Hem

Träffa oss

Drop-In-Rådgivning

Onsdagar & Torsdagar = Drop-In-Rådgivning
Mellan klockan 12.00-14.00 på onsdagar och torsdagar har vi rådgivare på plats i Simrishamn och Ystad – allt för att hjälpa dig att komma igång med företaget, svara på frågor, reda ut bolagsformer, prata bokföring, snacka affärsplaner. Vi finns här för att hjälpa dig att ta steget mot eget – eller för dig som är nystartad.
Hjärtligt välkommen att ”droppa” inom och prata företagande med oss. Vår rådgivning är alltid kostnadsfri, oberoende och konfidentiell!
Plats: Simrishamn – Marint Centrum
Ystad – Gamla Rådhuset
Vill du hellre boka en tid med våra lokala rådgivare? Det gör du enklast här: 
https://www.nyforetagarcentrum.se/ystad/boka-radgivning/

Kalendarium

Online!

Starta Eget-Kurs startar 12/10

Starta din företagsresa med ett knapptryck! Nu erbjuder Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne en Starta Eget-Kurs online med 12 oktober. Under våra sju kursträffar går vi igenom grunderna i företagande och vad som krävs för att driva eget – allt för att du ska bli startklar på ett tryggt och säkert sätt.

Läs mer och anmäl dig här!

Platser kvar!

Vill du ha en mentor? Ansök idag!

Är du nystartad eller inne på ditt första år som företagare? Då kan du ansöka om att gå med i Nyföretagarcentrums lokala Mentorprogram. Under ett år kan du som nystartad få tillgång till en erfaren företagare, en mentor som bidrar med sin expertis och hjälper dig på vägen i form av råd och stöttning. Vi kallar det världens bästa bollplank!
Den 11 oktober har vi kickoff för vårt lokala Mentorprogram – plats annonseras senare.
Vill du vara med och delta? Tveka inte att kontakta oss!
Lokal kontakt: Lotte Kolare
Mail: lotte.kolare@nyforetagarcentrum.se
Telefon: 070-618 09 68

Läs mer om programmet här!

Boka rådgivning

Är du en nyfiken nyföretagare som funderar på att starta eget eller har du precis har tagit steget? Vi finns här för dig!

Nu finns bokningsbara tider uppe. Möt våra lokala rådgivare! Och som alltid – kostnadsfritt.

Boka

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Vi söker sponsorer/samarbetspartners – Se filmen om vår lokala verksamhet

Filmen om Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne, Tillsammans för nya starka företag! Vi på Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne söker samarbetspartners/sponsorer – det är bidragen från våra samarbetspartners som gör att vi kan ge kostnadsfri expertrådgivning från företagare till blivande företagare.

Allt fler vill starta företag i vår region. På Nyföretagarcentrum märker vi ett ökat tryck på våra kostnadsfria rådgivningar. Vi vill hjälpa fler att starta eget och ge den bästa tänkbara starten på företagsresan mot hållbar och långsiktig utveckling.

Förra året kom vi i kontakt med rekordmånga av framtidens entreprenörer. Vi gav råd till 100 unika affärsidéer – och samma år blev hälften av dem verklighet.

Nu vill vi växla upp föra att möta efterfrågan och låta fler hållbara företag se dagens ljus. Därför behöver vi er hjälp. Vår kostnadsfria, konfidentiella och objektiva rådgivning hade inte varit möjlig utan våra sponsorer och medlemmar.

Vill du bli vår samarbetspartner? Kontakta oss: ystad@nyforetagarcentrum.se för mer information om hur du kan bidra.

Se Filmen om Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne här!

Hör etablerade "nyföretagare" berätta - följ vår Youtubekanal

Freja och Julia Lindskog är mer än bara syskon. De är företagare, kollegor och delar samma ”växande” intresse för trädgård – som nu frodas i handelsträdgårdens nya växthus.

Möt syskonduon bakom Systrarna Lindskogs Trädgård & Design i avsnitt 2 av StartUp-TV.
Avsnitt 1: Häng med till årets Nyföretagare i Simrishamn i avsnitt 1 av StartUp-Tv. Från dröm till verklighet. Hege Welin tog steget med sin butik ting&tang.

Till vår Youtubekanal

E-kurser

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Globala målen

NyföretagarCentrum Sydöstra Skåne arbetar för FN:s Globala mål. Vi jobbar för en hållbar ekonomisk utveckling och finns till för alla.

Läs mer om FN:s globala mål

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Nationella samarbetspartners