Hem

Mentorprogram

Vi driver i samarbete med vår moderorganisation Nyföretagarcentrum Sverige, det nationella programmet Mentor Eget Företag.  Programmet innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor under ett år. Mentorn bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. Vårt mentorprogram bidrar till en bättre företagsstart och möjlighet till ökad lönsamhet och framgång.

För att ingå i programmet måste du ha en bärkraftig affärsidé med potential att bli ett livskraftigt och lönsamt företag. Det är viktigt att komma ihåg att mentorprogrammet är ett komplement till ordinarie rådgivning.

Programmet är kostnadsfritt och löper under ett år.

Mentorerna kommer från många branscher och de har gedigen kunskap om företagande och affärsutveckling.

Under året skall du träffa mentorn 1-2 timmar per månad och det är obligatoriskt att du även deltar på de 4-5 nätverksträffar som vi arrangerar för våra adepter och mentorer.

Med en mentor underlättas företagsstarten och därmed kommer lönsamhet och framgång i det nya företaget snabbare. Något som både internationell och svensk forskning visar.

Både blivande adepter och blivande mentorer är välkomna att ta kontakt med oss!

Vi på NyföretagarCentrum har ett begränsat antal par: mentor – adept.  Alla som vill kan tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vad vi kan för alla som anmäler sig. Det lönar sig att söka.

Läs mer om Mentor Eget Företag

Mentor Eget Företag Folder

Är du intresserad av våra mentorprogram? Kontakta mentorhandledare:
petra.arlebo@nyforetagarcentrum.se  

Mentor Eget Företag drivs på uppdrag av Tillväxtverket.

Sidan uppdaterades 2022-06-01

Våra samarbetspartners