Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Amir Rekić med Prins Daniel på Entreprenörsdag

Amir Rekić, Aleso Utbildning AB, Uddevalla var en av tio nominerade företag från NyföretagarCentrum Sverige som blev inbjuden till Stockholm för att delta på Prins Daniels Entreprenörsdag den 22 mars. För fjärde året samlades unga entreprenörer från hela landet till en inspirationsdag arrangerad av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) och Prins Daniels Fellowship. Amir har fått rådgivning av oss och han deltog även i mentorprogrammet Starta Företag. Björn Brandt, Brandt Bil, var hans mentor under uppstartsåret.
Stort Grattis!

Läs mer om Prins Daniels Entreprenörsdag

Ta chansen att prova på Marknadsföreningen Minälvs frukostmöten

Marknadsföreningen MINÄLV är en ideell förening som erbjuder sina medlemmar ett antal intressanta aktiviteter, främst i form av frukostmöten men även Mingälv-träffar och seminarier.

Välkommen!

Vi har 10 prova-på platser till frukostträffarna reserverade för nya företagare. Vi återkommer med seminarier i höst.

Är du intresserad ring
070-735 25 68 eller mejla vast@nyforetagarcentrum.se

Läs mer om Marknadsföreningen Minälv här

Är du nyanländ i Sverige och vill starta företag? Projekt Snabbspår är till för dig

Du kanske har haft ett företag i ditt tidigare hemland? Almi kan genom projekt Snabbspår på lätt svenska hjälpa dig att komma igång med ditt företag.

Med information och kunskap kommer du snabbare och lättare kunna starta ditt företag.

Folder Snabbspår för nyanlända

PDF

 

Anmäl dig till Snabbspår för nyanlända här

Workshop - Insikt & utveckling för dig & ditt företag

Efter tre genomförda kunskapskvällar under tema ”Insikt & Utveckling – för dig och ditt företag” förstod vi att nystartade företagare hade behov av fortsatt ”träningsläger” för att möta framtida möjligheter & hinder på bästa sätt. Mot denna bakgrund och insikt föddes idén om en Workshop/utbildning med syfte att utöka det befintliga nätverket med andra företagare, utveckla sig själv och företaget genom att lyfta relevanta teman och frågeställningar etc.

Vi kommer att träffas 4 gånger  á 3 timmar och du får möjlighet till personlig coachning mellan tillfällena.

Datum för hösten 2018 läggs ut så snart de är klara

Lokal: Trollhättan, Innovatum Inkubator, Åkerssjövägen 16, Byggnad 60

För anmälan kontakta seminarieledare Ulrika Leyon Bertilsson på ulrika@coachandpartner.com

Workshop Affärsrådgivning

Boka rådgivning online

Vi erbjuder nu ett begränsat antal tider där rådgivningen sker digitalt, via videolänk. Detta innebär att du kan befinna dig var som helst och ändå få kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning.

 

Välkommen att boka här 

Läs mer på hemsidan DELA DIN IDÉ.NU

DELA DIN IDÉ.NU är en digital mötesplats för idéutveckling, där du som företag eller privatperson både kan få uppslag till nya affärsmöjligheter och komma med tips till andra. Genom att dela med dig av din idé, din kunskap och erfarenheter kan helt nya möjligheter öppnas. Vem vet – kanske ligger nästa framgångsföretag och gror i just din byrålåda.

DELA DIN IDÉ.NU är ett initiativ från Kommunalförbundet Fyrbodal, som består av 14 samverkande kommuner i Västsverige. Genom kommunalförbundet är den digitala plattformen också knuten till en rad erfarna rådgivare, mentorer och affärs- och företagsutvecklare, såväl lokalt som nationellt.

DELA DIN IDÉ.NU finansieras med stöd av EU Regionala utvecklingsfonden, Västra Götalands Regionen och Fyrbodals kommunalförbund.

DELA DIN IDÉ.NU

Are you considering starting up a business?

Here you can get free advice and help evaluate your business idea and learn about the business culture in Sweden. NyföretagarCentrum is backed by a broad, local network of people and companies that can offer expert advice before you start up your business.

New In Sweden – See brochures in different languages and how to start without money below

Starta företag i Sverige

Starta företag utan pengar – svenska

Please contact us at vast@nyforetagarcentrum.se

New In Sweden - Basic Business Start Up Guide

Webbseminarier - för dig som nyligen registrerat en enskild firma

Var med på en direktsänd seminarieserie där vi går igenom det viktigaste du behöver veta om bokföring, moms och preliminärskatt.

Skatteverkets webinarier

Starta Eget-utbildning på Drivhuset i Trollhättan

Vill du veta hur det är att driva eget företag? Är du nyfiken på företagande? Har du en affärsidé som du vill göra verklighet av eller bara vill lära dig mer om hur det är att utveckla en idé? Då är vår starta eget-utbildning något för dig. I samarbete har  Nyföretagarcentrum och Drivhuset  tagit fram en utbildning där du får du får kunskap, verktyg och stöd för att utveckla och pröva din idé

Utbildningen består av elva tillfällen, en gång i veckan 16.00-19.00. Vi återkommer med höstens datum så snart de klara.   

Starta Eget-utbildning på Drivhuset

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners