Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har nätverk i sina respektive hemorter, regionalt och även internationellt. Rådgivarna har en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!
För frågor och rådgivning kontakta:


Therese Landolsi
Rådgivare Fagersta, Norberg, Skinnskatteberg och Västmanland

Therese Landolsi, diplomerad rådgivare, är bosatt i Skinnskattebergs kommun och har ett brett nätverk i den norra länsdelen. Som Leg. Apotekare med mångårig erfarenhet från läkemedelsindustrin har hon värdefulla kunskaper om marknadsföring, försäljning och produktutveckling för olika produktsegment och målgrupper. Therese, som idag driver ett bolag inom besöksnäringen, hjälper dig gärna med affärsplanering, budgetering, prissättning mm. Therese sitter även med i flera föreningsstyrelser och har inblick i att driva verksamheter i föreningsform.

Tel: 073 270 61 24
therese.landolsi@nyforetagarcentrum.se


Eva Ehlin
Rådgivare i Arboga, Kungsör, Köping och Västmanland

Eva Ehlin, diplomerad företagsrådgivare. Eva är ett bra stöd om du behöver prata om och utveckla din affärsidé och skriva affärsplan. Eva har ett brett kontaktnät i Västra Mälardalen och driver eget företag sedan många år.

Tel: 076 241 86 86
eva.ehlin@nyforetagarcentrum.se


Magnus Odéen
Rådgivare i Sala och Västmanland

Magnus har arbetat hela sitt verksamma liv med försäljning, marknad samt paketering av tjänster. Han har växlat mellan eget konsultföretag och att vara anställd och jobbar idag som marknadschef för ett stort VVS företag i Sverige.

Tel: 070 981 46 84 
magnus.odeen@nyforetagarcentrum.se


Fahrim Shirinzade
Rådgivare i Västmanland på svenska, ryska, turkiska, azerbadjanska och engelska

En serie-entreprenör som jobbat med många olika branscher. Med ett flertal språk i bagaget kan han hjälpa dig och ditt företag med frågor kring marknad, teknisk utveckling, lån, pitch, innovativa processer, kapitalanskaffning och sälj. Förutom hans arbete i Nyföretagarcentrum driver Fahrim ett investmentbolag. 

Tel: 072 251 10 01
fahrim.shirinzade@nyforetagarcentrum.se  


Marnix Bijl
Verksamhetsledare och rådgivare Västerås och Västmanland på svenska, engelska och nederländska.

Marnix Bijl är en erfaren affärsutvecklare och rådgivare med många års international erfarenhet. Tidigare drev han företag i Nederländerna, ett bed & breakfast i Färna och idag ett konsultbolag i Sverige som ger rådgivning med fokus på företagsutveckling.
Hans livsmotto: Work hard, Make a difference and Have Fun!

Tel: 073 696 52 77
marnix.bijl@nyforetagarcentrum.se

Sidan uppdaterades 2023-09-28

Våra samarbetspartners