Hem

Välkommen till Entreprenörsskolan Västmanland

Vill du lära dig mer om företagande? Välkommen till Entreprenörsskolan!
Våren 2024 med start tisdag 6 februari, organiserar NyföretagarCentrum Västmanland en serie av 8 tematräffar. Åtta fördjupande workshops som tillsammans blir Entreprenörsskola Västmanland. Varje träff har ett tema så som Marknadsföring & försäljning, Patent, varumärke & design, Affärsjuridik, Ekonomi och Sociala medier. Med hjälp av experter kan du som vill starta eller nyligen har starta eget, lära dig mer om de specifika ämnen du är intresserat av.

Entreprenörsskolan är ett initiativ av NyföretagarCentrum Västmanland och möjliggörs av Swedbank Västerås, Region Västmanland och B26.

Klicka på denna länk för mer information och anmälan.

PS. Bilden skapades med Dall-E, ett AI program från OpenAI.

Till Entreprenörsskolan

Träffar 2024

NyföretagarCentrum Västmanland organiserar informationsträffar i hela länet. Klicka på knappen för mer information.

Träffar 2024

Årets mentor 2023

Årets mentor 2022- 2023 blev Lola Svensson som driver företaget Danslola.

Juryrapporten:
Lola Svensson har utsetts till Årets mentor Nya Företag för att hon med stor generositet och engagemang delat med sig av kunskaper, nätverk och egna erfarenheter. Med Lolas stöd har adepten utvecklats som person och som företagare, och fått verktyg att strukturera sitt företag samt vässat sitt nätverkande.

På bilden: adept Mia Söderberg Syntolkeriet, mentor Lola Svensson Danslola och rådgivare Eva Ehlin NyföretagarCentrum Västmanland.

Läs pressmeddelandet via denna länk.

Läs mer om mentorprogrammet

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners