Hem

Årets mentor för nya företag i Kronoberg

Vi vill gratulera Aengeln Englund till att blivit utnämnd till Årets mentor för nya företag i Kronoberg 2016!

Årets mentor 2016 Aengeln
Källa: Sofi Poulsen

I samband med vårt Club eget den 28 oktober tillkännagavs utnämningen till Årets mentor för nya företag i Kronoberg. Juryn som utser årets mentorer regionalt och nationellt kommer från NyföretagarCentrum Sverige.

Aengeln Englund driver själv företag och kallar sig molnspecialist. Här kan du läsa mer om honom. Han bloggar och har på sin blogg beskrivit sitt år som mentor.

Nomineringen:

”Min mentor ska vinna titeln för att han är helt outstanding, det finns omöjligt två som han. Han har generöst delat med sig av all sin kapacitet vad det gäller kunskap, nätverk, och tid. han har gett mig verktygen att själv kunna lösa mina problem, även om han alltid funnits i bakgrunden att fråga om hur jag går vidare.

Han har lärt mig ett helt nytt sätt att tänka och utan den kunskapen hade jag inte ens nått halvvägs till där jag är idag. Han har alltid satt mig i kontakt med de absolut bästa personerna för mina behov när jag har frågat efter det. […]

Jag har alltid känt att han tagit sig tid för mig, att jag och mitt företag varit viktigt. Han har på så sätt alltid varit generös med sig själv och sin tid. Han har inspirerat mig till många nya projekt och idéer.” Adept – Sofi Poulsen

Här kan du läsa mer om hur Aengelns adept författaren Sofi Poulsen har skrivit om sin mentor på sin hemsida.

Vill du själv bli mentor? Eller vill du ansöka om att bli adept i vårt mentorsprogram? Då kan du läsa mer här och skicka in din ansökan.

 

 

 

 

 

 

 

Sidan uppdaterades 2018-09-22

Våra partners