Hem

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30 under vecka 18-20.

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Region västmanland satsar på Nyföretagarcentrum tillsammans med kommuner och näringsliv

Region Västmanland, kommuner & näringslivet möjliggör från och med Januari 2020 enskild rådgivning för nyföretagare i länets 9 av 10 kommuner.

Tack vare en satsning från Region Västmanland och länets kommuner samt det privata näringslivet så kan vi numera erbjuda rådgivning till nyföretagare i 9 kommuner.

Boka rådgivning i följande kommuner; Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg och Västerås.

För mer information om vad som händer i just din kommun – klicka på knappen nedan.

Läs mer om din kommun här

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Nyheter - ny samarbetspartner

JP Ekonomiservice - Ny samarbetspartner till Nyföretagarcentrum -

Vi är så glada att kunna presentera vår nya samarbetspartner JP Ekonomiservice.

JP Ekonomiservice är en redovisningsbyrå i Västerås med  gedigen erfarenhet inom redovisning och de erbjuder tjänster inom bokföring, bokslut, deklaration, skatt och löneadministration.

Ledorden är trygghet & kvalitet!

Att lägga över era ekonomitjänster till JP Ekonomiservice gör att ni som nyföretagare frigör tid och energi som ni istället kan lägg på er nystartade verksamhet.

“För oss är Nyföretagarcentrum en självklar samarbetspartner. Att starta ett nytt bolag kräver ibland lite extra stöttning, vilket Nyföretagarcentrum erbjuder. Vi delar samma ambition och vill gärna finnas där för er.”

Ta konktakt redan idag – JP Ekonomiservice bjuder på de två första timmarna.

Tack JP Ekonomiservice för att ni har valt att bli samarbetspartner till oss så fler företagare kan få den professionella hjälp de behöver.

Kontakta Joakim på:

070-781 12 22
info@jpekonomiservice.se

 

Läs mer på hemsidan här!

Gällande Corona viruset

Vi alla behöver vidta försiktighetsåtgärder med tanke på Corona virusets framfart. Nyföretagarcentrum Västmanland erbjuder nu rådgivningar digitalt. Har du en bokad rådgivning och hellre önskar mötet via telefon, dator, padda etc – kontakta din rådgivare

https://www.nyforetagarcentrum.se/vastmanland/radgivare/

Har du vistas i något av de värsta drabbade områdena eller varit i kontakt med någon som har eller misstänks ha covid-19 så ber vi dig att ta kontakt med oss innan ditt besök. Du kan då ta del av vårt digitala erbjudande alternativt boka om din tid till längre fram.

Samtidigt uppmanar vi alla deltagare att vara extra noggranna med handhygien och att inte delta i några aktiviteter om man inte känner sig fullt frisk.

Vi tack för ert goda samarbete!

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners