Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan on-line idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Skatteverket håller webbinarier

Boka plats på Skatteverkets kostnadsfria informationsträffar och lär dig mer om skatter, avgifter och annat du som företagare behöver veta. 

Exempel på ämnen är:

  • Inköp och försäljning i ditt företag, enskild firma
  • Moms, så fungerar det
  • Rätt skatt på vinsten, enskild firma
  • Skatter och utdelning i ditt aktiebolag
  • Starta företag

Läs mer här

Vill du ha hjälp med bokföringen?

Det är bättre att ta hjälp med bokföringen, än att börja lite snett och sedan behöva hjälp att rätta till siffrorna. Vill de veta mer om den typen av tjänster kan vi tipsa om att kontakta vår samarbetspartner Win-Win Ekonomi.

“Win-Win Ekonomi är redovisningsbyrån som du kan växa och utvecklas med, både som företag, företagare och som medarbetare. Oavsett var du som företagare befinner dig eller hur dina behov ser ut så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för just dig och ditt företag.”

Kontakta Win-Win

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners