Hem

Boka rådgivning och seminarier via nätet

 

 boka_radgivningboka_kod

 

På NyföretagarCentrum Västra Östergötland får du som funderar på att starta eller nyligen har startat eget företag kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning. Du har också möjlighet att delta i våra seminarier och aktiviteter. Även detta helt kostnadsfritt för dig som nyföretagare. Vårt verksamhetsområde omfattar fyra kommuner: Boxholm, Motala, Vadstena och Ödeshög. I samband med att du gör din bokning ser du var du kan träffa oss för rådgivning respektive på vilken ort en specifik aktivitet genomförs.

Våra rådgivare är experter på företagande, och efter vår rådgivning är du väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda vi kräver av dig är att du tror på din affärsidé och att du är beredd att lägga ner kraft och energi för att lyckas med ditt företagande.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare våra samarbetspartners  som stöder oss såväl finansiellt som med kunskap och engagemang.

Mer information om vad som är på gång hos oss och tidbokning till enskild rådgivning såväl som seminarier gör du under fliken ”Boka rådgivning” här på hemsidan.

 


 

190828

191009

191120

 

 

190918

191030

191128

 

 


 

VIKTIG INFORMATION TILL DIG FRÅN MJÖLBY KOMMUN

Tyvärr ingår Mjölby inte längre i vårt verksamhetsområde varför vi nu måste be dig vända dig till Mjölby kommun för information om rådgivning och seminarier inför din företagsstart. Vi avslutar med att tacka för förtroendet med att stötta dig i samband med din företagsstart och önskar dig fortsatt lycka till med ditt företagande.

 

NyföretagarCentrum Västra Östergötland har olika typer av möten och evenemang du kan boka:

  • Enskild rådgivning – för Dig som har en färdig affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Rådgivningen tar cirka en timme. När du bokar kan du själv välja vilket kontor du vill komma till och du ser då även vilken rådgivare du kommer att träffa. Rådgivningarna tar sin utgångspunkt i din affärsidé. Håller den eller behöver den utvecklas? Vidare kretsar rådgivningen ofta kring budget, marknadsföring och om dig själv och dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Du driver själv processen med din affärsplan framåt och har du rätt engagemang kan vi lova att du är bättre förberedd för livet som företagare efter att ha träffat våra rådgivare.

 

  • Online rådgivning (videomöte) – för Dig som har en färdig affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Online rådgivning innebär att du kommer träffa din rådgivare via ett videomöte från din dator. Rådgivningen pågår i cirka 30 minuter och tar sin utgångspunkt i din affärsidé. För att genomföra online mötet behöver du en dator med kamera och mikrofon, samt en uppdaterad version av webbläsaren Chrome eller Firefox. Tid för online rådgivning bokas som vanligt via denna hemsida. Gör så här: boka rådgivningen här på hemsidan. Du får ett mail om godkännande och information om hu du kan koppla upp dig. Online rådgivningen genomförs via Competencer som är den plattform vi använder oss av för detta. OBS: Du bör alltså ha tillgång till en dator, så att vi kan se varandra.

 

  • Seminarier & aktiviteter – Som kund hos NyföretagarCentrum har du möjlighet att delta i våra seminarier och aktiviteter. Ibland står vi själva som arrangörer och ibland gör vi det tillsammans med andra aktörer i regionen. Oavsett vilket gör vi detta för att kunna erbjuda dig som nyföretagare kunskap, inspiration, möjlighet till nätverkande och i förlängningen naturligtvis även nya affärer för dig som väljer att nätverka och marknadsföra dig och ditt företag. Under fliken Kalendarium kan du läsa mer om våra seminarier och aktiviteter samt, när, var och hur du bokar en plats.

 

Självklart behandlas samtliga idéer och personer med full sekretess. Förbered dig gärna innan du kommer på rådgivning. Grundläggande inför din företagsstart är att du arbetar med din affärsplan. Gör din affärsplan online här »

 boka_radgivningboka_kod

 

Om Du får svaret i första rutan ”Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade på fasta tider. Nya rådgivningstider läggs dock upp fortlöpande.

Avbokning: Senast dagen innan om du har fått förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 250 kronor.

 

Sidan uppdaterades 2019-09-09