Hem

Erbjudande till NyföretagarCentrums klienter

Gratis GDPR-konsultation!

I samarbete med Bluescreen IT-företag & Systemleverantör erbjuder vi nu en timmes gratis GDPR-konsultation!

Alla verksamheter måste följa dataskyddsreglerna vid behandling av personuppgifter. Det gäller oavsett om det är en offentlig myndighet, ett privat företag, en förening eller någon annan typ av verksamhet. För att boka en av dessa begränsade antal tider så skicka ett mail till info@bluescreen.se så kontaktar de dig för ett förslag på tidpunkt.

Konsultationen gäller en timme per företag och endast klienter till NyföretagarCentrum Västmanland. Passa på!

Kontakta Bluescreen

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Gällande Corona viruset

Vi alla behöver vidta försiktighetsåtgärder med tanke på Corona virusets framfart. Nyföretagarcentrum Västmanland erbjuder nu rådgivningar digitalt. Har du en bokad rådgivning och hellre önskar mötet via telefon, dator, padda etc – kontakta din rådgivare

https://www.nyforetagarcentrum.se/vastmanland/radgivare/

Har du vistas i något av de värsta drabbade områdena eller varit i kontakt med någon som har eller misstänks ha covid-19 så ber vi dig att ta kontakt med oss innan ditt besök. Du kan då ta del av vårt digitala erbjudande alternativt boka om din tid till längre fram.

Samtidigt uppmanar vi alla deltagare att vara extra noggranna med handhygien och att inte delta i några aktiviteter om man inte känner sig fullt frisk.

Vi tack för ert goda samarbete!

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners