Hem

Nätverkskväll för företagare

Nu startar vi nätverksträffar för våra etablerade "nyföretagare"

Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne bjuder in till nätverkskvällar för dig som driver eget! Start 1 juni.


Nu startar vi nätverksträffar för våra etablerade företagare. Har du varit igång i ett år eller mer? Kom på företagsmingel hos oss och lär känna andra lokala företagare. 

Första mötet kommer att handla om ”företagande och nätverkande” (under ledning av verksamhetsledare Ann-Sofie Larsson) – en perfekt kickoff för våra nätverksträffar med andra ord. Syftet är att företagare ska lära känna andra företagare och prata om aktuella frågeställningar och utmaningar man ställs inför som ”egen”.
Tillsammans sätter vi agendan för de två uppföljande träffarna (datum meddelas senare). Vi utgår från era önskemål och behov.
Så är du intresserad av att komma i kontakt med andra företagare och nätverka? Hjärtligt välkommen! 
Läs mer om anmälan nedan:
Alltid kostnadsfritt – precis som vår rådgivning.
Plats: Gamla Rådhuset i Ystad
Datum: Start 1/6 (Ytterligare två tillfällen ges, datum meddelas)
Tid: 18:00
Anmälan: Ann-Sofie Larsson

Starta Eget-Utbildning Sommaren 2022

Kostnadsfri Starta Eget-Utbildning med start 18 maj

Nu är vår lokala, populära och kostnadsfria Starta Eget-Utbildning tillbaka. Läs mer om utbildningen och hur du anmäler dig här.
Plats: Online
Antal tillfällen: 6
Rådgivare: Håkan Stenson

Mer information / anmälan

Mentorskapsprogrammet 2022 - mentorer och adepter sökes!

Snart startar vi vårt lokala Mentorskapsprogram.
Vi söker:
Mentorer – erfarna företagare som vill stötta nyföretagare på deras företagarresa.
Adepter: nyföretagare som behöver en erfaren företagare som bollplank.

Mer information i länken nedan.
För frågor och ansökan:
Kontakta Håkan Stenson 070-874 11 61
hakan.stenson@nyforetagarcentrum.se

Läs mer om programmet här!

Boka rådgivning online

Är du en nyfiken nyföretagare som funderar på att starta eget eller precis har tagit steget? Eller är du en etablerad entreprenör? Vi finns här för dig!

Nu finns bokningsbara tider uppe. Möt våra lokala rådgivare online. Och som alltid – kostnadsfritt.

Boka

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Ny rådgivare på Nyföretagarcentrum

Nu växer teamet! Vi gör ett virtuellt handslag och välkomnar Håkan Stenson till Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne. Håkan är diplomerad rådgivare med 30 års erfarenhet som egenföretagare. Ni kommer att få stifta vidare bekantskap med Håkan i ett helt nytt projekt som presenteras inom kort.

Vad är det bästa med jobbet som rådgivare för Nyföretagarcentrum?

– Jag tycker det är väldigt roligt att träffa nya entusiaster från olika åldersgrupper, jag lär mig mycket av dem och om nya branscher. Samtidigt får jag dela med mig av mina egna kunskaper och erfarenheter. Jag har också gått på ett antal minor som egenföretagare, även det vill jag dela med mig av. Jag lär mig mycket samtidigt som jag lär någon annan som kan bli framgångsrik, säger Håkan Stenson.

Med det sagt – välkommen, Håkan!

Här träffar du alla våra rådgivare

Vi söker sponsorer/samarbetspartners – Se filmen om vår lokala verksamhet

Filmen om Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne, Tillsammans för nya starka företag! Vi på Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne söker samarbetspartners/sponsorer – det är bidragen från våra samarbetspartners som gör att vi kan ge kostnadsfri expertrådgivning från företagare till blivande företagare.

Allt fler vill starta företag i vår region. På Nyföretagarcentrum märker vi ett ökat tryck på våra kostnadsfria rådgivningar. Vi vill hjälpa fler att starta eget och ge den bästa tänkbara starten på företagsresan mot hållbar och långsiktig utveckling.

Förra året kom vi i kontakt med rekordmånga av framtidens entreprenörer. Vi gav råd till 100 unika affärsidéer – och samma år blev hälften av dem verklighet.

Nu vill vi växla upp föra att möta efterfrågan och låta fler hållbara företag se dagens ljus. Därför behöver vi er hjälp. Vår kostnadsfria, konfidentiella och objektiva rådgivning hade inte varit möjlig utan våra sponsorer och medlemmar.

Vill du bli vår samarbetspartner? Kontakta oss: ystad@nyforetagarcentrum.se för mer information om hur du kan bidra.

Se Filmen om Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne här!

Hör etablerade "nyföretagare" berätta - följ vår Youtubekanal

Freja och Julia Lindskog är mer än bara syskon. De är företagare, kollegor och delar samma ”växande” intresse för trädgård – som nu frodas i handelsträdgårdens nya växthus.

Möt syskonduon bakom Systrarna Lindskogs Trädgård & Design i avsnitt 2 av StartUp-TV.
Avsnitt 1: Häng med till årets Nyföretagare i Simrishamn i avsnitt 1 av StartUp-Tv. Från dröm till verklighet. Hege Welin tog steget med sin butik ting&tang.

Till vår Youtubekanal

E-kurser

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Globala målen

NyföretagarCentrum Sydöstra Skåne arbetar för FN:s Globala mål. Vi jobbar för en hållbar ekonomisk utveckling och finns till för alla.

Läs mer om FN:s globala mål

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Nationella samarbetspartners