Hem

Boka rådgivning via nätet

Har  du en företagsidé och vill ta steget till eget? Då är Du välkommen att boka en kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning hos oss. Vi finns på plats i Arboga, Hallstahammar, Norberg, Kungsör, Köping, Skinnskatteberg, Fagersta, Sala och Västerås.

Våra rådgivare hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring och annat som rör ditt företagande. Efter rådgivning kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare. Vår bokningskalender med tider, orter och plats hittar du i länken nedan – välj det som passar Dig bäst!

OBS: Klicka och fyll i uppgifterna. HÄR ser du lediga tider!

Boka med kod >>

Förbered dina frågor innan du kommer till rådgivningen. Då kan vi använda tiden på ett effektivt sätt. Titta också på den affärsplan som finns interaktivt på länken HÄR  Den kan hjälpa Dig i förberedelseprocessen.

Rådgivningen tar maximalt en timme och därefter tittar vi gemensamt på hur Du behöver gå vidare

Online/telefon rådgivning:

Under ”Välj rådgivning” – tryck på ”VISA ALLA” så visas alla tillgängliga rådgivningsformat

OBS! Nya rådgivningstider läggs upp fortlöpande. Men hittar du ingen tid som passar, ring eller maila oss, så löser vi det.

Avbokning
Om du måste avboka din tid, gör det senast dagen innan. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

Sidan uppdaterades 2021-04-23

Våra samarbetspartners