Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Nätverksträff - Mentorprogrammet 2022/23

Gästföreläsare på nätverksträffen den 1 juni var Sofia Ragnarsson, vinimportör och delägare i företaget Ebbawine. Hon berättade om sina viner, från mindre vingårdar i Italien och Frankrike och norra Spanien. Träffen avslutades med en skrivövning ledd av Jessica Hjert Flod jessicahjert.se och var ett mycket uppskattat inslag som ledde till intressanta diskussioner om problem men framförallt glädjen i att driva eget företag.

 

Är du intresserad av en mentor  kontakta oss via mejl eller ring mentorhandledare Petra Arlebo på 0707- 35 25 68

Läs mer om mentorprogrammet här

Online-rådgivning till företagare

Är du företagare och behöver rådgivning via web eller telefon? Kontakta oss så bokar vi in ett digitalt möte. Mejla vast@nyforetagarcentrum.se
eller ring 070-735 25 68

Välkommen till Skatteverkets digitala utbildningar!

Boka plats på kostnadsfria webbseminarier. Skatteverket har digitala informationsträffar med teman som kan vara intressant för dig som är ny företagare eller funderar på att bli.

 

Se alla webinarier på SKV

Månadens nyföretagare

-Mamma – du är verkligen en Crazy Plant Lady…

Det började med en tvåårig trädgårdsmästarutbildning. Parallellt med den startade Karin Carlgren Trädgården i Torgestad, med tanken att bara ”doppa tårna i eget företagande”. Men så efter ett reportage i Bohusläningen våren 2022 korkades vägen till odlingen i Torgestad igen av besökare.

”till nästa år skall jag köpa mer tulpaner…massa tulpaner, och fröer och knölar. Min 9 åriga son kallar mig ”the crazy plant lady”  …
– mamma,  du är verkligen en crazy plant lady…ohh yes I am!!”

Besök Trädgården i Torgestad på Instagram

Läs mer här - Vi tog steget till eget

Starta Eget Guiden

Det är inte alltid så lätt att veta att man har koll på det viktigaste när man planerar sin företagsstart. Vissa saker är också lätta att glömma bort när verksamheten väl kommit igång och allt flyter på. Med hjälp av Starta eget guiden kan du enkelt göra en egen avstämning.

Starta eget-guiden

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners