Hem

Boka rådgivning & seminarier

 boka_radgivningboka_kod

På NyföretagarCentrum Västra Östergötland får du som funderar på att starta eller nyligen har startat eget företag kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning. Du har också möjlighet att delta i våra seminarier och aktiviteter. Även detta helt kostnadsfritt för dig som nyföretagare. Vårt verksamhetsområde omfattar fyra kommuner: Boxholm, Motala, Vadstena och Ödeshög. I samband med att du gör din bokning ser du var du kan träffa oss för rådgivning respektive på vilken ort en specifik aktivitet genomförs.

Våra rådgivare är experter på företagande, och efter vår rådgivning är du väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda vi kräver av dig är att du tror på din affärsidé och att du är beredd att lägga ner kraft och energi för att lyckas med ditt företagande.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare våra samarbetspartners  som stöder oss såväl finansiellt som med kunskap och engagemang.

Vill du boka in dig till rådgivning eller seminarium gör du det här på hemsidan.


RÅDGIVNING

Du som funderar på att starta eller nyligen startat företag är välkommen att boka kostnadsfri och konfidentiell rådgivning hos oss. Vi erbjuder rådgivning både digitalt (online) och fysiskt på plats på våra kontor. Du bokar tid via vår hemsida och där ser du också om det är en online- eller ”på plats” rådgivning. Du som bokar en online-rådgivning får en länk till rådgivningsmötet i ett separat mail.


SEMINARIER

Är du nyfiken på att starta företag? Eller har du nyss startat och känner att du behöver mer information om skatteregler, avdrag, moms och annat? Då är våra informationsträffar som vi erbjuder i samverkan med Skatteverket något för dig!Vår populära och kostnadsfria starta-eget-kurs Steget till Eget innefattar sex steg och vi rekommenderar att du går på samtliga då detta kommer att ge dig mycket av den information som vi på NyföretagarCentrum vet att du som ny företagare har nytta av att känna till i din företagarroll. Steget till Eget är ett komplement till de enskilda rådgivningarna där din affärsidé och din affärsplan är i fokus.

Vårt mål är som vanligt hjälpa dig till ett livskraftigt företag!


Sidan uppdaterades 2023-08-29