Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Samarbetspartner

Det är många företag och organisationer som vill samarbeta med oss. Som samarbetspartner bidrar du till livskraftiga företag i Vetlanda kommun, som i sin tur genererar nya arbetstillfällen och ökade skatteintäkter. Det ger en tro på framtiden och sporrar andra att starta sina företag.

Se här vem som samarbetar med oss >>

Huvudpartners

Som Huvudpartners ökar vårt samarbete, exempelvis genom förtur till våra rådsökande, exponeras extra vid aktiviteter, annonser och på hemsidan. Blir värd/värdar för Starta Eget utbildningar mm. Vi inbjuder till VIP-lunch en gång om året.

Hör av dig om du vill veta hur du kan bli vår Huvudpartner.

Du kontaktar oss här >>

Våra Huvudpartners

Vi vill presentera de partners som valt att stödja oss extra. Låt ditt företag också bli Huvudpartner.

Länsförsäkringar Bank & Försäkring, Ludvig & Co och Vetlanda kommun.