Hem

Starta Eget-utbildning för dig som är nystartad!

Står du startgroparna eller precis startat ett företag? Då kanske vår Starta-Eget Utbildning är något för dig. Vi pratar företagsidéer, affärsplan, varumärke, marknadsföring, juridik och ekonomi.
Pris 695:- inkl. moms

Kursen hålls i Trollhättan vid 5 tillfällen à 3 timmar inkl. fika och kursmaterial kl. 18-21 nedanstående datum:

17 april
24 april
7 maj
14 maj
21 maj

Se pdf med information och anmälningslänk här

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Starta Eget-inspiration med Amani Soliman

Funderar du på att ta steget till eget? Har du redan startat? Har du varit igång ett tag?
Oavsett så vill vi bjuda in dig till en inspirerande kväll! Vi bjuder på orientalisk fika!
Vi får träffa fantastiska Amani Soliman. Hon är 25 år, snart färdig tandläkare, trebarnsmamma och entreprenör. Amani driver idag Trollhättans Sweets och Gouda Sweets.
Bolagen specialiserar sig på orientaliska bakverk. Allt bakas från grunden enligt traditionella och autentiska recept. De levererar bakverken till ett stort antal ICA-butiker runt om i Sverige. Hennes mål är att göra baklavan lika självklar som kanelbullen!
På plats finns såklart även NyföretagarCentrums rådgivare. Under kvällen har du möjlighet
att ställa frågor till oss om dina funderingar och tankar kring Ta Steget till Eget.

Varmt välkomna med din anmälan senast den 24 maj till vast@nyforetagarcentrum.se
www.nyforetagarcentrum.se/vast

Se pdf här

Online-rådgivning till företagare

Är du företagare och behöver rådgivning via web eller telefon? Kontakta oss så bokar vi in ett digitalt möte. Mejla vast@nyforetagarcentrum.se
eller ring 070-735 25 68

Välkommen till Skatteverkets digitala utbildningar!

Boka plats på kostnadsfria webbseminarier. Skatteverket har digitala informationsträffar med teman som kan vara intressant för dig som är ny företagare eller funderar på att bli.

 

Se alla webinarier på SKV

Månadens nyföretagare

-Mamma – du är verkligen en Crazy Plant Lady…

Det började med en tvåårig trädgårdsmästarutbildning. Parallellt med den startade Karin Carlgren Trädgården i Torgestad, med tanken att bara ”doppa tårna i eget företagande”. Men så efter ett reportage i Bohusläningen våren 2022 korkades vägen till odlingen i Torgestad igen av besökare.

”till nästa år skall jag köpa mer tulpaner…massa tulpaner, och fröer och knölar. Min 9 åriga son kallar mig ”the crazy plant lady”  …
– mamma,  du är verkligen en crazy plant lady…ohh yes I am!!”

Besök Trädgården i Torgestad på Instagram

Läs mer här - Vi tog steget till eget

Starta Eget Guiden

Det är inte alltid så lätt att veta att man har koll på det viktigaste när man planerar sin företagsstart. Vissa saker är också lätta att glömma bort när verksamheten väl kommit igång och allt flyter på. Med hjälp av Starta eget guiden kan du enkelt göra en egen avstämning.

Starta eget-guiden

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners