Hem

Boka rådgivning

Välkommen till kostnadsfri, konfidentiell och personlig rådgivning! Du kan välja mellan att boka ett vanligt möte hos någon av våra rådgivare, eller så bokar du Rådgivning Online. Under juli månad har vi delvis semester men kan nås på telefon eller mail.
Se under rådgivare om du inte hittar en tid här.

Om du har fått en tid: Boka alltid av din tid senast dagen innan om du har fått förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

Vad är Rådgivning Online?

Via datorn kan du träffa en av våra erfarna rådgivare med bild och ljud. Det innebär att du kan få rådgivning oavsett plats och tid. Rådgivningen erbjuds alltså både dag och kväll. Vi hoppas att det ska bli en bättre service och tillgänglighet.

För att boka rådgivning Online så väljer du ”Online” i listan som dyker upp när du ska boka möte. Välkommen!

OBS! Under juli har vi mycket begränsade tider på grund av semester. Nya tider läggs fortlöpande upp ca. en månad framåt. 

 Boka rådgivning för första gången

När du ska boka in dig för din första rådgivning behöver du fylla i dina uppgifter. Behöver du hjälp att logga in? Klicka här>>

Varje personligt möte med en rådgivare är ungefär en timme. Förbered dig gärna genom att påbörja din affärsplan. Du hittar din Affärsplan på nätet här.

Du kommer att få skapa en egen inloggning (kostnadsfritt) till affärsplanen på webben. En webbaserad affärsplan gör det enkelt att arbeta med den tillsammans med din rådgivare.

Efter ditt första besök kommer du att få en bokningskod skickat till din e-postadress. Den använder du sedan när du ska boka återbesök.

OBS! Inloggningen för Affärsplan och för Återbesök är olika!

Boka återbesök

Du som redan har varit hos en av våra rådgivare ska fortsättningsvis boka dig för återbesök. Du kommer att få en bokningskod till din e-postadress när du registrerat dig. Koden använder du tillsammans med din e-postadress när du ska boka ett återbesök.

Om du har fått en tid: Boka alltid av din tid senast dagen innan om du har fått förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

”Inga kommande möten”

Om du får svaret i första rutan ”Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade på fasta tider. Nya rådgivningstider läggs dock upp fortlöpande.

 

Sidan uppdaterades 2018-07-05

Våra partners