Hem

Boka rådgivning

Obs! Vi har bara rådgivning i de kommuner som omfattas av Fyrbodal, Grästorp och Lilla Edet .
Innan du bokar tid för personlig rådgivning måste du gå på ett Startmöte.

Boka tid för rådgivning
Vi erbjuder rådgivning online via Zoom eller någon annan digital kanal som passar dig. Detta innebär att du kan befinna dig var som helst och ändå få kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning.
Efter att du har deltagit på startmötet kan du boka in en enskild rådgivning genom att ringa, mejla eller se om det finns några bokningsbara tider på Boka rådgivning

Telefon: 0707-35 25 68 – Petra Arlebo
E-post: vast@nyforetagarcentrum.se

Har du några frågor så tveka inte att ringa oss!

Välkommen!

Rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell.
Rådgivningen genomförs av diplomerade rådgivare som själva är egna företagare. Du kan gå på en eller flera rådgivningar och du driver processen i din takt.

Rådgivningarna kretsar ofta kring affärsidén. Håller den eller behöver den utvecklas? Vi går även igenom din budget, vikten av marknadsföring och om dig själv och dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Du driver processen själv och har du rätt engagemang kan vi lova att du är bättre förberedd för livet som företagare efter att ha träffat våra rådgivare.

Starta företag, utveckla företag, sälja eller köpa företag, företag i ekonomisk kris? Vi samarbetar med Almi Väst för att hjälpa dig som behöver rådgivning. Läs mer och  kontakta Almi via länken nedan
Läs mer och kontakta Almi

Ladda ner vår integritetspolicy i enlighet med GDPR  som pdf

Sidan uppdaterades 2021-12-21

Våra samarbetspartners