Hem

Hur går en rådgivning till?

Vad innehåller en rådgivning och vad behöver du göra för att förbereda dig? Hur många gånger får man komma? Vad ska man tänka på?

Läs hur det går till

Årets mentor utsedd

Mats Hansen utsedd till Årets Mentor Nya Företag

-Tack vare våra diskussioner så har jag blivit mer strategisk t ex när det gäller att bygga goda relationer med kollegor i branschen, säger Fredrik Linde, Mats adept.

-Utmärkelsen Årets Mentor visar betydelsen av att få en mentor som bollplank för entreprenören och hens företag, säger Lars Sörling, ordförande för NyföretagarCentrum Sundsvall Timrå Härnösand.

Är du vår nya rådgivare

Nu söker vi på NyföretagarCentrum i Sundsvall/Timrå en engagerad rådgivare som vill hjälpa andra att lyckas.

NyföretagarCentrums rådgivare är erfarna företagre som kan ge råd, bedöma en affärsidé, affärsplan, budget och allt annat som skall vara på plats inför en företagsstart.

Är du den personen eller vet du vem som skull vara perfekt för uppgiften? Tveka inte att söka!

Läs mer

Jag vill starta eget - hur gör jag?

Efter förra gångens succé kör vi igen!

Inspirationsträff för blivande entreprenörer och företagare. Eventet riktar sig till alla som är intresserade av att starta eget företag, men även till dig som nyss startat företag.

Plats: Näringslivsbolaget, Stadshuset, Stora Torget

När: 1 november
Tid: 17:00-19:00

Träffen är kostnadsfri. Varmt välkommen!

Anmäl dig här

Drop in i Härnösand

Går du i funderingar att starta eget eller har du nyligen startat och har funderingar?

På torsdagarna 6/10, 3/11 och 8/12 har möjligheten att ”svänga förbi” Sambiblioteket i Härnösand mellan 15-17 och träffa Göran Kejerhag, som då hjälper dig att hitta rätt i dina frågor och inte bara det Göran har med sig både Almi Företagspartner Mitt och BizMaker också! 🙂

Självklart är rådgivningen GRATIS, så välkommen in!

Steget till eget - Martells Glutenfria

Häng med i denna video där Anna-Karin Näslund berättar om sin resa, när hon tog steget till eget.  Hon berättar även hur NyföretagarCentrum var en del i att det hela gick i ”lås” och vad hennes mentor har betytt för henne.

Martells Glutenfria

 

Tisdagar i Timrå

Nu finns vi på plats för rådgivning en gång i månaden på Tillväxt Timrå på Terminalvägen 10 i Timrå.

Här kommer ni att träffa vår rådgivare Gunilla Österholm på plats som vägleder er bland alla kluriga frågeställningar som ni kan tänkas ha när ni går i era ”starta-eget” tankar.

Välkomna!

Webbinarium

Både skatteverket och verksamt kör kontinuerliga webbinarium som är mycket matnyttiga!

Klicka in på loggorna och anmäler er:

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners