Hem

Kontakta våra lokala samarbetspartners!

Här hittar du mer detaljerad information om våra lokala samarbetspartners. Med hjälp av dessa får du en bättre start – med professionell hjälp! Så tveka inte att kontakta dem!

”Att starta företag är både en möjlighet att förverkliga sina drömmar och att skapa sitt eget jobb, Vismas bidrag är kunskap i företagande och webbaserade program som ger dig stöd i ditt företagande. Ta del av vårt erbjudande med Webbplats, webbshop och ekonomiprogram. Läs mer här!

Glöm inte att berätta att du startar med hjälp av NyföretagarCentrum, då får du 25 procents rabatt på ditt första köp!”

Telefon: 0470-70 61 00
E-post: forsaljning.spcs@visma.com
Webb: vismaspcs.se

Facebook: facebook.com/vismaspcs
Instagram: instagram.com/vismaspcs
Twitter: twitter.com/vismasverige
Youtube: youtube.com/user/VismaSpcsTV

”Frilans Finans är Sveriges största egenanställningsföretag, som gör det möjligt att fakturera utan eget företag. Som egenanställd skapar du fakturorna för dina uppdrag på vår sajt och sedan tar vi hand om resten – vi skickar fakturorna till kunderna, ansvarar för inkasso och sköter all redovisning till Skatteverket. I normalfallet (dvs när det inte finns några betalningsanmärkningar) betalar vi ut din lön inom fem dagar efter att fakturan skickats, dvs redan innan kunden betalt.

Att skapa konto går på tre minuter och är gratis. Avgiften om sex procent av fakturabeloppet dras vid varje faktureringstillfälle, inga andra kostnader tillkommer. I avgiften ingår ansvar-, liv- och olycksfallsförsäkring. Dessutom har du fri tillgång till vårt stora och kunniga team på Klientstöd, som hjälper dig med alla typer av frågor via telefon, mejl och chatt.

Som del av NyföretagarCentrum har du en särskilt utsedd Klientstödjare,Caroline Weijmar. Genom NyföretagarCentrum Söder får du även 50 procents rabatt på din första faktura. Kontakta Caroline eller din rådgivare på NyföretagarCentrum för värdekod.”

Besöksadress: Gamla Brogatan 13, Stockholm – vänligen kontakta oss före besöket. Kontaktperson: Caroline Weijmar. Telefon: 077-115 10 00 (växel) och 076-001 26 23 (direkt)

E-post: info@frilansfinans.se
Webb: www.frilansfinans.se

Facebook: facebook.com/FrilansFinans
Instagram: instagram.com/frilansfinans
Linkedin: linkedin.com/company/frilans-finans-sverige-ab
Twitter: twitter.com/frilansfinans

Att starta företag är spännande, men också en hel del att tänka på. Bokföring, bokslut, deklaration och fakturahantering kräver mycket tid, engagemang och kunskap. Vi på Aspia kan hjälpa dig hålla ordning och reda på dessa bitar från dag ett, så kan du fokusera på att driva och utveckla din nya verksamhet.

Nu erbjuder vi dig 30 minuters gratis rådgivning där vi svarar på frågor, ger tips att tänka på i uppstarten och vilka misstag du bör undvika. Efter den kostnadsfria rådgivningen ser vi tillsammans över vilken hjälp du och ditt företag har behov av framåt.

Mer information om hur vi kan hjälpa dig hittar du på www.aspia.se.

”Med lån, riskkapital och affärsutveckling skapar Almi möjligheter för företag att växa. Vi finns nära företagen med en bred kunskap om företagande och hållbar tillväxt.

Almis uppdrag är att utveckla och finansiera små och medelstora företag med ambition att växa och därigenom bidra till hållbar tillväxt.

Våra rådgivare har lång erfarenhet av att vägleda entreprenörer i tillväxtföretag. Ju större potential ditt företag har att växa, desto mer resurser kan Almi satsa.”

Besöksadress: Kungstensgatan 38, Stockholm
Kontaktperson: Maria Widoff, affärschef Stockholm
Telefon: 077-155 85 00
E-post via kontaktformulär: www.almi.se/om-almi/kontakt/kontakta-oss
Webb: www.almi.se/Stockholm

Facebook: facebook.com/almiforetagspartner
Linkedin: linkedin.com/company/almi-f-retagspartner
Youtube: youtube.com/user/almiforetagspartner1

”ITO Nordic hjälper dig som nyföretagare att komma igång med din IT-utrustning. Vi hjälper er med dator, telefon, projektor, skrivare, wifi, videokonferens mm. Ni får en kontaktperson som hjälper er med det ni behöver samt ett avtal och ett ansvar. Vår filosofi är kund för livet. Självklart kan ni hyra er lösning från oss. Välkommen!”

Besöksadress: Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby
Kontaktpersoner: Fredrik Petersen och Morten Kammer
Telefon: 08-55 11 30 01 (Fredrik) och 08-55 11 30 02 (Morten)
E-post: info@itonordic.se
Webb: itonordic.se

Facebook: facebook.com/ITO-Nordic-479251062124192
Lindedin: linkedin.com/company/ito-nordic

”Björn Lundén Information vill förenkla ditt företagande, främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration och redovisning.

Som kund hos NyföretagarCentrum Söder kan du köpa våra praktiska handböcker till kraftigt rabatterade priser, till exempel vår bestseller Start & Driva Företag för endast 100 kr. Du kan också använda vårt  eBokföringsprogram gratis i 12 månader.”

Besöksadress: Näsviksvägen 23, Näsviken
Kontaktperson: Lars Sörling
Telefon: 0650-54 14 70
E-post: lars.sorling@blinfo.se
Webb: www.blinfo.se

Facebook: facebook.com/blinfo
Instagram: instagram.com/bjornlundeninfo
Twitter: twitter.com/bjornlundeninfo
Youtube: youtube.com/user/bjornlundeninfo

Du har tagit steget som många bara drömmer om. Som nystartad kan dock checklistan vara lång och besluten många. Med Fortnox kan du bocka av bokföring och fakturering från listan, och vi bjuder dessutom på 6 månaders kostnadsfritt användande! Kontakta din rådgivare på NyföretagarCentrum för mer info och kampanjkod.

Med Fortnox får du mycket av bokföringen per automatik, och du kan sköta ditt företags ekonomi var och när du vill. Med automatiska kopplingar till banker och myndigheter kan du göra snabba, säkra betalningar, och vara säker på att du följer regler och myndighetskrav. Behöver du hjälp eller rådgivning har du alltid nära till vårt support, eller någon av de tusentals redovisningskonsulter som använder Fortnox.

Telefon: 0470-78 50 00
E-post: sales@fortnox.se
Webb: www.fortnox.se/nfc

Facebook: facebook.com/Fortnoxab
Instagram: instagram.com/fortnoxab
Twitter: twitter.com/fortnoxab
Youtube: youtube.com/user/FortnoxAB

Sidan uppdaterades 2021-05-20

Våra samarbetspartners