Hem

I samarbete med Bluescreen AB

LinkedIn - ditt digitala visitkort

Kostnadsfritt Seminarium

Ok, du har en profilsida på LinkedIn. Men sen då? Var ska man börja? Hur gör man sin profil intressant och sökbar? Hur bygger jag mitt nätverk?

NyföretagarCentrum Västmanland bjuder i samarbete med Bluescreen AB in till ett kostnadsfritt seminarium om LinkedIn. Seminariet riktar sig till dig som ännu inte har kommit i gång med din profil och ditt nätverk. Här får du veta hur du optimerar din närvaro, hur du skapar en intressant profil, hur du stärker ditt varumärke med rätt innehåll och mycket mer.
Efter seminariet finns föreläsare från Bluescreen kvar för individuella frågor om du behöver praktisk hjälp.

När? Onsdag 17 november kl 08-10. Kaffe och smörgås står uppdukat från kl 07.30.
Var? Expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås.

Seminariet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsade och anmälan krävs.
Klicka på knappen nedan för att anmäla dig!

Anmäl dig här!

Ny samarbetspartner

Ny samarbetspartner – Your Space

Ont om förvaring för produkter och alla kataloger? Inte plats för prototyptillverkning eller firmabilen? Behöver du extrautrymme för företaget eller verksamheten? Då har YourSpace lösningen! Vid Långängskrogen i Västerås erbjuder företaget uthyrning av både mindre och större utrymmen med såväl rigorös säkerhet som trevlig hemmakänsla.
I lokalerna i markplan finns möjlighet till lager, enklare verkstad, fotostudio och mycket annat. Många av hyresgästerna är företagare, som hantverkare och inredare.
Dessa lokaler är uppvärmda och ventilerade och är utrustade med både en- och trefasuttag vilket gör det möjligt att hålla på med många olika maskiner och utrustning. Tillgången till det gemensamma fikarummet och toaletten gör det möjligt att vara på plats utan större avbrott. Hyresnivåerna är konkurrenskraftiga och alla hyreskontrakten har en uppsägningstid på tre månader.  En stor fördel för mindre företag, som behöver en bra och tillgänglig lokal för sin verksamhet och sina maskiner, men har svårt att binda upp sig på längre kontrakt.

Välkommen på en visning!

 

Läs mer om Your Space

Ny samarbetspartner

Ny samarbetspartner till Nyföretagarcentrum - Bluescreen AB!

Nu kan vi presentera ytterligare en samarbetspartner till Nyföretagarcentrum Västmanland: Bluescreen AB!

Bluescreen är en helhetsleverantör inom IT & systemutveckling. Under ett och samma tak erbjuder de webbyråtjänster, IT-drift och support, telefonilösningar och affärssystem & CRM.

”Vi på Bluescreen ser fram emot att hjälpa nya entreprenörer och hungriga företagare att etableras och växa i regionen. Vi erbjuder en mängd tjänster inom bl a IT-drift och support. För att ge nyetablerade en chans att visa sina tjänster och produkter för omvärlden på ett snyggt paketerat sätt så har vi tagit fram ett erbjudande särskilt för nyföretagare; en hemsida inkl profilsida på sociala medier till ett starkt reducerat pris! Kontakta oss på info@bluescreen.se för att få veta mer.”

Läs mer om Bluescreen!

Region västmanland satsar på Nyföretagarcentrum tillsammans med kommuner och näringsliv

Region Västmanland, kommuner & näringslivet möjliggör från och med Januari 2020 enskild rådgivning för nyföretagare i länets 9 av 10 kommuner.

Tack vare en satsning från Region Västmanland och länets kommuner samt det privata näringslivet så kan vi numera erbjuda rådgivning till nyföretagare i 9 kommuner.

Boka rådgivning i följande kommuner; Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg och Västerås.

För mer information om vad som händer i just din kommun – klicka på knappen nedan.

Läs mer om din kommun här

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30 under vecka 18-20.

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Gällande Corona viruset

Vi alla behöver vidta försiktighetsåtgärder med tanke på Corona virusets framfart. Nyföretagarcentrum Västmanland erbjuder nu rådgivningar digitalt. Har du en bokad rådgivning och hellre önskar mötet via telefon, dator, padda etc – kontakta din rådgivare

https://www.nyforetagarcentrum.se/vastmanland/radgivare/

Har du vistas i något av de värsta drabbade områdena eller varit i kontakt med någon som har eller misstänks ha covid-19 så ber vi dig att ta kontakt med oss innan ditt besök. Du kan då ta del av vårt digitala erbjudande alternativt boka om din tid till längre fram.

Samtidigt uppmanar vi alla deltagare att vara extra noggranna med handhygien och att inte delta i några aktiviteter om man inte känner sig fullt frisk.

Vi tack för ert goda samarbete!

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Nya samarbetspartners 2021

Vi är glada och stolta att få presentera tre nya samarbetspartners: Bluescreen AB, YourSpace AB och Bjerkéns Patentbyrå AB. Närmare presentation av företagen kommer inom kort.

Våra samarbetspartners