Hem

Boka rådgivning och seminarier via nätet

På NyföretagarCentrum Västra Östergötland får du som funderar på att starta eller nyligen har startat eget företag kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning. Du har också möjlighet att delta i våra seminarier och aktiviteter. Även detta helt kostnadsfritt för dig som nyföretagare.

Från och med den första januari 2018 omfattar vårt verksamhetsområde fyra kommuner: Boxholm, Motala, Vadstena och Ödeshög. Vi har kontor i Motala och Vadstena och du väljer själv till vart du vill komma på rådgivning.  Nytt för i år är att vi även erbjuder rådgivning på plats i Boxholm och Ödeshög.

 

180214

180328

180509

 

 

 

180307

180418

180530

 

 

Våra rådgivare är experter på företagande, och efter vår rådgivning är du väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda vi kräver av dig är att du tror på din affärsidé och att du är beredd att lägga ner kraft och energi för att lyckas med ditt företagande.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare våra samarbetspartners  som stöder oss såväl finansiellt som med kunskap och engagemang. Mer information om våra samarbetspartners hittar du under fliken Om oss här på hemsidan.

Mer information om vad som är på gång hos oss och tidbokning till enskild rådgivning såväl som seminarier gör du under fliken ”Boka rådgivning” här på hemsidan.

 

VIKTIG INFORMATION TILL DIG FRÅN MJÖLBY KOMMUN

Tyvärr ingår Mjölby inte längre i vårt verksamhetsområde varför vi nu måste be dig vända dig till Mjölby kommun för information om rådgivning och seminarier inför din företagsstart. Vi avslutar med att tacka för förtroendet med att stötta dig i samband med din företagsstart och önskar dig fortsatt lycka till med ditt företagande.

 

NyföretagarCentrum Västra Östergötland har olika typer av möten och evenemang du kan boka:

  • Enskild rådgivning – för Dig som har en färdig affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Rådgivningen tar cirka en timme. När du bokar kan du själv välja vilket kontor du vill komma till och du ser då även vilken rådgivare du kommer att träffa. Rådgivningarna tar sin utgångspunkt i din affärsidé. Håller den eller behöver den utvecklas? Vidare kretsar rådgivningen ofta kring budget, marknadsföring och om dig själv och dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Du driver själv processen med din affärsplan framåt och har du rätt engagemang kan vi lova att du är bättre förberedd för livet som företagare efter att ha träffat våra rådgivare. Självklart behandlas samtliga idéer och personer med full sekretess. Förbered dig gärna innan du kommer på individuell rådgivning. Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan. Gör din affärsplan online här »

 

  • Seminarier & aktiviteter – Som kund hos NyföretagarCentrum har du möjlighet att delta i våra seminarier och aktiviteter. Ibland står vi själva som arrangörer och ibland gör vi det tillsammans med andra aktörer i regionen. Oavsett vilket gör vi detta för att kunna erbjuda dig som nyföretagare kunskap, inspiration, möjlighet till nätverkande och i förlängningen naturligtvis även nya affärer för dig som väljer att nätverka och marknadsföra dig och ditt företag. Under fliken Kalendarium kan du läsa mer om våra seminarier och aktiviteter samt, när, var och hur du bokar en plats.

 

 boka_radgivningboka_kod

 

Om Du får svaret i första rutan ”Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade på fasta tider. Nya rådgivningstider läggs dock upp fortlöpande.

Avbokning: Senast dagen innan om du har fått förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 250 kronor.

 

Sidan uppdaterades 2018-01-30

Våra samarbetspartners