Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan on-line idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Hur fungerar förmåner som egen företagare?

Som anställd har man oftast en del olika förmåner som ger extra pension, hjälper till ekonomiskt vid långvarig sjukdom och försäkring som ser till att man får snabb och smidig vård om man är sjuk eller skadat sig. Dessa delar ansvarar du själv för som egenföretagare.

I det här webbinariet går vår partner Movestic igenom hur det kan se ut och vad man kan göra för att skydda sig vid olika scenarion.

NÄR: 31/5 kl. 09.00-10.00
HUR: On-line via Teams

Anmäl dig här!

Skatteverket håller webbinarier

Boka plats på Skatteverkets kostnadsfria informationsträffar och lär dig mer om skatter, avgifter och annat du som företagare behöver veta. 

Exempel på ämnen är:

  • Inköp och försäljning i ditt företag, enskild firma
  • Moms, så fungerar det
  • Rätt skatt på vinsten, enskild firma
  • Skatter och utdelning i ditt aktiebolag
  • Starta företag

Läs mer här

Årets Nyföretagare 2021!

Vincent Victor AB tilldelas utmärkelsen ”Årets Nyföretagare 2021” för sitt bidrag till att skapa både tillväxt och arbetstillfällen i Upplands Väsby Kommun. Familjeföretaget grundades 2020 och erbjuder tjänster inom lokalvård, byggstäd och målning. Fokus på kunderna i kombination med entreprenörsdriv och verksamhetsutveckling, har bidragit till ett stabilt ekonomiskt resultat på kort tid.

Läs mer här!

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners