Hem

Boka rådgivning

Obs! Vi har bara rådgivning i de kommuner som omfattas av Fyrbodal, Grästorp och Lilla Edet. Vi erbjuder rådgivning online via Zoom eller någon annan digital kanal som passar dig. Detta innebär att du kan befinna dig var som helst och ändå få kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning.

OBS! Är du inskriven på Arbetsförmedlingen och funderar på att starta eget så kan vi inte hjälpa till med rådgivning/affärsplan utan hänvisar till AF och deras upphandlade aktör EGT. För mer information om detta kontakta; ali.waddah-abdallah@arbetsformedlingen.se eller gustav.magnusson@arbetsformedlingen.se

Boka rådgivning

Telefon: 0707-35 25 68 – Petra Arlebo
E-post: vast@nyforetagarcentrum.se

Har du några frågor så tveka inte att ringa oss!

Välkommen!

Rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell.
Rådgivningen genomförs av diplomerade rådgivare som själva är egna företagare. Du kan gå på en eller flera rådgivningar och du driver processen i din takt.

Rådgivningarna kretsar ofta kring affärsidén. Håller den eller behöver den utvecklas? Vi går även igenom din budget, vikten av marknadsföring och om dig själv och dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Du driver processen själv och har du rätt engagemang kan vi lova att du är bättre förberedd för livet som företagare efter att ha träffat våra rådgivare.

Ladda ner vår integritetspolicy i enlighet med GDPR  som pdf

Sidan uppdaterades 2023-03-15

Våra samarbetspartners