Hem

Vi söker ny rådgivare

Ett uppdrag som gör skillnad

Hos NyföretagarCentrum kommer du som rådgivare att vägleda nya entreprenörer bland alla kluriga frågeställningar som de kan tänkas ha när de går i ”starta-eget” tankar. När de har varit på rådgivning hos dig kommer de att vara väl förberedda för livet som egenföretagare.

Är du själv egen företagare och brinner för utvecklingen av företag i Sundsvall och Timrå? Har du några timmar över där du vill engagera dig i att coacha nyföretagare?

Nu söker vi en engagerad rådgivare till Sundsvall och Timrå. Lämna en intresseanmälan i länken: Randstad

Har du frågor kontakta Lars Sörling på NyföretagarCentrum eller Pernilla Melander på Randstad Sweden i Sundsvall.

Läs mer & sök här

Steget till eget - Martells Glutenfria

Häng med i denna video där Anna-Karin Näslund berättar om sin resa, när hon tog steget till eget.  Hon berättar även hur NyföretagarCentrum var en del i att det hela gick i ”lås” och vad hennes mentor har betytt för henne.

Martells Glutenfria

 

Tisdagar i Timrå

Nu finns vi på plats för rådgivning en gång i månaden på Tillväxt Timrå på Terminalvägen 10 i Timrå.

Här kommer ni att träffa vår rådgivare Gunilla Österholm på plats som vägleder er bland alla kluriga frågeställningar som ni kan tänkas ha när ni går i era ”starta-eget” tankar.

Välkomna!

Webbinarium

Både skatteverket och verksamt kör kontinuerliga webbinarium som är mycket matnyttiga!

Klicka in på loggorna och anmäler er:

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners