: www.frilansfinans.se


Gratis bokföring i sex månader!

Du har tagit steget som många bara drömmer om. Som nystartad kan dock checklistan vara lång och besluten många. Med Fortnox kan du bocka av bokföring och fakturering från listan, och vi bjuder dessutom på 6 månaders kostnadsfritt användande! Kontakta din rådgivare på NyföretagarCentrum Stockholm för mer information och kampanjkod.

Med Fortnox får du mycket av bokföringen per automatik, och du kan sköta ditt företags ekonomi var och när du vill. Med automatiska kopplingar till banker och myndigheter kan du göra snabba, säkra betalningar, och vara säker på att du följer regler och myndighetskrav. Behöver du hjälp eller rådgivning har du alltid nära till vårt support, eller någon av de tusentals redovisningskonsulter som använder Fortnox.

Ta del av erbjudandet >>


Erbjudande till dig som nyföretagare via NyföretagarCentrum

Att starta företag är spännande, men också en hel del att tänka på. Bokföring, bokslut, deklaration och fakturahantering kräver mycket tid, engagemang och kunskap. Vi på Aspia kan hjälpa dig hålla ordning och reda på dessa bitar från dag ett, så kan du fokusera på att driva och utveckla din nya verksamhet.

Nu erbjuder vi dig 30 minuters gratis rådgivning där vi svarar på frågor, ger tips att tänka på i uppstarten och vilka misstag du bör undvika. Efter den kostnadsfria rådgivningen ser vi tillsammans över vilken hjälp du och ditt företag har behov av framåt.

Mer information om hur vi kan hjälpa dig hittar du på www.aspia.se.


Erbjudanden från våra nationella samarbetspartner, klicka här!

Sidan uppdaterades 2021-08-27

Våra samarbetspartners