Hem

Styrelsen informerar

Nyföretagarcentrum Upplands Väsby söker verksamhetsansvarig

NyföretagarCentrum ger den som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri rådgivning. Man får hjälp med bla. sin affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller annat som rör företagande.

Då vår verksamhetsansvarige, Sune Sölvstedt, har valt att lämna verksamheten söker vi nu en ny verksamhetsansvarig till Nyföretagarcentrum i Upplands Väsby.

Uppdraget innebär att leda NyföretagarCentrums verksamhet i Väsby på styrelsens uppdrag.

Tjänsten, som är en deltid på ca 20%, innefattar bl.a. planering och uppföljning av verksamheten, rekrytering av samarbetspartners, genomförande av informationsmöten. Tjänsten kan även innefatta rådgivning om man är intresserad av det.

Du blir inte anställd utan fakturerar Nyföretagarcentrum från ditt eget bolag.

Är du nyfiken och vill veta mer kan du kontakta vår ordförande Sven-Erik Pettersson på telefon
070-779 59 00

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners