Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Kick Out - Mentorprogrammet 2021/2022

Torsdagen den 20 oktober var det dags för Kick Out för mentorprogrammet 2021/2022. Adepter har tack vare NyföretagarCentrums mentorsprogram fått ett gediget år tillsammans med sina mentorer. Resultatet av det gångna året fick stående ovationer både från adepter såväl som från mentorer.

”Mentorsprogrammet är ett fantastiskt upplägg som givit mig stöd under min resa till att bli egen
företagare.”, säger Fredrik Åsberg, numera ägare av nystartade företaget Bygglov Plus AB.

Årets kull har haft affärsidéer i vitt spridda branscher, allt från en handelsträdgård och konsulter i olika branscher till författare och föredragshållare.

”Som mentor har jag stöttat årets adept bland annat med hur viktigt det är med avtal, att man måste planera framåt och fylla orderboken” säger Björn Brandt, som har en gedigen erfarenhet som ägare till Bröderna Brandt Bil och många år som mentor i NyföretagarCentrums mentorsprogram.

Nu när årets program är avslutat är man i sluttampen av planeringeringen inför nästa mentorsprogram. Kick-off går av stapeln redan om några veckor.

Är du intresserad av en mentor  kontakta oss via mejl eller ring mentorhandledare Petra Arlebo på 0707- 35 25 68

Läs mer om mentorprogrammet här

Online-rådgivning till företagare

Är du företagare och behöver rådgivning via web eller telefon? Kontakta oss så bokar vi in ett digitalt möte. Mejla vast@nyforetagarcentrum.se
eller ring 070-735 25 68

Välkommen till Skatteverkets digitala utbildningar!

Boka plats på kostnadsfria webbseminarier. Skatteverket har digitala informationsträffar med teman som kan vara intressant för dig som är ny företagare eller funderar på att bli.

 

Se alla webinarier på SKV

Månadens nyföretagare

Möt Annette Johansson och Sofia Ragnarsson som för knappt ett år sedan startade EbbaWine, vinimportör av  kvalitetsviner med fokus på hållbarhet och  hantverk. De arbetar i tät och personlig relation med små och medelstora vinodlare för att få en god överblick av de olika led som bidrar till den slutliga produkten.

Besök EbbaWine på FB

Läs mer om EbbaWine här

Starta Eget Guiden

Det är inte alltid så lätt att veta att man har koll på det viktigaste när man planerar sin företagsstart. Vissa saker är också lätta att glömma bort när verksamheten väl kommit igång och allt flyter på. Med hjälp av Starta eget guiden kan du enkelt göra en egen avstämning.

Starta eget-guiden

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners