Hem

Kontakta våra lokala samarbetspartners!

Här hittar du mer detaljerad information om våra lokala samarbetspartners. Med hjälp av dessa får du en bättre start – med professionell hjälp! Så tveka inte att kontakta dem!

Stöttar ditt företags unika tillväxtresa genom tjänstepension, förmåner och personlig rådgivning.

 Länk till bokningssidan:

https://www.movestic.se/foretag/kontakta-oss-foretag/boka-foretagsradgivning/#/

”Funderar du på om du saknar ett viktigt skydd för ditt företag? Ingen fara. Olika verksamheter har olika risker och behov – vi ser till att ditt företag får en försäkring anpassad efter just din bransch. Vi kan exempelvis hjälpa till med juridiskt och ekonomiskt stöd vid rättstvister och skadeståndskrav. Eller ersättning om du själv eller dina medarbetare skulle skadas i en olycka under arbetet. Med vår försäkring får du den hjälp du och företaget behöver.”

NyföretagarCentrum | Trygg-Hansa (trygghansa.se)

”Att starta företag är både en möjlighet att förverkliga sina drömmar och att skapa sitt eget jobb, Vismas bidrag är kunskap i företagande och webbaserade program som ger dig stöd i ditt företagande. Ta del av vårt erbjudande med Webbplats, webbshop och ekonomiprogram. Läs mer här!

Klicka här för att ta del av erbjudandet 

Telefon: 0470-70 61 00
E-post: forsaljning.spcs@visma.com
Webb: vismaspcs.se

Facebook: facebook.com/vismaspcs
Instagram: instagram.com/vismaspcs
Twitter: twitter.com/vismasverige
Youtube: youtube.com/user/VismaSpcsTV

”Frilans Finans är Sveriges största egenanställningsföretag, som gör det möjligt att fakturera utan eget företag. Som egenanställd skapar du fakturorna för dina uppdrag på vår sajt och sedan tar vi hand om resten – vi skickar fakturorna till kunderna, ansvarar för inkasso och sköter all redovisning till Skatteverket. I normalfallet (dvs när det inte finns några betalningsanmärkningar) betalar vi ut din lön inom fem dagar efter att fakturan skickats, dvs redan innan kunden betalt.

Att skapa konto går på tre minuter och är kostnadsfritt. Avgiften om sex procent av fakturabeloppet dras vid varje faktureringstillfälle, inga andra kostnader tillkommer. I avgiften ingår ansvar-, liv- och olycksfallsförsäkring. Dessutom har du fri tillgång till vårt stora och kunniga team på Klientstöd, som hjälper dig med alla typer av frågor via telefon, mejl och chatt.

Genom Nyföretagarcentrum Stockholm får du 50% rabatt på din första faktura om du anger koden NFCSTHLM-2024-100 Som en del av nyföretagarcentrum Stockholm kan du alltid kontakta Frilans Finans ärendehanterare Caroline Weijmar på caroline.weijmar@frilansfinans.se.

Besöksadress: Gamla Brogatan 13, Stockholm – vänligen kontakta oss före besöket. Kontaktperson: Caroline Weijmar. Telefon: 077-115 10 00 (växel) och 076-001 26 23 (direkt)

”Ta del av erbjudande”

E-post: info@frilansfinans.se
Webb: www.frilansfinans.se

Facebook: facebook.com/FrilansFinans
Instagram: instagram.com/frilansfinans
Linkedin: linkedin.com/company/frilans-finans-sverige-ab
Twitter: twitter.com/frilansfinans

Vi är här för att hjälpa till att svara på dina frågor. Revisionsområdet kan vara komplicerat, våra experter finns tillhands för att hjälpa dig. Vi är mycket stolta över att använda vår expertis med dig och ser fram emot att höra från dig.

E-post: kontakt@maroni.se 

Telefon: 08-777 85 80

”Med lån, riskkapital och affärsutveckling skapar Almi möjligheter för företag att växa. Vi finns nära företagen med en bred kunskap om företagande och hållbar tillväxt.

Almis uppdrag är att utveckla och finansiera små och medelstora företag med ambition att växa och därigenom bidra till hållbar tillväxt.

Våra rådgivare har lång erfarenhet av att vägleda entreprenörer i tillväxtföretag. Ju större potential ditt företag har att växa, desto mer resurser kan Almi satsa.”

Besöksadress: Kungstensgatan 38, Stockholm
Kontaktperson: Maria Widoff, affärschef Stockholm
Telefon: 077-155 85 00
E-post via kontaktformulär: www.almi.se/om-almi/kontakt/kontakta-oss
Webb: www.almi.se/Stockholm

Facebook: facebook.com/almiforetagspartner
Linkedin: linkedin.com/company/almi-f-retagspartner
Youtube: youtube.com/user/almiforetagspartner1

Gratis bokföringsprogram i 12 månader!

BL Ekonomi Bokföring är ett lättanvänt bokföringsprogram online som fungerar i alla operativsystem, även Mac OS X. Det hanterar alla företagsformer och momsmetoder. I erbjudandet ingår programsupport, säker serverlagring, säkerhetskopiering och programuppdateringar. Du xom har gått via NyföretagarCentrum får utan förpliktelser använda programmet gratis i 12 månader. Om du därefter vill fortsätta kostar det endast 79 kr i månaden, men det är som sagt frivilligt.

Så här gör du för att få tillgång till erbjudandet:

  • Du går in på blekonomi.se och väljer ”Ladda ner och installera BL Ekonomi”.
  • När programmet är installerat väljer du alternativet ”Skapa demolicens” (Notera din licensnyckel).
  • Därefter ska du snarast meddela/maila ditt NyföretagarCentrum följande: licensnyckel, namn, adress, e-post, mobilnummer samt eventuellt företagsnamn.
  • Ditt NyföretagarCentrum mailar sedan ovanstående uppgifter till Björn Lundén som förlänger din licens till 12 kostnadsfria månader.

Bokerbjudande till dig som är kund hos NyföretagarCentrum

Information om företagande finns i överflöd på nätet, men hur vet man att den är uppdaterad och korrekt? I våra böcker får du sann och relevant information skriven av experter som dagligen arbetar med att hjälpa företagare och deras rådgivare med frågor kring företagets administration, skatter, redovisning, mm. Dessutom får du tips och råd om hur du kan agera smart för att få ut mer av ditt företagande.

Du som är kund till NyföretagarCentrum får köpa följande titlar för 100 kr per styck (inkl.moms och fri frakt):

  • Enskild firma
  • Eget aktiebolag
  • Starta & driva företag
  • Start up and run a Business in Sweden

Mer information kring de aktuella boktitlarna och hur du beställer hittar du här!

Besöksadress: Näsviksvägen 23, Näsviken
Kontaktperson: Lars Sörling
Telefon: 0650-54 14 70
E-post: lars.sorling@blinfo.se
Webb: www.blinfo.se

Facebook: facebook.com/blinfo
Instagram: instagram.com/bjornlundeninfo
Twitter: twitter.com/bjornlundeninfo
Youtube: youtube.com/user/bjornlundeninfo

Du har tagit steget som många bara drömmer om. Som nystartad kan dock checklistan vara lång och besluten många. Med Fortnox kan du bocka av bokföring och fakturering från listan, och vi bjuder dessutom på 6 månaders kostnadsfritt användande! Kontakta din rådgivare på NyföretagarCentrum för mer info och kampanjkod.

Med Fortnox får du mycket av bokföringen per automatik, och du kan sköta ditt företags ekonomi var och när du vill. Med automatiska kopplingar till banker och myndigheter kan du göra snabba, säkra betalningar, och vara säker på att du följer regler och myndighetskrav. Behöver du hjälp eller rådgivning har du alltid nära till vårt support, eller någon av de tusentals redovisningskonsulter som använder Fortnox.

Telefon: 0470-78 50 00
E-post: sales@fortnox.se
Webb: www.fortnox.se/nfc

Facebook: facebook.com/Fortnoxab
Instagram: instagram.com/fortnoxab
Twitter: twitter.com/fortnoxab
Youtube: youtube.com/user/FortnoxAB

Välkommen till ett modernt coworking space med flexibla medlemskap för varje arbetsstil, företag och budget. Oavsett om du letar efter en enskild kontorsplats, snabbt WIFI eller ett privat kontorsrum. www.thepark.se

Erbjudande till NyföretagarCentrum Stockholms kunder:

20% på samtliga medlemskap under det första året! Maila till sales@thepark.se och uppge kod NFC20.

Se kontaktuppgifter nedan till kontaktperson på Zeta Advokat.

 

Sidan uppdaterades 2024-02-22

Våra samarbetspartners