Hem

Nystartscafé Västerås – Torsdag 2 maj

Funderar du på att starta företag eller har du precis kommit igång med din nya verksamhet?
Passa då på att anmäla dig till Nystartscafét på Skybar 2 maj!

Att starta företag kommer ofta med en hel del frågor och funderingar, så för att göra processen enklare för dig finns vi på Invest Västerås på plats tillsammans med NyföretagarCentrum och Almi. Vi kommer berätta om vilken hjälp och stöttning du som företagare kan få i Västerås samt svara på dina frågor som rör nyföretagande. Det kan handla om allt från hur man tar fram en hållbar affärsplan till hur man bäst finansierar sin verksamhet. Välkommen till en lättsam eftermiddag med möjlighet till ny kunskap och nya kontakter.

Datum: torsdag 2 maj 2024. Kl. 17:00 – 19:00
Plats: Skybar, Hotel Plaza – Kopparbergsvägen 10 Västerås
Har du frågor om Nystartscaféet, tveka inte att höra av dig till oss på invest@vasteras.se

Anmäl dig på knappen nedan. Vi bjuder på fika!


Almi & Almi Invest: Open office – snacka företagande med oss @MdU

Välkommen att träffa representanter från Almi, Almi Invest och företagsinkubatorn Create när de har Open office på torsdag förmiddagar. Hur kan du utveckla ditt företag? Ställ alla frågor du funderar över kring företagande, finansiering, riskkapital eller något helt annat. Inga frågor är för stora eller för små för dessa tillfällen.

25/4, 8.30-11.00, MdU
30/5, 8:30-11:00, B26

Ingen föranmälan behövs, drop-in gäller.


Starta eget träffar och information

Under året arrangerar vi löpande informationsträffar, mestentids i samverkan med en eller två av våra samarbetspartners. Datum publiceras fortlöpande här på hemsidan och via sociala medier.
Under en sådan träff går vi igenom allmän information eller ett specifikt tema. Ett utmärkt tillfälle att ställa frågor, träffa våra samarbetspartners och nätverka!

Intressant och nyttig information finns även på Facebook, Instagram och Linked-In

Ett antal gånger per år skickar vi ut ett Nyhetsbrev. Du kan prenumerera dig genom att lämna din mejladress längst ner på denna sida. Tidigare publicerade nyhetsbrev hittar du via denna länk.  

Sidan uppdaterades 2024-04-18

Våra samarbetspartners