Hem

Boka rådgivning & seminarier

 boka_radgivningboka_kod

På NyföretagarCentrum Västra Östergötland får du som funderar på att starta eller nyligen har startat eget företag kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning. Du har också möjlighet att delta i våra seminarier och aktiviteter. Även detta helt kostnadsfritt för dig som nyföretagare. Vårt verksamhetsområde omfattar fyra kommuner: Boxholm, Motala, Vadstena och Ödeshög. I samband med att du gör din bokning ser du var du kan träffa oss för rådgivning respektive på vilken ort en specifik aktivitet genomförs.

Våra rådgivare är experter på företagande, och efter vår rådgivning är du väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda vi kräver av dig är att du tror på din affärsidé och att du är beredd att lägga ner kraft och energi för att lyckas med ditt företagande.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare våra samarbetspartners  som stöder oss såväl finansiellt som med kunskap och engagemang.

Vill du boka in dig till rådgivning eller seminarium gör du det här på hemsidan.


RÅDGIVNING

Du som funderar på att starta eller nyligen startat företag är välkommen att boka kostnadsfri och konfidentiell rådgivning hos oss. Vi erbjuder rådgivning både digitalt (online) och fysiskt på plats på våra kontor. Du bokar tid via vår hemsida och där ser du också om det är en online- eller ”på plats” rådgivning. Du som bokar en online-rådgivning får en länk till rådgivningsmötet i ett separat mail.


SEMINARIER

Vår populära starta-eget-kurs Steget till Eget är ett komplement till de enskilda rådgivningarna där vi ju jobbar med kundens affärsplan. Nästa omgång av Steget till Eget blir efter sommaren . I kombination ger de enskilda rådgivningarna och vår seminarieserie våra kunder nödvändig kunskap och inspiration om företagande.

Vårt mål är som vanligt hjälpa dig till ett livskraftigt företag!


Sidan uppdaterades 2022-09-01