Hem

Erbjudanden till nyföretagare

Du kan ta del av erbjudanden från NyföretagarCentrum Söder och även från NyföretagarCentrums nationella samarbetspartner, som riktar sig särskilt till små- och nyföretagare.

Välkommen till ett modernt coworking space med flexibla medlemskap för varje arbetsstil, företag och budget. Oavsett om du letar efter en enskild kontorsplats, snabbt WIFI eller ett privat kontorsrum. www.thepark.se

Erbjudande till NyföretagarCentrum Stockholms kunder:

20% på samtliga medlemskap under det första året! Maila till sales@thepark.se och uppge kod NFC20.


Stöttar ditt företags unika tillväxtresa genom tjänstepension, förmåner och personlig rådgivning.

Länk till bokningssidan:

https://www.movestic.se/foretag/kontakta-oss-foretag/boka-foretagsradgivning/#/


”Funderar du på om du saknar ett viktigt skydd för ditt företag? Ingen fara. Olika verksamheter har olika risker och behov – vi ser till att ditt företag får en försäkring anpassad efter just din bransch. Vi kan exempelvis hjälpa till med juridiskt och ekonomiskt stöd vid rättstvister och skadeståndskrav. Eller ersättning om du själv eller dina medarbetare skulle skadas i en olycka under arbetet. Med vår försäkring får du den hjälp du och företaget behöver.”

Klicka här för att ta del av erbjudandet


Se kontaktuppgifter nedan till kontaktperson på Zeta Advokat.

Mejl: ad@zetaadvokat.se


Smart bokföringsprogram – 50% rabatt under första året!

Bokföring ska vara enkelt. Med ett smart bokföringsprogram får du mer tid till att driva och utveckla ditt företag. Du som nyligen startat företag får 50% rabatt på vårt populäraste bokföringsprogram Visma eEkonomi Smart under ett års tid.

Sverige väljer flest småföretagare Visma Spcs.

Läs mer om Visma eEkonomi


Gratis bokföringsprogram i 12 månader!
Erbjudande till dig som är kund hos NyföretagarCentrum

BL Ekonomi Bokföring är ett lättanvänt bokföringsprogram online som fungerar i alla operativsystem, även Mac OS X. Det hanterar alla företagsformer och momsmetoder. I erbjudandet ingår programsupport, säker serverlagring, säkerhetskopiering och programuppdateringar. Du får utan förpliktelser använda programmet gratis i 12 månader. Om du därefter vill fortsätta kostar det endast 79 kr i månaden, men det är som sagt frivilligt. Läs mer på bjornlunden.se/ebokforing.

Så här gör du för att få tillgång till erbjudandet:

  • Du går in på blekonomi.se och väljer ”Ladda ner och installera BL Ekonomi”.
  • När programmet är installerat väljer du alternativet ”Skapa demolicens” (Notera din licensnyckel).
  • Därefter ska du snarast meddela/maila ditt NyföretagarCentrum följande: licensnyckel, namn, e-post samt eventuellt företagsnamn.
  • Ditt NyföretagarCentrum mailar sedan ovanstående uppgifter till Björn Lundén som förlänger din licens till 12 kostnadsfria månader.

______________________________________________________________________________

Halva priset på första fakturan

Frilans Finans är Sveriges största egenanställningsföretag och samarbetspartner med Nyföretagarcentrum.

Som egenanställd kan du komma igång med din verksamhet redan idag. Skapa ett konto gratis hos Frilans Finans, det tar 3 minuter, innebär inga förpliktelser från din sida, och ger dig möjlighet att ta och fakturera för uppdrag utan att behöva registrera ett eget företag. Slipp tänka på bokföring, redovisning, försäkringar, inkasso och annan administration och fokusera istället på dina uppdrag. Ange NFCSTHLM-2024-100  när du skickar första fakturan så får du 50% på Frilans Finans administrativa avgift.

Länk: Erbjudande från Frilans Finans


Gratis bokföring i sex månader!

Du har tagit steget som många bara drömmer om. Som nystartad kan dock checklistan vara lång och besluten många. Med Fortnox kan du bocka av bokföring och fakturering från listan, och vi bjuder dessutom på 6 månaders kostnadsfritt användande! Kontakta din rådgivare på NyföretagarCentrum Stockholm för mer information och kampanjkod.

Med Fortnox får du mycket av bokföringen per automatik, och du kan sköta ditt företags ekonomi var och när du vill. Med automatiska kopplingar till banker och myndigheter kan du göra snabba, säkra betalningar, och vara säker på att du följer regler och myndighetskrav. Behöver du hjälp eller rådgivning har du alltid nära till vårt support, eller någon av de tusentals redovisningskonsulter som använder Fortnox.

Ta del av erbjudandet >>


Vi är här för att hjälpa till att svara på dina frågor. Revisionsområdet kan vara komplicerat, våra experter finns tillhands för att hjälpa dig. Vi är mycket stolta över att använda vår expertis med dig och ser fram emot att höra från dig.

E-post: kontakt@maroni.se

Telefon: 08-777 85 80


Erbjudanden från våra nationella samarbetspartner, klicka här!

Sidan uppdaterades 2024-01-09

Våra samarbetspartners