Hem

Möt företaget - Jenny Holm

Vi fortsätter serien, där vi möter företag och företagare som har tagit steget till eget och på ett eller annat sätt tagit hjälp av NyföretagarCentrum. Så var beredd att inspireras.

Möt här Jenny Holm, ägare av företaget med samma namn, Jenny Holm. Hennes företagsidé är att hjälp dig och ditt företag att stärka varumärket med digital närvaro på äkta berättelser.

Möt företaget - Veterinären Hemma

Vi fortsätter serien, där vi möter företag och företagare som har tagit steget till eget och på ett eller annat sätt tagit hjälp av NyföretagarCentrum. Så var beredd att inspireras. Möt här Viveka Grimstål, ägare av Veterinären Hemma som gör allt för att djuren skall få ett så tryggt och stressfritt möte med vården .

Diplomerad rådgivare

En kvalitetsstämpel som NyföretagarCentrum har på sina rådgivare. Vårt senaste tillskott Lotta Uvhage har även hon nu fått sitt diplom. Vi säger grattis.

Så nu har alla våra rådgivare, Göran Kejerhag, Gunilla Österholm och Lotta Uvhage denna ”stämpel”. Så välkommen att boka kostnadsfri rådgivning!

Rådgivningar i Timrå

Går du i tankarna på att driva eget företag eller har du nyss startat och vill ha lite hjälp på traven?

Boka en kostnadsfri rådgivning av NyföretagarCentrums proffsiga rådgivare Lotta och Gunilla.

Se lediga tider nedan och boka på knappen

19/2 Gunilla Österholm

Boka här

Partnerfrukost

Dessa fantastiska partners, som är en stor del till att vi år efter år kan förse Sundsvall, Timrå och Härnösand med bra rustade nyföretagare som genom oss på Nyföretagarcentrum får kostnadsfri rådgivning.

I dag 2/6 samlades ett 20-tal partners på Almi Företagspartner Mitt och fick en genomgång av Fredrik Kuoppa och Heli Blomberg om deras utbildningar och möjligheterna inom internationalisering.

Även vår Ordförande Lars Sörling berättade om vårat uppdrag och våra rådgivare presenterades.

Tack för en mycket givande frukost!

Ny rådgivare

Nu förstärker vi teamet med en till rådgivare här på NyföretagarCentrum. Vi kan med glädje presentera Lotta Uvhage till vårt rådgivarteam.

Lotta har under många år drivet eget företag och har lång erfarenhet inom frisör och handel, både webbhandel och fysisk handel. Lotta är mycket engagerad i företagsfrågor, företagsstrategier och brinner för utveckling och ledarskap.

Utöver sin rådgivarroll så driver hon i dag Saxokam, hairsale.se och Saxomode och är ordförande i Företagarna i Sundsvall.

 

Varmt välkommen till teamet Lotta!

Boka rådgivning hos Lotta gör du på knappen!

Boka rådgivning

Möt företaget

Nu kommer ni få chansen att möta företag och företagare som har tagit steget till eget och på ett eller annat sätt tagit hjälp av NyföretagarCentrum. Så var beredd att inspireras först ut är Amanda Thörnlund, VD på Idaliv AB som även blev Årets Företag 2022.

Årets Nyföretagare 2022

NyföretagarCentrum Sverige har utsett Idaliv AB, som drivs av Ida Larsson och Amanda Thörnlund, till Årets Nyföretagare 2022!

 

Mycket glädjande! Vi har haft dem i rådgivning och mentorskap vilket de är väldigt tacksamma för. Gunilla Österholm, Per Dahlqvist och Anders Forsman, stort tack för ert engagemang!

Läs mer

Hur går en rådgivning till?

Vad innehåller en rådgivning och vad behöver du göra för att förbereda dig? Hur många gånger får man komma? Vad ska man tänka på?

Läs hur det går till

Årets mentor utsedd

Mats Hansen utsedd till Årets Mentor Nya Företag

-Tack vare våra diskussioner så har jag blivit mer strategisk t ex när det gäller att bygga goda relationer med kollegor i branschen, säger Fredrik Linde, Mats adept.

-Utmärkelsen Årets Mentor visar betydelsen av att få en mentor som bollplank för entreprenören och hens företag, säger Lars Sörling, ordförande för NyföretagarCentrum Sundsvall Timrå Härnösand.

Steget till eget - Martells Glutenfria

Häng med i denna video där Anna-Karin Näslund berättar om sin resa, när hon tog steget till eget.  Hon berättar även hur NyföretagarCentrum var en del i att det hela gick i ”lås” och vad hennes mentor har betytt för henne.

Martells Glutenfria

 

Webbinarium

Både skatteverket och verksamt kör kontinuerliga webbinarium som är mycket matnyttiga!

Klicka in på loggorna och anmäler er:

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners