Hem

Boka rådgivning & seminarier

 boka_radgivningboka_kod

På NyföretagarCentrum Västra Östergötland får du som funderar på att starta eller nyligen har startat eget företag kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning. Du har också möjlighet att delta i våra seminarier och aktiviteter. Även detta helt kostnadsfritt för dig som nyföretagare. Vårt verksamhetsområde omfattar fyra kommuner: Boxholm, Motala, Vadstena och Ödeshög. I samband med att du gör din bokning ser du var du kan träffa oss för rådgivning respektive på vilken ort en specifik aktivitet genomförs.

Våra rådgivare är experter på företagande, och efter vår rådgivning är du väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda vi kräver av dig är att du tror på din affärsidé och att du är beredd att lägga ner kraft och energi för att lyckas med ditt företagande.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare våra samarbetspartners  som stöder oss såväl finansiellt som med kunskap och engagemang.

Vill du boka in dig till rådgivning eller seminarium gör du det här på hemsidan.


RÅDGIVNING

Vi behöver alla vidta försiktighetsåtgärder med tanke på Corona-viruset. Nyföretagarcentrum kommer därför även under hösten i huvudsak erbjuda rådgivningar digitalt eller om så önskas per telefon. 

Du bokar tid som vanligt via vår hemsida. Du som bokar en online-rådgivning får ett mail med en länk till rådgivningsmötet som antingen sker i form av ett digitalt möte eller via telefon. 

Vi ser det som mycket positivt att vi, trots utvecklingen kring Corona, har möjlighet att erbjuda dig fortsatt stöd och hjälp inför din företagsstart. Att vi som organisation även kan ta ett samhällsansvar är också viktigt då vi ju behöver hjälpas åt för att minska effekterna av Corona så mycket det bara går.

Läs mer på Folkhälsomyndigheten… 


SEMINARIER

Vi planerar nu för nästa omgång av vår populära seminarieserie Steget till Eget – ett komplement till de enskilda rådgivningarna där vi ju jobbar med kundens affärsplan. I kombination ger de enskilda rådgivningarna och vår seminarieserie våra kunder nödvändig kunskap och inspiration om företagande.

Kanske har du deltagit tidigare? Missa då inte det nya Steg 6 på temat försäkringar.

Våra seminarier syftar till att ge dig som nyföretagare ytterligare kunskap kring företagande och vi ser det som viktigt att vår verksamhet rullar på så att du får bästa möjliga hjälp – trots det som händer kring Coronasituationen.

Vårt mål är som vanligt hjälpa dig till ett livskraftigt företag!


Under våren lanserades Nyföretagarhjälpen med digitalt fokus för att stötta och vägleda nyföretagare, med fokus på företag upp till tre år.

På Nyföretagarhjälpens hemsida finns webinarier, erbjudanden mm riktat till er kunder. Livesändningar har körts och körs återigen efter sommaren via Facebook och varje gång deltar några experter samt ett antal rådgivare från landets NyföretagarCentrum som svarar på de frågor som kommer in via chatten. Bland specialisterna hittar vi allt ifrån riksdagspolitiker till personer verksamma hos våra centrala partners.

Sidan uppdaterades 2020-09-11