Hem

Boka enskild rådgivning via nätet

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning.

Förbered dig innan du kommer på enskild rådgivning.
Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan. Det finns en interaktiv på nätet på länken HÄR

Vi har olika typer av möten (och evenemang) du kan boka:
Steg 1. Starta-Eget Informationsmöte i grupp, för Dig som går och funderar, men inte är klar över förutsättningarna. Som regel sker sådana möten en gång per månad under vår och höst. Du ser på bokningslistan vilken plats, vilka dagar och tider som finns lediga.

Steg 2. Enskild rådgivning för Dig som har en färdig affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Detta är enskild rådgivning och tar max. en timme.

Steg 3. Grupprådgivning, specialevenemang samt mässor, övrig utbildning och liknande. På bokningslistan framgår vilken typ av möte eller evenemang det handlar om.

boka_radgivning

boka_kod

Om Du får svaret i första rutan ”Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade på fasta tider. Nya rådgivningstider läggs dock upp fortlöpande.
Du kan skicka ett mail till oss och föreslå egna tider som skulle passa!
Om du har fått en tid: Boka alltid av din tid senast dagen innan om du har fått förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

Sidan uppdaterades 2019-11-12

Våra samarbetspartners