Hem

Årets mentor 2022 - Benny Törnqvist

 

På bilden:
mentor Benny Törnqvist tillsammans med adepten Erica Söderberg.

Juryrapporten:
Årets mentor Nya Företag Benny Törnqvist har genom sitt stora engagemang, med stöttning och lösningsinriktade frågor funnits där som ett viktigt stöd och ett bollplank för sin adept. Han har generöst delat med sig av kunskaper, erfarenheter och nätverk.
Med hjälp av Bennys stöd har adepten Erica utvecklats som person och som företagare och ser en ljus framtid framför sig.

Vill du veta mer om NyföretagarCentrums mentorprogram?
Klicka på länken!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners