Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Årets Nyföretagare i Ystad korad

Årets Nyföretagare i Ystad korades sedvanligt under Närlingslivsgalan. I år gick priset till floristen Elin Karlsson som driver Elins Blomsterglädje i Svenstorp.

I Ystads Allehanda kommenterar Elin utmärkelsen som årets nyföretagare:
”Det här var riktigt kul. Det hade jag inte väntat”, säger hon till tidningen.

Stort grattis, Elin!

Start-up Café i Ystad 23/11

Vaniljdrömmar eller företagsdrömmar? På fredag kan du ta en företagsfika med Nyföretagarcentrum på Café Lurblåsaren i Ystad. Vi finns på plats för att besvara frågor och samtala om företagande. Skriv ner allt du grubblat över gällande din företagsdröm, så ses vi över en frukost.
9.00 – 11.00.
Varmt välkommen!

Årets Nyföretagare i Simrishamn är...

Den 22 november har vi svaret. Då är det dags för Företagskvällen i Simrishamn där Nyföretagarcentrum finns på plats för att dela ut pris i kategorin Årets Nyföretagare. Österlenmagasinet har gjort en artikel inför evenemanget som finns att läsa här!

Mötesplats Sydost

Driver du ett en eller tvåpersonsföretag och har gjort så i  minst ett år? Ser du möjligheter och vill utveckla ditt företag och dig som företagare?

Då skall du söka till vårt utvecklingsprogram Mötesplats Sydost som startar.

Vi kommer att vara ett gäng företagare som under  sex tillfällen på ett år träffas för att arbeta med utveckling av det egna företaget både genom workshops och genom att träffa andra företagare.

Vill du ha mer information kontakta lotte.kolare@nyforetagarcentrum.se

Du ansöker till lotte.kolare@nyforetagarcentrum.se

Mötesplats Sydost är ett samarbete med Sparbanks Stiftelsen Färs och Frosta.

E-kurser

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Nationella samarbetspartners